Poradna duly
Jana Čurdová
@Lidulu Já z toho byla teda trochu otravena, ale musím uznat, že doktor byl výborný a máme krásný obrázek na ledničce ![]()
@Lidulu ty miminka jsou všechny stejný
naše princezna je jak přes kopírák ![]()
Ze začátku když jsem se dozvěděla, ze sem v tom tak sem rozdychavala a doktorka se těšila aj za mě…pak když sem to řekla rodičům a známým tak sem si připadala, ze se všichni těší víc jak ja ![]()
@Lidulu Předpokládám, že jste se teprve začali snažit a hned to vyšlo, že? My se snažili asi 3 roky, mam za sebou 2 operace a dočkali jsme se az po umělém oplodnění. Takže my se na to naopak hrozne těšili a přesne víme, kdy došlo k oplodnění.
Jo začátkem roku mu bude 30 tak jsme se dohodli, ze vysadim prášky. Vždyť ne vždy to jde hned a u nás to bylo +- do dvou týdnů
@1Marci tak to sme na tom podobně my se snažili dva roky pak se nám to povedlo ale dopadlo to bohužel špatně a teď čekáme druhý a těšíme se jak malý i když pořád se bojim jestli je vše v pořádku
@Lidulu nj, tak to většinou bývá
bud ráda, ono pořad čekat a doufat, je pěkne otravný…
My máme první screening stejný ale na druhým už si krásně cucá paleček a bylo to super dost sme si ho užili a nasmáli sme se jak se ksichtí a jak si strká paleček do pusy
@nanička tak to me mrzí, ale verim, že ted to dopadne
i když sama se tech neustálých obav taky nedokážu zbavit, ale asi to k tomu patří. A vy jste taky po umělém?
@nanička taky se těším a bojim zároveň. Naše princezna byla az moc živa od začátku, tak předpokládám, že uvidím něco podobného ![]()
@1Marci ne nejsme po umělým nám se to povedlo ani pořádně nevíme jak poprvé sem brala hormony na povzbuzení a ted nic a povedlo se a zatim je vše v pořádku
Jj máš pravdu. Hlavní je ať vše je v poho a vše probíhá jak má ![]()