Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Xela u me je problem, ale jen to, ze se mi nedela jeden hormon a tudiz se mi nedelaji vajicka
@leva23
to moc gratuluji pokud to vyjde, určitě nám dej vědět..jinak klobouk dolů, že takhle testuješ, to já bych nemohla..já vždy až v očekávanou MS
tak at tam jsou // ![]()
@Xela děkuji
vam se jistě brzy za daří, člověk potrebuje slyset ze je vse jak ma byt..
@leva23 take má m nutkani od 8 dne, ale musim vydržet mám jen 2 testy v zásobě ![]()
No jsem hrozne napnutá, jestli to po 2 letech vyjde. Zatím byl TT vždy negativní az nyní už týden pozitivní. MS snad zítra nedorazí a už nedorazí vůbec minimálně 9 měsíců
Ahoj mám 5 dní do ms dnes sem si dělala test ted je to asi 10 min vidíte tam něco?
@leva23 tak to je krásný, pokud ti testy takhe vychází, zvlášt po dvou letech..
to je nádhera..já už chci taky ![]()
Na tom testíku nic nevidím
proč testuješ tak brzy, máš příznaky??
Ja tedy upřímně také nic nevidím, ale fotka může hodne zkreslovat
Je mi po jidle špatně, a hrozně mě bolí prsa. a pořád mě bolí podbříšku. Ale muže to být tím že to mám dostat v sobotu?
Musíš sama nejlíp vědět, jak se běžně chova tvé tělo 5dni před MS a zda je to nyní mimo normál
No sem po 2 potratech od té doby se tělo chová jak chce. ale právě že se chová tak jako kdybych byla…
Právě leze mi to už na mozek.Dnes sem byla v gennetu a tam mi řekli že jsme úplně v pořádku. Sem už magor? A je tu ještě nekdo jako já?
Magor nejsi
každý máme nějaké trápení ohledně těhu…ale jak se říká, když něco člověk moc chce, tak to nemá
nemysli na to, ikdyž ono se to těžko řekne..znám to podle sebe, první rok jsem si měsíc co měsíc vsugerovávala že jsem těhu..a pak to zklamání, když to přišlo
hrůza…pročítala jsem diskuze a trápila se tím, že to nejde..zvlášt miluju věty od svých známých, že jednou to určitě přijde, a že jsem mladá, že se nemusím být a že není kam spěchat a bla bla bla
je to prostě o psycho..tak vůbec o sobě nepochybuj ![]()