Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Tak moje brisko..asi tam ma malej malo mista,brisko me pne,malej tam tlaci,a delaji se mi slusny boule na brisku,ale vzdycky nez to stihnu vyfotit boule zmizi ![]()
@E.winka 2 covece to tvoje se mi libi asi nejvic, sice je holcici, ale kdo vi, Patricie je v kalendari taky, ze ![]()
@SidiS píše:
Aha tak to my by jsme byli bez jídla a nebo bych pak nepoznala kuchyň
My to nijak neprožíváme asi tím že už je to druhý dítko.
Jako věcičky to připravuju ale pokojíček to už jev režii chlapa.Musíme nejdřív přestěhovat ložnici a z toho bude dětský pokojíček.Ale je prej ještě čas
Tvl. Je ještě čas… věta z které se mi začíná zvedat tlak… jasně až budu megakulatá a bude teplo tak se mi tam vše v tom za včas udelanem pokojicku (rozumejme termín 9.6. takže pokojíček bude 8.6.) bude dělat dobře a to naprosto pomíjím skutečnost ze vzhledem k zdravotnímu stavu ten CS může být kdykoliv…
![]()
Kupodivu kuchyň když vaří tj. jednou za 100 let tak je čistší nežli po mě (on furt vše omývá tj spotřeba vody u něj za 1 vaření je dle mého 3nasobna…)
Jj oblečení mám vyprané teď sepisuji co od jaké velikosti mám..
ALE NASKLADANE V IGELITKACH!!! ![]()
@Ivčule34 sim te..nekdo si s igelitkama vystaci cely zivot, casu dost! ![]()
@ozzian píše:
@E.winka 2 covece to tvoje se mi libi asi nejvic, sice je holcici, ale kdo vi, Patricie je v kalendari taky, ze
Diky, to vis ze tam Patricie je,ale ja mam taky vyfoceneho pindika ![]()
@Ivčule34 ty jsi krásně štíhlá a jen pupíček! ![]()
Jo tak to taky nemám ráda, pak se stane průser a je to
Pak jsou blbý řeči o bojových plemenech, přitom to jsou takový ňunánci…Jenže to není o plemeni, to je o lidech…
@ozzian píše:
@Ivčule34 sim te..nekdo si s igelitkama vystaci cely zivot, casu dost!
OZÍKU!
![]()
Nechce se mu do toho protože když jsem jeho milované matce řekla, že chci do toho pokoje velkou skříň tak mi tam za pomoci mého muže vystehovala celý jeho pokojíček… tj. V jejich bytě 6/7+1 byl potřeba další pokoj pro-vlastně ani nevím co, neb je tam 1 totalgym a snad i můj kočárek… (zajímavé ze dceru nevystehovala)
Nic proti černému nábytku 100 let starému ale nečekám rovnou puberťáka poslouchajiciho heavy metal…
@ozzian píše:
@Ivčule34 sim te..nekdo si s igelitkama vystaci cely zivot, casu dost!
@E.winka 2 píše:
Diky, to vis ze tam Patricie je,ale ja mam taky vyfoceneho pindika
My dneska jdeme k našim na oběd, bude masová roláda mňam…Možná i Kulajda jsem jí včera nadhodila, když jste mi tu na ní uděli chuť… ![]()
Pak pojedeme s manžel na nákupy a pokud se mi podaří ho přemluvit tak se stavíme v tescu, chci mrknout na nějaké mimi věci ![]()
@Lemur84 píše:
@Ivčule34 ty jsi krásně štíhlá a jen pupíček!
Jo tak to taky nemám ráda, pak se stane průser a je toPak jsou blbý řeči o bojových plemenech, přitom to jsou takový ňunánci…Jenže to není o plemeni, to je o lidech…
Ježíš děkuju!!
Já chci jen než k tomu porodu dojde to mít hotove… nechci být v porodnici s miminem na krku a rozrezanym břichem přemýšlet kde jak co budu dělat…když budu mít dost práce sama se sebou a malým…
Jj jsou to ňunici a k dětem jak se umí chovat, ale nechápu proč si takového psa pořizují dosti casto zakomplexovani jedinci vážící 40kg i s těmi řetězy okolo krku… ![]()
@Ivčule34 infarkt, zomriem
![]()
Ja mela cely zivot buliky, ty jsem se prave pred tim stekajicim poterem naucila chranit, nechali by si delat na hlavu donekonecna. To tady bordice by si kousla rada, ale na to, aby nekoho poradne vytrestala, uz nema kondici, tak ted holt ty nezasvecene musim obcas krotit ja.
Poslala jsem tam miminovi kulajdu a hned se mele vic
jak to funguje-jim se hned neco upousti do te vody? Mne prijde, ze se vzdycky hned hrne, aby mi toho sezral co nejvic
jsem zvedava, jak bude aktivni zitra, az se bude mit ukazat. Vsadim se, ze ma rohy ![]()
I vy kudlajdovy potvory… ![]()
Jdu se podívat zdali tu na ni náhodou nemam ingredience ![]()
@Ivčule34 No tá chci mít také do porodu vše hotové… Proto do konce Dubna chci mít vše. Tento týden mají děti prázniny, tak hned potom sjedu do Obchodu objednám kočár, postýlu (tu mojí prý mi můžou objednat, cenově podobně jak na netu kde jsem chtěla objednávat) Aj i autosedajdu. MaxiCosi nemají, ale snad Cybex mít budou, když ne tak ten objednám z netu. Takže nakonec bude Cybex Aton 5…nejspíš
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat