Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ahojky všem maminkám. Doufám, že mě mezi sebe vezmete.
Máme termín podle včerejšího screeningu 7.6.
Jelikož je mi už víc let tak mi vyšlo riziko na downův syndrom a tak jsme byli odeslání na odběry krve na genetiku. Teď budeme čekat dva týdny na výsledek. Tak snad bude vše v pořádku. Čekáme s partnerem 2hé. Mé 3tí .
Všechny moc pozdravujeme a spoustu zdravíčka přejeme. Fajn večer.
@iwinek píše:
@mimka678 taky mě pečení baví a tahle na Vánoce je to ještě lepší miluju tu vůní všudeale i ty na sebe musíš dávat pozor… V pořádku musíte být oba
![]()
no to snad já už se fakt budu před tebou stydět
![]()
to je prostě nádhera
si šikulka
koukám, že u tebe řeči o odpočinku moc nezabírají
![]()
dnes je trochu lip, ale stejně se pořád necítím nejlíp… Moje funkčnost je teď tak na 60%
pořád ještě je naštěstí čas, aby se to do svátků srovnalo u obou
o hlavě mi ani nemluv
![]()
Dekuji moc
Je fajn to peceni je to proste jako hobby,jinak se to neda delat
Dnes jsem se hodne premahala, to vis,ze radeji bych spocivala,ale pak se citim jak nemocna, aspon na to nemyslim tolik, i kdyz hlava boli a vidim,ze i tebe
Chce to hodne pit a magnezko
Taky jsem nespokojna,kdyz nemuzu ficet na 100%, jenze uz to nebude lepsi ani po porodu dlouho
Jeste jsem se premohla a mam i druhy venec s cervenymi svickami, to daruji nekomu z rodiny jeden
![]()
@Chris12 píše: čauky holky,tak jsem dneska byla poprvé v poradně a obdržela průkazkuPrcka jsem viděla na UTZ a vrtěl se teda dostatečně.
Manželovi jsem ukázala fotečku a hned konstatoval, že tam je prostě čertZahnutý frňák a rohy
No samozřejmě to tam už vidím i já a jinak už si to miminko ani představit neumím, takže mám po rozněžnění, jelikož mě spíše děsí
![]()
![]()
![]()
Gratuluji moc krasny „certik“, nadherna foto, hlavne at hezky rostete dal
![]()
@Lemur84 píše:
Koukam ze uz pecete…Uz bych taky mala zacit, ale nevim jak to dopadne, mam denou tehudemenci.Pekla jsem v po babovku a zapomnela jsem tam dat prdopec, doslo mi az kdyz jsem svetle testo nalula do formy.
![]()
S pecenim mas cas, to jen ja plasim,mam toho pak hodne,protoze taky rozdavam po rodine
A neboj demenci mam i ja,sto krat jsem vse vazila, kontrolovala, jinak by to dopadlo..
A co pak s tou babovkou?Doplnila si prdopec? ![]()
@iwinek já jsem na tom dost podobně a vždycky se radši 2× zeptám, respektive zopakuju, co se po mě chce a kde mám být ![]()
@Zzuzzana ahoj Zuzko, vítej mezi námi. Můžu se jen zeptat, z čeho ti vyšel ten výsledek? Počítám, že z triple testu, tam je jednou z hodnot věk nebo i screening? Nic to ale nemusí znamenat. Moc držím palce, ať je vše v pořádku
@Martina091 píše:
Dobry den holky chtela jsem se zeptat jake mate zkusenosti s leky Duomox 750mg v tehotenstvi? jsem v 9+5 tt a mam obavy dekuji za odpovedi
Brala jsem týden Duomox 1500 a týden Duomox 1000. Je to bezpečný lék v těhotenství. Nevím, na co to máš, ale i mě říkala gynekoložka, že je lepší brát léky než mít v těle zánět
@mimka678 píše:
S pecenim mas cas, to jen ja plasim,mam toho pak hodne,protoze taky rozdavam po rodine![]()
A neboj demenci mam i ja,sto krat jsem vse vazila, kontrolovala, jinak by to dopadlo..
A co pak s tou babovkou?Doplnila si prdopec?
Dala jsem do hnedeho az, docela se to dalo jist, ale skazila jsem si ji…Vypadala strasne…
@mimka678 takové krásné perníkové věnce
My už tu máme asi třetí rok peenikovou chalupu od mé bývalé tchýně,kluci ji chtěli tenkrát sníst,ale já jim to zakázala a vždy ji tu na Vánoce vystavují.
Jinak holky,já bych už tak zdobila být,ale říkám se,že ještě počkám. Koukla jsem,co mám v krabicích za dekorace a na věnce a tak,tak ještě na větvičky a můžu spáchat venec,ať v neděli můžeme zapálit. Miluju Vanoce a ještě,kdyby tak byl sníh.
Všechny chodíte k dr a já jen čekám a čekám,jdu až 13.12. ![]()
A cukroví taky ráda peču,pak to tu ale zbývá…no něco pak vezu k našim,když se tam všichni scházíme. Ale na perníky bych už mohla zadělat,pak na linecké…a dal uvidím..minulý rok jsem pekla čoko sušenky,ale nevím podle jakého receptu ![]()
@Lemur84 píše:
Dala jsem do hnedeho az, docela se to dalo jist, ale skazila jsem si ji…Vypadala strasne…
Nevadi, stavaji se i horsi veci ![]()
@sonci82 píše:
@mimka678 takové krásné perníkové věnce![]()
My už tu máme asi třetí rok peenikovou chalupu od mé bývalé tchýně,kluci ji chtěli tenkrát sníst,ale já jim to zakázala a vždy ji tu na Vánoce vystavují.
Jinak holky,já bych už tak zdobila být,ale říkám se,že ještě počkám. Koukla jsem,co mám v krabicích za dekorace a na věnce a tak,tak ještě na větvičky a můžu spáchat venec,ať v neděli můžeme zapálit. Miluju Vanoce a ještě,kdyby tak byl sníh.
Všechny chodíte k dr a já jen čekám a čekám,jdu až 13.12.
Dekuji moc, jsi mila
No to chapu, chaloupka musela byt krasna, tak se rika, ze je to skoda snist
Taky miluju Vanoce, peceni, pohodu a vse co s tim souvisi, je to tak krasne a dojemne obdobi a ted me vse rozciti, uz vidim, jak budu bulit pres svatky
A neboj, peceni ti neutece, je jeste hodne casu
A ten snih, to souhlasim..at nam nasnezi hezky ![]()
@sonci82 píše:
@mimka678 takové krásné perníkové věnce![]()
Všechny chodíte k dr a já jen čekám a čekám,jdu až 13.12.
Dekuji moc, jsi mila
No to chapu, chaloupka musela byt krasna, tak se rika, ze je to skoda snist
Taky miluju Vanoce, peceni, pohodu a vse co s tim souvisi, je to tak krasne a dojemne obdobi a ted me vse rozciti, uz vidim, jak budu bulit pres svatky
A neboj, peceni ti neutece, je jeste hodne casu
A ten snih, to souhlasim..at nam nasnezi hezky ![]()
@mimka678 já byla dneska na náměstí na trhach,neteř tam zpívala se sborem a měla jsem co dělat,abych tam nebulela a přitom nebylo co k brečela,njn hormony
![]()
A hrozně vzpomínám na minulý rok začátek prosince a my jsme šli takhle v neděli odpoledne do kina ( na Paddington
),poprchavalo,a když jsme pak vylezli ven,tak bylo nasněžíno a pořád úžasné sněžilo,že jsme museli na trhy,protože to byla teprv ta pravá vánoční atmosféra ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat