Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Dobry den holky chtela jsem se zeptat jake mate zkusenosti s leky Duomox 750mg v tehotenstvi? jsem v 9+5 tt a mam obavy dekuji za odpovedi
@mimka678 teda tak to si dobrá… Takovýho pečení to te obdivuji
vidíš a teď to budeš mít i na co svést po svátcích… Miminko potřebovalo papat
už se těším až si dám do nosa
neboj přece to nemůže trvat věčně…ale ono je to dlouhý tak aspoň aby se trochu ulevilo co?
neříkej? To snad ne
…musíš být opatrná… Teď to bude znít asi blbě ale hlavně, že se ti nestalo nic horšího… ![]()
@Veeerousek ahojky tak to gratuluji, že je vše v pořádku
Ty jo to si tě ti upíři teda pěkně vycucali
ono je to pečení holt aktuální a odvádí to myšlenky někam jinam než na čekání, jestli je vše v pořádku
koukám, že to máme podobně i s těmi druhy… Já teď dostala úplně chuť zase na ty rohlíčky jak si je zmínila
asi si už opravdu budu muset něco upéct ![]()
@MartaKosta ty jo to mi připomnělo mě teď o víkendu
lístky na koncert doma několik měsíců a v den D od rána mizerný stavy… Ale co zkusila jsem to… Malýmu se to nelíbilo, takže každých 5-10min. ven na vzduch a posedávat kde to jen šlo, protože uvnitř nebylo kde… Asi holt nebudeme mít stejný hudební vkus
takže maminka bude sedět doma v teple ![]()
Holky co byly na ko gratuluji… ![]()
Zupi, na zacatku cervna klidne muze byt mimi venku…Me druhe ve 36tt
@Lemur84 to je pravda uvidíme co nás čeká je brzy házet flintu do žita, syn tam zlobil tak se narodil 37+3, bylo to akutní
@iwinek píše:
@mimka678 teda tak to si dobrá… Takovýho pečení to te obdivujividíš a teď to budeš mít i na co svést po svátcích… Miminko potřebovalo papat
už se těším až si dám do nosa
neboj přece to nemůže trvat věčně…ale ono je to dlouhý tak aspoň aby se trochu ulevilo co?
neříkej? To snad ne
…musíš být opatrná… Teď to bude znít asi blbě ale hlavně, že se ti nestalo nic horšího…
Dekuji, pecu rada dalo by se rict, ze pritom relaxuji a oddechuji mentalne
Njn, to uz i s cukrovim a drobcem budu jako vorvan
Presne tak, pud sebezachovy snad zauradoval, hned mne napadlo na brisko nesmim upadnout..Tak co tam noha..
Hlavne, ze mimco je v poradku
Iwi ja po vcerejsku chtela odpocivat a koukej porucha, nedalo mi a upekla jsem adventni medovnikovy venec
A to jeste makam na dalsim s cervenyma svickama, ach jo, muj drobec bude asi cukrar
Jak se dnes mas?Kdyz makam, nejak nemyslim na to, ze je mi..
Aspon to je pozitivum i kdyz me priserne boli hlava a zada.. ![]()
@Zupina píše:
Ahoj tak jsem dnes sla na odběry na skrinink a odešla jsem bez odběru i bez průkazkyale vše je v pořádku jen dřív než sestřička do mě vzal Dr a podle utz je bublinka o týden mladší takže místo 9+6 jsem 8+5
takže Dr řekl,že by ty testy nebyli úplně průkazné takže to nebude riskovat. Mám tety přijít až příští pátek a na utz az za 3 týdny na to, takže až po vánocích předpokládam, to nevydržím. Posunul se mi tím i TP na začátek července (sranda 20.7. jedeme na dovču). Ale co,důležité je, že bublinka je v pořádku, roste, srdíčko ji busí, a jizva po SC je v pohodě. Datum narození vem čert
Zupi na tom vubec nezalezi, hlavne ze je miminko v poradku a urcite to zvladnes pres svatky, i kdyz je to tezke a taky jsem nervni, ze mam tak pozde kontroly
Miminko vse dobehne a pak bude jeste hezci fotecka a ano, zustan s nami i kdyby byl TP jiny
![]()
Holky v pátek jdu na kontrolu, prý na lačno, moč s sebou a svačinu. Tak nevím co se bude dít ale hrozně se bojím protože se vůbec necítím těhotně, není mi špatně nic. Možná únava a žravost ![]()
Mám takový hrozný strach ![]()
@Jíťa31 píše:
Holky v pátek jdu na kontrolu, prý na lačno, moč s sebou a svačinu. Tak nevím co se bude dít ale hrozně se bojím protože se vůbec necítím těhotně, není mi špatně nic. Možná únava a žravost
Mám takový hrozný strach
Ahojky, neboj zrejme budes.mit odbery a mozna screening
A to ze se necitis tehotne vubec nezavazi, kazda to mame jinak, poznam holky, ktere cele tehu nemali zadny priznaky a miminko se narodilo v poradku, je to o hormonech a zatezi organismu,.nektere to snasime spatne, ja napr.mam celodenni nevolnosti a ver mi, je to mazec
Neboj, vse bude ok a pak napis
![]()
@Jíťa31 budou ti akorát brát krev a udelaji ti urcite dalsi ultrazvuk. To, ze nemas priznaky neznamena, ze by ses mela bat, ze neco neni v poradku, spoustu lidi to ma tak, ze jim nic neni. Me taky pri prvnim tehotenstvi nebylo vubec nic. Zato ted…:-D
Koukam ze uz pecete…Uz bych taky mala zacit, ale nevim jak to dopadne, mam denou tehudemenci.
Pekla jsem v po babovku a zapomnela jsem tam dat prdopec, doslo mi az kdyz jsem svetle testo nalula do formy.
![]()
čauky holky,
tak jsem dneska byla poprvé v poradně a obdržela průkazku
Prcka jsem viděla na UTZ a vrtěl se teda dostatečně.
Manželovi jsem ukázala fotečku a hned konstatoval, že tam je prostě čert
Zahnutý frňák a rohy
No samozřejmě to tam už vidím i já a jinak už si to miminko ani představit neumím, takže mám po rozněžnění, jelikož mě spíše děsí
![]()
@mimka678 taky mě pečení baví a tahle na Vánoce je to ještě lepší miluju tu vůní všude
ale i ty na sebe musíš dávat pozor… V pořádku musíte být oba
no to snad já už se fakt budu před tebou stydět
to je prostě nádhera
si šikulka
koukám, že u tebe řeči o odpočinku moc nezabírají
dnes je trochu lip, ale stejně se pořád necítím nejlíp… Moje funkčnost je teď tak na 60%
pořád ještě je naštěstí čas, aby se to do svátků srovnalo u obou
o hlavě mi ani nemluv
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat