Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1714
23.10.18 09:20

Holky kdy to budete rikat v praci?

• načítám...
115
23.10.18 09:21

@Zuzka2016 Ahoj, tak to jdeš taky přede mnou, tak jsem zvědavá na výsledek. :D No na mě je to za hrozně dlouhou dobu, ještě dva týdny, ale musím to taky vydržet. Taky chci, aby bylo něco už porádně vidět a byla aspoň nějaká větší jistota, že je to vše ok. Snad se do té doby nic nestane, dnes mě nějak pobolívá břicho. 8o

@small.happy.wife Jo, to se teda dobře zabavíš. :D Taky se budu snažit myslet na něco jinýho, aby to co nejrychleji uteklo.

• načítám...
2368
23.10.18 09:25
@Ajaalka píše:
@mimka678 To ano :-) Ty cekas prvni mimi ze?

Ano prvni, kdyz nepocitam predesle nezdary.. :)

• načítám...
23.10.18 09:42

@Ajaalka já buď před Vánoci nebo po nich šéfovi, ještě nad tím musím popřemýšlet, máme kolem Vánoc dlouhou firemní dovolenou, takže naposled půjdu ve 12tt a pak až v 15tt, takže pokud bude po screeningu, tak možná už před, jinak až přijdu a budu vypadat, že jsem o Vánocích snědla moc cukroví :lol:

• načítám...
2368
23.10.18 09:45
@small.happy.wife píše:
@Ajaalka já buď před Vánoci nebo po nich šéfovi, ještě nad tím musím popřemýšlet, máme kolem Vánoc dlouhou firemní dovolenou, takže naposled půjdu ve 12tt a pak až v 15tt, takže pokud bude po screeningu, tak možná už před, jinak až přijdu a budu vypadat, že jsem o Vánocích snědla moc cukroví :lol:

Taky premyslim,kdy a jak to rict, jeste to necham na pozdeji.. ;) S tim cukrovim jsi me pobavila :lol: :palec: :potlesk: Ja uz ted vypadam jak balon :lol:

• načítám...
23.10.18 10:09

@mimka678 no tak já s těma o číslo většíma džínama taky nemám co povídat :lol: ale dnes jsem po delší době nafouklá trochu míň, tak si to užívám :lol:

• načítám...
2368
23.10.18 10:28
@small.happy.wife píše:
@mimka678 no tak já s těma o číslo většíma džínama taky nemám co povídat :lol: ale dnes jsem po delší době nafouklá trochu míň, tak si to užívám :lol:

A vis, ze ja jsem taky dnes min nafoukla?Ani nevim, cim to je :lol: Ale tesim se, mikinu nemusim na sebe rvat, abych balon zakryla :lol:

• načítám...
23.10.18 10:30

@mimka678 já jsem si po delší době vzala tričko, které není volné :lol: akorát ty prsa v tom jsou fakt obrovský. Ale volný kardigan pro jistotu mám :lol: naštěstí sedím v kanclu se samýma chlapama, tak si myslím, že mě nikdo zkoumat nebude. :lol:

• načítám...
2368
23.10.18 10:32
@small.happy.wife píše:
@mimka678 já jsem si po delší době vzala tričko, které není volné :lol: akorát ty prsa v tom jsou fakt obrovský. Ale volný kardigan pro jistotu mám :lol: naštěstí sedím v kanclu se samýma chlapama, tak si myslím, že mě nikdo zkoumat nebude. :lol:

Ty jsi zlata :lol: :hug: Mas pravdu, chlapi tak neresi na stesti, takze pohodka a prsa to mam fakt taky velika..Jinak D a ted ani nechci vedet :lol:

• načítám...
1714
23.10.18 10:34

@small.happy.wife Ty si toho vsimnou jako prvni…ze se ti zvetsila prsa :lol:

• načítám...
23.10.18 10:39

@mimka678 no já měla DD-E už před těhu, takže teď je to fakt masakr :lol: asi budu muset brzo na nákup. Takže si umím představit, že jsi z toho taky nešťastná.

• načítám...
124
23.10.18 10:44

@CarmenHa Jasny, neříkám, ze ty.. název muze byt jakykoliv co nic nenapovida ;) treba jen pokec :)

• načítám...
413
23.10.18 10:45

@Werrrcaaa1 to by pak nikdo nenašel a přidali by se i chlapi :lol: :lol: :lol:

• načítám...
124
23.10.18 10:48

@CarmenHa pokud by se dal odkaz sem a na konika, tak by nasel.. v minule skupine pokec .. nas bylo přes 40.. a samozřejmě tam funguje potvrzovani lidi..takze chlapa snad spravce neprida :)

• načítám...
9757
23.10.18 10:55

Ahoj holky, ja dnes kontrola a dle dr. 6+2 tt - :srdce: bohuzel nevidela, tak pristi stredu mam prijit znovu.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100