Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
13843
5.3.19 17:19

Tak jsem po kontrole,malej ma 900g a jinak to vzala hopem,v rychlosti mrkla na srdicko a bylo po vysetreni..
A pro holky alergicky: rikala mi ze je o hodne lepsi brat prasky nez abych kejchala,ze by miminku slo mene kysliku..napsala mi Claritine a mam ho brat a kdybych nemohla dychat i ventolin mam pouzit, jinak by malej ta ky stradal kyslikem :think:

• načítám...
13012
5.3.19 17:25

Tak jsem se teď vzbudila v půl 11 jsem jela domu z práce. Šílené křeče do žaludku, zimnice, točení a bolest hlavy no hnus. Manžel mi koupil Hylák a colu a je to lepší. Malá furt kopala chudinka asi se jí to nelíbí. Teď jsem do sebe natlačila včerejší rohlík a nevím zda pokoušet něco dalšího. Pořád mě děsně bolí hlava vzali byste si paralen? Nevím zda je to stejná chřipka co měl syn ale nezvracim ani nemám průjem jen ty křeče, slabost a hlava. To asi nebude po kvetaku co?

• načítám...
7012
5.3.19 17:37

@Zupina Ty jo, tak snad to brzo prejde… pokud te boli hlava, tak si ten paralen dej. Aspon se ti ulevi od jedne potize…

• načítám...
13843
5.3.19 17:40
@Twixx píše:
Mame to pekne rozdeleny - kafe pro mamku, kolac pro prcka :lol: Protoze ja prece sladke nejim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Taky jsem si dala..vetrnik :)

• načítám...
13843
5.3.19 17:42
@Veeerousek píše:
@E.winka 2 No zatím se vystavoval pěkně, že nám tři různí doktoři potvrdili kluka :lol:

Me rikala dneska sestra, ze kluci se kolikrat nechteji ulazovat a holcicky jo :mrgreen:

• načítám...
12032
5.3.19 17:44

@E.winka 2 jé vy už máte pěknou váhu :-)
@Zupina ale, jo klidně můžeš mít ten samý bacil, je se to u tebe projevuje takto. A paralen si vem…

• načítám...
12032
5.3.19 17:46

@E.winka 2 já si dnes volala o Desloratadine už mám asi poslední dva prášky…Tak mi přešel e-recept a už ho tady mám…Jen bych si měla ještě koupit tu mořskou vodu na vypláchnutí nosu…Nebo vincentku to je jedno…

• načítám...
13843
5.3.19 18:01
@Zupina píše:
Tak jsem se teď vzbudila v půl 11 jsem jela domu z práce. Šílené křeče do žaludku, zimnice, točení a bolest hlavy no hnus. Manžel mi koupil Hylák a colu a je to lepší. Malá furt kopala chudinka asi se jí to nelíbí. Teď jsem do sebe natlačila včerejší rohlík a nevím zda pokoušet něco dalšího. Pořád mě děsně bolí hlava vzali byste si paralen? Nevím zda je to stejná chřipka co měl syn ale nezvracim ani nemám průjem jen ty křeče, slabost a hlava. To asi nebude po kvetaku co?

Asi bych si kousek paralenu vzala i kdyby ctvrtku..

• načítám...
13012
5.3.19 18:09
@E.winka 2 píše:
Tak máme po ultrazvuku, naháněla ho asi 20 minut..ležel špatně, pak jsme se snažili ho posunout a sice se otočil, ale ještě do horší polohy.. :zed: do toho se pořád hejbal a otáčel. Když jsem tam přišla měl hlavičku dolů a při odchodu ležel příčně :)
Nakonec fotečku mám, ale mohla by být lepší :srdce:

Krásná fotečka

• načítám...
13843
5.3.19 18:09
@Lemur84 píše:
@E.winka 2 jé vy už máte pěknou váhu :-)
@Zupina ale, jo klidně můžeš mít ten samý bacil, je se to u tebe projevuje takto. A paralen si vem…

Tak jsem ve 27. tydnu,co jsem koukala na net,jsme v norme..hlavne ze nejsme vetsi nad normu,nechci rodit obrika :D

• načítám...
13843
5.3.19 18:13
@Lemur84 píše:
@E.winka 2 já si dnes volala o Desloratadine už mám asi poslední dva prášky…Tak mi přešel e-recept a už ho tady mám…Jen bych si měla ještě koupit tu mořskou vodu na vypláchnutí nosu…Nebo vincentku to je jedno…

Kdyz vyplachuju nos konvickou pouzivam himalajsou sul,kdyz neni tak i obyc..proste bez prasku to nejde..beres je kazdy den i jako prevenci nebo pri potizich?

• načítám...
13843
5.3.19 18:17
@Zupina píše:
Krásná fotečka

Dik

• načítám...
19160
5.3.19 18:18

@Zupina Paralen se může klidně bych ho vzala.

@E.winka 2 Tý jo to už je pořádnej.A fotka že 3D krásná.

• načítám...
19160
5.3.19 18:20

@ozzian Já taky normálně vařila příkrmy doma.Skleničku jsem neměla snad nikdy.Maso jsem vždycky uvařila mixla a dala do mrazáku do tvořítek na led a pak vždycky přihodila.

• načítám...
12032
5.3.19 18:21

@E.winka 2 j á je teď brala na to břicho…Už to nesvědí a skoro zmizelo…ještě po stranách břicha mám takovou krupičku…Ale budu te´d brát pořád, začíná se rozjíždět pil a já určitě březen až květen bych to bez léků nedala, v červnu možná zkusím jestli to půjde bez případně omezit…ale zase červenec až září to nepůjde…

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100