Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Co se tyka demence, tak ja si predevcirem zabouchla klice a stalo me to 1500
Musela jsem si koupit tehotenske kalhoty jelikoz me vsechny normalni tlaci kdyz sedim a to jsem zatim v 10tt a cekam prvni. Jinak dnes mam pohovor na praci kterou bych mohla delat i na materske z domova, mela bych sluzebni telefon i notebook a praxi v oboru mam, tak mi drzte palce ![]()
@Lemur84 píše:
Ja bulim u vseho i u detskych pohadek
To znam, uz jsem precitlivela i u vanocnich reklam
No to bude pres svatky buleni.. ![]()
@GoldGirl držím co můžu
určitě dej vědět, jinak demence mi taky postupuje včera jsem místo „šproty“ několikrát řekla „pštrosy“ a nebylo mi to vůbec divný ![]()
Holky, tak kontrolu mám za sebou, moč nechtěl prý až při poradně jak tu někdo z vás radil. Mohla bych se vás zeptat, kdy jste měli výsledky z krve. mě totiž řekl, že pokud bude vše v pořádku, volat mi nebude a do centra lékařské genetiky se mám objednat sama a že kdyby něco tak zavolá a dá mi termín a já teď netuším jak dlouho to může trvat, tak abych se nenervovala zbytečně ![]()
@mimka678 asi budu muset, ale nejak nevím jak. Do práce musím, jako úča se nepredru, pak jdu na hodku za taťkou do nemocnice a doma pak už jen ležím… ![]()
@Zupina no máš to krásný, já nemám nic
jenže u nás to nemá skoro význam, my jezdíme do Čech, letos jedeme 12.12. a budem do nového roku, nějaký světýlka dětem ale zapnu a vyndám pár ozdob
@Dannylinka píše:
@mimka678 asi budu muset, ale nejak nevím jak. Do práce musím, jako úča se nepredru, pak jdu na hodku za taťkou do nemocnice a doma pak už jen ležím…
To vis ze jo, taky doma se setri, zadne narocne uklizeni neni vhodne
A jak se ma tatka?Uz vi, ze bude dedecek? ![]()
@Martina091 není vůbec zač, ani se bát antibiotik. Jsou i takové, které se v těhotenství můžou a tyhle mi navrhl sám primář ORL na Homolce. Hlavně ať je brzy lépe
@Zzuzzana není vůbec zač. Od toho jsme tady
bych řekla, že velkou roli hraje i ten „vyšší věk“, jak jsi psala, je to ale stále jen pravděpodobnost. Mám ve svém okolí holky kolem 40 a mají zdravé děti a i ty, kterým vyšly testy na Downuv syndrom špatně, ale dítě bylo zdravé. Určitě to bude i tvůj případ
@
Příspěvek upraven 29.11.18 v 10:41
Holky, které jste už byly na screeningu, řekli vám pohlaví? My jsme byli včera. Termín porodu 5.6. a všechno v pořádku..
@mimka678 píše:
To znam, uz jsem precitlivela i u vanocnich reklamNo to bude pres svatky buleni..
Mám to stejně
já řvu i normálně dost, ale v těhotenství to je fakt masakr a po porodu? Masakr na druhou ![]()
@Ppawlusha Vidim, ze nas je hodne
Jsem rada ze to nemam jen ja, uz jsem si myslela, ze budu sahla, proste me hned vse rozciti a bulim jak blazen
Po porodu uvidime jak bude
No mame to zesileny hormonama, to proste musi vsichni chapat
![]()
@mimka678 já jsem se vždycky smála mámě, že brečí i u Sněhurky a já jsem teď v dospělosti úplně to samé
jasně, že to každý pochopí, však toto období taky netrvá věčně
já měla hormony rozházené ještě celé šestinedělí a kolikrát jsem brečela v kuchyni, že to nezvládnu. Dneska už se tomu směju ![]()
@Krjan Krásná fotečka. Už se taky těším na svou.
@GoldGirl Taky čekám první, jsem v 10tt nebo v 11tt a těhotenské kalhoty už taky nosím. Sedím každý den 9 hodin v práci a pak ještě dohromady 2 hodiny v buse, takže mi to ani nepřijde blbé
Jak je web maminka.cz tak tam píšou, že v 10tt bych měla být ještě beze změny, ale já přibrala už 1,5 kg a bříško je trochu vidět a večer víc, tak nevím, kde je chyba ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat