Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@E.winka 2 píše:
@Ivčule34
Nemyslela jsem to zle..můžu koukat jak chci a nevidim![]()
Mimísek možná nechtěl spolupracovat, je fakt, že ten můj prcek taky né, pořá se hýbal a to potom nejde..musela na něj použít 4D a pak se jí to povedlo
Tohle byl též 4D ale proste ne a ne spolupracovat a oblicejicek natočit… ![]()
Ale video je z toho hezké ![]()
@ozzian mnam
Zkoušela jsi ty nizkosacharidove pudinky z Myprotein?
@marca9 Super, gratuluji. To je dobře že už žádné vyšetření srdíčka nepotřebujete!
Po kontrole nahlaš míru a váhu, jsem zvědavá ![]()
Holky jak mě dneska zmáhala ta lenora, tak jsem děsně unavená, jdu chrnět…O hodinu dříve jak obvykle…To jsem zvědavá jestli se mi bude spát dobře…
Dobrou ![]()
@marca9 píše:
Dneska jsem konečně byla na utz srdíčka. Po hodině a půl v čekárně sem nakonec strávila dvě minuty v ordinaciprý krásně ukázkové srdíčko a není co dál vyšetřovat, tak sem šťastná. V úterý mám kontrolu a snad se už dozvím velikost a váhu no a taky termín nějaký. Vím jen podle pm, ale podle utz se zatím nevyjádřil. Ani nezapsal do průkazu.
Tak gratuluji k vsetreni..TP se predci urcuje dle velikosti plodu uz na 1.screeningu to je nejpresnejsi,potom uz roste kazde miminko jinak
nemas ho ani ve zprave z toho vysetreni?
@Ivčule34 píše:
Tohle byl též 4D ale proste ne a ne spolupracovat a oblicejicek natočit…
Ale video je z toho hezké
Tak hlavne,ze jste v poradku,ne? ![]()
Ja na tu fotku jeste mrknu ![]()
@Ivčule34 jagermeister
z Ali ti veci dojdou tak za 3 tydny, vetsina. Mesic max. Delsi doba uz je spis nejaky problem. Puding jsem nekupovala, kamarad zacal celkem nedavno delat WeFood a ti maji taky super veci a puding maji moc dobrej, dostala jsem vzorky a jeste je mam. Mne na lowcarb sladky moc nechutna, to spis ted, ze se snazim at ten miminous ma opravdu od vseho.
Ja dnes spala celou noc i bez curani a jeste o fous dyl, jedeme zkontrolovat ten pytlik na devatou.
Tady se toho zase včera uvařilo
na ten puding mám chuť taky. Mě skrz tu pater tak bolí hlava, ze jsem včera zvládla sníst jen jablko, jahody a udělala jsem zampionovy krém, takže mě větší vaření čeká dnes.
Už čekám na cukrovce, tak jsem zvědavá na mnamku ![]()
@SidiS píše:
@ozzian Mňams pudinkem mi děláš chutě.Si snad dneska taky uvařím.Slintáky super
Škoda že to s tý Číny tak trváJá dneska byla pro autosedačku tak jsem spokojená s isofixem a adaptéry na kočárek celkem za 3500.
Ahoj, mohu vědět, jak se ti podařilo sehnat za tak skvělou cenu sedačku s isofixem? Není to značka Joie?
@Siesta1 píše:
Ahoj, mohu vědět, jak se ti podařilo sehnat za tak skvělou cenu sedačku s isofixem? Není to značka Joie?
Ne ne je to Cybex.Sedačka není nová je po 1 dítěti.
Hlídala jsem to na fb na marketplace a taky na letgo.Většinou se tam pohybují kolem 3.000-4500 Kč
@dixi10 Tak ať to máš brzo za sebou
@ozzian Tak budem čekat na fotku pytlíku ![]()
@SidiS no to doufej, predtim to bylo 50/50, ted jsem fakt na nervy ![]()
Holky mám vypito, nebylo to tak strašný jen bych to rada něčím zapila a zajedla, první hodnota mi vyšla něco přes 4 takže zatím dobrý. Akorát to sezení v čekárně je pěkná otrava v 6:40 jsem přišla v 6:55 první odběr pak asi za 15minut pití toho sajrajtu a teď odběry v 8:05 a 9:05 ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat