Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zuzka2016 Ahoj, tak to jdeš taky přede mnou, tak jsem zvědavá na výsledek.
No na mě je to za hrozně dlouhou dobu, ještě dva týdny, ale musím to taky vydržet. Taky chci, aby bylo něco už porádně vidět a byla aspoň nějaká větší jistota, že je to vše ok. Snad se do té doby nic nestane, dnes mě nějak pobolívá břicho. ![]()
@small.happy.wife Jo, to se teda dobře zabavíš.
Taky se budu snažit myslet na něco jinýho, aby to co nejrychleji uteklo.
@Ajaalka já buď před Vánoci nebo po nich šéfovi, ještě nad tím musím popřemýšlet, máme kolem Vánoc dlouhou firemní dovolenou, takže naposled půjdu ve 12tt a pak až v 15tt, takže pokud bude po screeningu, tak možná už před, jinak až přijdu a budu vypadat, že jsem o Vánocích snědla moc cukroví ![]()
@small.happy.wife píše:
@Ajaalka já buď před Vánoci nebo po nich šéfovi, ještě nad tím musím popřemýšlet, máme kolem Vánoc dlouhou firemní dovolenou, takže naposled půjdu ve 12tt a pak až v 15tt, takže pokud bude po screeningu, tak možná už před, jinak až přijdu a budu vypadat, že jsem o Vánocích snědla moc cukroví
Taky premyslim,kdy a jak to rict, jeste to necham na pozdeji..
S tim cukrovim jsi me pobavila
Ja uz ted vypadam jak balon ![]()
@mimka678 no tak já s těma o číslo většíma džínama taky nemám co povídat
ale dnes jsem po delší době nafouklá trochu míň, tak si to užívám ![]()
@small.happy.wife píše:
@mimka678 no tak já s těma o číslo většíma džínama taky nemám co povídatale dnes jsem po delší době nafouklá trochu míň, tak si to užívám
A vis, ze ja jsem taky dnes min nafoukla?Ani nevim, cim to je
Ale tesim se, mikinu nemusim na sebe rvat, abych balon zakryla ![]()
@mimka678 já jsem si po delší době vzala tričko, které není volné
akorát ty prsa v tom jsou fakt obrovský. Ale volný kardigan pro jistotu mám
naštěstí sedím v kanclu se samýma chlapama, tak si myslím, že mě nikdo zkoumat nebude. ![]()
@small.happy.wife píše:
@mimka678 já jsem si po delší době vzala tričko, které není volnéakorát ty prsa v tom jsou fakt obrovský. Ale volný kardigan pro jistotu mám
naštěstí sedím v kanclu se samýma chlapama, tak si myslím, že mě nikdo zkoumat nebude.
Ty jsi zlata
Mas pravdu, chlapi tak neresi na stesti, takze pohodka a prsa to mam fakt taky velika..Jinak D a ted ani nechci vedet ![]()
@small.happy.wife Ty si toho vsimnou jako prvni…ze se ti zvetsila prsa ![]()
@mimka678 no já měla DD-E už před těhu, takže teď je to fakt masakr
asi budu muset brzo na nákup. Takže si umím představit, že jsi z toho taky nešťastná.
@CarmenHa Jasny, neříkám, ze ty.. název muze byt jakykoliv co nic nenapovida
treba jen pokec ![]()
@CarmenHa pokud by se dal odkaz sem a na konika, tak by nasel.. v minule skupine pokec .. nas bylo přes 40.. a samozřejmě tam funguje potvrzovani lidi..takze chlapa snad spravce neprida ![]()
Ahoj holky, ja dnes kontrola a dle dr. 6+2 tt -
bohuzel nevidela, tak pristi stredu mam prijit znovu.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat