Testování LISTOPAD-PROSINEC //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
2.11.14 10:48

@AjkaMajka
Taky vidím dušíka. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
2.11.14 11:15

@Slani82 Já jsem to nemohla vydržet, ráda bych si v případě, že se zadaří, nechala celý výčet čárek :-D Ale dej hned vědět, až se čárka objeví! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
2.11.14 11:15

@anairda :D paráda! Děkuju! Ráda mám další oči navíc!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.14 20:42

Holky řekněte mi, je možný abych 7/8 DPO cítila bradavky??? Nebolí na dotek, jen mě dnes odpol začaly silně škrábat a jakoby pálit uvnitř, žádná nesnesitelná bolest, jen je to nepříjemný. Byla jsem už několikrát těhotná ale pokazde to těhu v začátku bylo jiné… mám týden do MS… od prvniho pozit ovu testu uběhlo 10 dni a od druheho pozit ovu testu 8 dni… dekuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
2.11.14 20:49

@Linda RICCIONE Teoreticky je možné úplně všechno. Každé těhotenství je úplně unikátní, individuální, s jinými příznaky, časy a tak. Ačkoli sama za sebe si myslím, že brzo ještě je, aby to bylo těhotenské cítění bradavek, na druhou stranu proč by to tak zas nemohlo být? Asi bych to raději neřešila a čekala na test. Tohle nemůže člověku nic konkrétního říct. :,( Ale šance je ;) tak neklesej na mysli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.11.14 20:52

@AjkaMajka

ja v jecnom tehu mela bolest az 13 dpo a v jednom tehu bradavky 12 dpo ale jeste nikdy me v nich nepalilo tak brzy ;-o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
2.11.14 20:54

@Linda RICCIONE Tak pokud to byl tvůj příznak i v prvních těhu, tak to klidně může být příznak právě miminka :-) Ale raděj bych na to vážně nesázela, abys nebyla pak zklamaná. Mně jednou takhle bolela prsa, že jsem si na ně nemohla ani lehnout, podprdu jsem nenosila, jak to tlačilo.. Už jsem doufala, že by třeba.. a ono nic. :-) Tělo si pohrává, zkouší nás

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
2.11.14 22:39

@Linda RICCIONE
Myslím, že klidně může být. Někdo už má 10DPO i ducha. :) Cca za 7 dní od ovulace už se může vajíčko zavrtávat, takže pak to už klidně může nastoupit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
2.11.14 23:58

@anairda @anairda :-D svatá pravda

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
3.11.14 08:05

@Linda RICCIONE
Muze byt a nemusi, nezbyde ti, nez pockat na test. Ja mela paleni bradavek minuly mesic asi uz od 3DPO, nikdy driv jsem to nezazila, a stejne mrcha dorazila.
Dneska jsem 13DPO, priznaky zadne a jeden test v supliku me zatim nechava v klidu :mrgreen: Samotnou me to prekvapuje 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.11.14 08:37

@Slani82
Tak třeba podvědomí už ví, že to vyšlo a tak je v klidu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.11.14 08:52

Tak jsem dnes po ránu zas testila a zase dušík v limitu. Na fotce je ale mnohem slabší, než ve skutečnosti. Tak uvidíme..:-) dva v čase jsou ale stále nadějnější, než jeden, či žádný. Tak držte palce :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
3.11.14 09:10

@AjkaMajka
Ono testovat každý den moc nemá smysl, spíš ob den nebo ob dva dny. :) Ale duch je vidět poměrně pěkně. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
3.11.14 09:13

Ahoj holky mam takovou prozbu meska mi MS uz 12 dni strasne mam bolesti v podbrisku a bojim se ze to muze jeste prit co myslite a mam takovou otazku hledala sem takvou diskuzi ale tam uz nikdo nepise tak se chci zeptat tady viciti pejsek i prvni dny kdy zacina byt divka tehotna dekuji za odpoved

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
3.11.14 09:16

@anairda Já vím, že je lepší ob den, kdy hladina stoupá… :D ale. Znáš to. Člověk se nemůže dočkat, až bude zas mít co vykoukávat.

@najkyna Nejlepší je si udělat test, nebo zajít na krev, pokud už i meškáš, bude výsledek poměrně spolehlivý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí