Testování LISTOPAD-PROSINEC //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
30.10.14 09:07

@RomanaBl
Beru akorát Femibion, ale spíš tak nějak když si vzpomenu, taky to leze dost do peněz… :) Jinak nic.
A kontroluješ nějak ovulaci? Já první měsíc dělala ovu testy, pak jsem se na to vyprdla a teď se k tomu asi zase vrátím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
30.10.14 11:12

@anairda Tak ten femibion neznám ale brala sem nosifol a ten taky lezl do peněz pak mi rozházel totálně cyklus tak teď jenom listovku beru :) Jinak ovulku sem sledovala testama a pak tři měsíce i měřila bazálku a zjistila jsem že mi nikdy ty testy nevyšli vždy nebyli úplně přestože ovulka byla nevím čím to bylo tak od té doby taky testy nedělám a sleduji hlen a hlavně to poznám podle křečí předovulačních :) a tak na to vždy hupsnem a zatím se nedaří nevím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
30.10.14 12:01

@RomanaBl
Femibion jsou jen vitamíny + kys. listová, ale je tam už přeměněná na folát, určité procento žen prý listovku neumí přeměnit a tělo jí nevyužije.
Já jsem ten první měsíc měla krásně pozitivní ovu test a stejně to taky nevyšlo, je to asi o náhodě. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
30.10.14 18:17

Ahojky holky…jak je?? Zaregistrovali jste uz nejakou zmenu?? Me uz tri dny boli prsa postrane pri dotyku. Mate s tim nektera zkusenost?? Myslim ze ovu byla cca 12-14DC..mozna driv a dnes jsem 18DC myslite, ze by mohli uz bolet nebo je to psychika. Budu rada za jakykoli info.. :-) diky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
30.10.14 20:09

@anairda tyjo to slyším prvně ze to některá ženská těla neumí spracovat… každopádně já chodim hodně na různé přednášky školení atd a ujistila jsem se v tom ze listovka je jen marketingový lakac, který si my holky vsugerujeme jako potřebnou věc a myslíme si ze se bez toho neobejdeme…já ji teda taky beru ale je to blbost já spolu s fandim listovce v přírodním složení (ma obsah i v jedné ze super potravin). Takže od příštího měsíce na chemicky vyrobenou listovku kaslu a zacnu do jídelníčku zařazovat i zdravou stravu ;-). Zní to jako bych byla cvok vim, ale co tak čtu a ze čtu dost tak mi to docela zaujalo a proč taky neudelat něco pro své zdraví ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.14 21:33

@RomanaBl

listovku napriklad neumim zpracovat ja, mam mutaci v genu MTHFR a to musim brat prave neco jako Femibion

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.10.14 21:35

@martaska ogo

ja mela ovu test pozitivni 11 dc, predpokladam ze ovu byla 12 dc (ovu test uz negativni)… Dnes jsem 16 DC (4 dpo) a mam navaly horka a stridave zimu, chripku ani horečku nemám :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
31.10.14 08:28

@RomanaBl
Tak o tom žádná, že v přírodní formě je listovka nejlepší, pro tělo je to přirozenější. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
31.10.14 08:30

@martaska ogo
Mě takto bolí prsa dost často, třeba i celou dobu od ovulace do menstruace.
Jako na těhu příznak bych na to moc nesázela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
31.10.14 08:33

Já už čekám MS každou chvílí, už mě začíná bolet břicho :( Dneska 29DC.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1581
31.10.14 09:15

@martaska ogo
Tak ja jsem dnes 10DPO, 21DC a zatim nic nepocituju. Minuly cyklus me bolely bradavky od ovu az do ms, nikdy predtim jsem to nemela, rikala jsem si ze to urcite vyslo a nakonec nic :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.10.14 09:58

@anairda no to ano musím to začít praktikovat tak protože cpát do sebe furt nějakou chemii je taky na h… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
31.10.14 10:29

@RomanaBl
Souhlasím, já jsem hodně na přírodní věci, až jsem u rodiny trochu za blázna, ale žel vždycky to nejde… Třeba teď mi dítě horečkuje a ač nerada, tak prostě ten Nurofen nebo Panadol dám. Naštěstí to u nás není časté. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3157
31.10.14 10:30

@anairda to je moc dobře že to není časté aspoň si na to prcek nezvykne a tak :) taky jsem zastánce tich přírodních věcí :) je to lepší :) ale souhlasím že když už fakt není zbytí tak dojde i na paralen nebo něco takového :) ale fakt mááálo kdy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11700
31.10.14 10:41

@RomanaBl
Teď jsem četla tady v jedné diskuzi zajímavou věc proti horečce. Obléct ponožky a na ně pak druhé do kterých dát nakrájenou cibuli na plátky. :lol: To zní vážně hodně zajímavě, asi to někdy vyzkouším. :lol: Znám jen octové ponožky.

Ještě ohledně té listovky, já jsem třeba nepochopila, proč se doporučuje jíst už řekněme 3 měsíce před plánovaným početím. Píší, aby si tělo udělalo zásobu, ale není to nesmysl? Jí se kvůli tomu, aby se plod správně vyvíjel, kvůli riziku vývojových vad, ale dostatečné množství už by přeci mělo být v těle tak řekněme po týdnu ne? Nebo nechápu jak to funguje. Nehledě na to, že by nejspíš stačilo jíst jí až po zjištění těhotenství, kdy je to ještě hodně v začátku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí