Termín porodu červen 2019, jste tu už maminky?

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
6721
6.3.19 12:16

@Lemur84 tak si uvař tu pravou vanilku, ten je fakt luxusní, ještě k němu vyber nějaký dobrý mlíko :jazyk: já bych ho sladila Flavdropskama, což teď nemůžu, takže si asi udělám čokoládovej a rozpustím do něj nějakou vysoko% čoko. Cukr jíst nechci a lepší řešení mě nenapadá, ty sladidla jsou fakt pruda :?

Fuj, pamatuju si, jak nám vanilkovej vařili jako dětem, do talíře, dole piškoty, ty mi chutnaly, ale zeshora to polívali sirupem, jako šťávou. Z toho se mi obrací žaludek jen si vzpomenu :lol:

• načítám...
12032
6.3.19 12:24

@ozzian takže 80% čokošku? Kolik na ten jeden puding dáváš té čoko? Tak pokud to nemohu osladit tak asi zkusím taky ten čokoládový…

• načítám...
6721

@Lemur84 a nebo zkus skořici, ta fakt sladí přirozeně. Javorovýho je možná škoda, ne? Ten bych si dala na lžičku do pusy :D

• načítám...
411

@ozzian Mě malej včera tak kopal, že jsem to zvládla i dvakrát krásně natočit. Chvilku mi přišlo, že měl i škytavku :lol: a já už chtěla spát a furt kopal a nakonec jsem usnula, ale byla to síla :lol:

• načítám...
6721
6.3.19 12:28

@Lemur84 a kolik tam dávám čokolády, se ani neptej :mrgreen: dost..podle toho, kterou zrovna mám. Kupuju si v Lidlu a ta 81% moc nesladí, nejlepší je ta 70ka na toto. Jenže já tu sladkou chuť cítím trochu víc a neslazený věci mi nevadí, budeš to muset otestovat a nebo spapat třeba s banánem. Ono je to nakonec prašť jak uhoď, ten banán je taky procukrovanej jak blázen.

• načítám...
6721
6.3.19 12:29

@Veeerousek já to taky vidím přes to břicho. Přítel to i slyší uchem, když poslouchá. Ale cítit do ruky nebo do tváře to není, nechápu. Každopádně, jak velký můžou mít nožičky? Když mají 3cm stehenní kost, plus koleno, plus lýtko..to můžou mít tu kopačku tak 2cm a takový bomby? 8o

• načítám...
3075
6.3.19 12:32
@ozzian píše:
@Twixx no ale tohle se může, to bude takovej protein na ráno :mrgreen: možná jsem vám ještě zapomněla říct, že do toho extra čokoládovýho je super ještě rozpustit nějakou extra čokoládu místo slazení, ale pssst :mrgreen: :mrgreen:Holky mě ten malej prevít snad ukope, to chce vyrazit dveře od baráku, nebo co? Co je pravdy na tom, že bývají poté aktivní podobně, jako bývali aktivní v břiše? Když se tam mele furt, i v noci? Lítá tam jak urvanej vagon, jednou kope nahoře vpravo, podruhé dole vlevo, ještě aby se tam nějak přimotal a museli ho vyříznout :roll:

Na to mi primář říkal ze ano… :roll: :dance: :hug:

• načítám...
3075
6.3.19 12:38
@ozzian píše:
@Veeerousek já to taky vidím přes to břicho. Přítel to i slyší uchem, když poslouchá. Ale cítit do ruky nebo do tváře to není, nechápu. Každopádně, jak velký můžou mít nožičky? Když mají 3cm stehenní kost, plus koleno, plus lýtko..to můžou mít tu kopačku tak 2cm a takový bomby? 8o

Asi máš silnou placentu na přední straně dělohy… neboj on zesílí a i přítel ucítí jak kope.
Ale asi to nenatocis… :roll:
Mám to podobně :)

• načítám...
6721
6.3.19 12:43

@Ivčule34 nemám, tu mám vzadu.

• načítám...
6721
6.3.19 12:45
@Ivčule34 píše:
Na to mi primář říkal ze ano… :roll: :dance: :hug:

to je dost smutný..to ho vyvezu k lesu a budu ho tam nechávat přes den, třeba si ho někdo vezme :lol:
přítel je hyperaktivní, sice teda směřuje energii efektivně, ale občas je fakt na ránu, já jsem si myslela o sobě, že neumím posedět na zadku, ha ha..tak umím! a taky prý do tří let furt řval jak tur :roll:

• načítám...
411
6.3.19 12:47

@ozzian Nooooo, je to síla :lol: a bude hůř.

• načítám...
3075
6.3.19 12:49
@ozzian píše:
to je dost smutný..to ho vyvezu k lesu a budu ho tam nechávat přes den, třeba si ho někdo vezme :lol:
přítel je hyperaktivní, sice teda směřuje energii efektivně, ale občas je fakt na ránu, já jsem si myslela o sobě, že neumím posedět na zadku, ha ha..tak umím! a taky prý do tří let furt řval jak tur :roll:
:hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug:
  • načítám...
7012
6.3.19 12:49
@Ivčule34 píše:
Asi máš silnou placentu na přední straně dělohy… neboj on zesílí a i přítel ucítí jak kope.
Ale asi to nenatocis… :roll:
Mám to podobně :)

Ja mam taky placentu na predni strane a v pohode kopance citim rukou i vidim a mam je i natocene :)

• načítám...
7012
6.3.19 12:50
@ozzian píše:
přítel je hyperaktivní, sice teda směřuje energii efektivně, ale občas je fakt na ránu, já jsem si myslela o sobě, že neumím posedět na zadku, ha ha..tak umím! a taky prý do tří let furt řval jak tur :roll:

To das ;) :hug: Kdyztak ho soupnes pritelovi, at si ten poklad taky uzije :lol:

• načítám...
6721
6.3.19 12:57

@Twixx no, a makat za něj půjde kdo. To než přijede z práce, tak budu viset na plotě :mrgreen: ale venku se to líp rozptýlí, když bude ječet, tak ho můžu odvézt v kočáru ke kravám a tam ho nechat, ty budou hejkat s ním :? :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí

PureLan 100