Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Slani82
5DPO je dle mého na nidační špinění moc brzy, ale nevím no, možné je vše…
Já špinila až někdy 14DPO, což už byla i čárka, ale jenom trošku.
@Lukyna79 no ja listopad 2-10.10 čekala bych ale tak 2tydny a pak sup test jednou v letě jsem mela 10dni zpoždění a tak jsem Mazala pro test a on byl negativní a den na to dorazila MS no skoro me trefilo a chlap se mnou nemluvil ze sílil no…takže pianko co se ma stát at se stane
@Čelzi ja 10.-12. asi bych testovala hned, protoze ted prvni cyklus budu brat Utrogestan, tak abych ho pripadne zacala po zjisteni brat znovu. Ale jak jsem rikala, vzhledem k tem ovu testum tomu moc neverim ![]()
Holky jen pro info, která budete brát utrogestan, je lepší zavádět, jinak bývají vedlejší účinky jako bolest hlavy, motání a bolesti žaludku, je pravda, že každá jsme jiná, ale hodně holek o tom psalo
Ahoj
přidám se k Vám jestli to nevadí
já ms nečekám 10.11. ale vzhledem k tomu, že jsem prášky vysadila teprve 9.10. tak se jí asi stejně dočkám…
@Krisťule88
Ono se právě říká, že ten první měsíc po vysazení, je tělo dost plodné, tedy samozřejmě za předpokladu, že se ihned nastartuje. Držím palce ![]()
@Krisťule88 nooo, tak drzime palecky… treba zrovna bude sikulka a ms neprijde ![]()
@anairda
Děkuji, ale stejně tomu moc nedávám
Bylo by to sice hezké
takový předčasný Vánoční dárek, ale což, nechávám tomu volný průběh ![]()
@Muflu taky jsem o tom cetla, kazdopadne ja zavadim dle pokynu dr. a zatim ok ![]()
@Slani82 jj zavádění je prý ok, ale pokud se bere ústy, tak zlobí