Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Venuška
asi se taky rozdojemnim
Mě ani nedělá problém vydržet netestovat, vydržím a testuju třeba jen když máme někam jít a popíjet nebo tak, ale taky je fakt, že mi MS ještě ani moc za poslední dobu nemeškala, pokud zamešká, tak okamžitě testnu
. My se snažíme chvilku, takže mi to teď nikterak nesebralo, když dorazila, ale zklamání tam stejně trošku bylo (a to i když mám pocit, že to nevyšlo
).
heheheeee e:D a hned je mi lip kdyz vidim kolik nas tu je.
mylsim ze to mame vsechny fakt stejne, taky me to vezme, kdyz mi za ten tyden ms prijde, i kdyz tak nejak mam pocit ze prijde no.. :/ ![]()
tak brouuu devcataaa, hodne zdaru jdu zas zpatky do reality ![]()
@Linda RICCIONE
ty máš super, že nemáš problém přijít do jiného stavu, to je paráda…oproti např. holkám, které ovulaci nemají a třeba dlouho trvá než jí mudři vůbec nahodí. Ale užít zklamání sis asi musela strašně. Ty teď bereš něco, aby se mimčo udrželo?
Ahojky ja mam take 15 dni do ms…a uz me zase chyta, ze prijde…:-( Myslela jsem, ze uz jsem v klidu a zase zacinam plasit…kazdopadne jak pisete holky bylo by skvely zjistit na vanoce //
na udrzeni nepotrebuju nic, progesteronu mam dost. Kazdopadne mi ho nasadi jak najdu //, pry pro jistotu. Muj problem je srazlivost krve, to je duvod vsech mych potratu a bohuzel jsme to zjistili az po tom tretim (driv na testy neposilaji), takze jak objevim // musim hned na hematologii a budu si pichat injekce na ředění krve az do konce tehu…
Za pravidelny cykly a ovulaci jsem fakt vdecna, vim ze spousta holek ovu ani nema ![]()
@Linda RICCIONE tak ty máš fakt důvod testovat hned jak půjde něco zjistit, jak jsem koukala, tak testuješ ještě před dnem plánované MS, viď?
@martaska ogo já neplaším, ale spíš mám stavy „no jo, stejně zase přijde, to vím, no…“
Přitom já jinak takhle pesimistická nejsem
Kéž by nám vyšel vánoční dárek ![]()
@Linda RICCIONE jj mame to stejne…tak jsem zvedava jak to dopadne…:-) Aaale to cekani
@Lukyna79 uvidis…ze do vanoc to stihnem…ale popravde me nekde hluboko taky hloda pocit, ze ne…
jooo u prvniho tehu jsem 28 DC uz mela hcg 980, u druheho tehu byl tt pozitivni az v den MS (potvrzene utz dve ovulky) a u tretiho tehu test pozitivni uz 24 DC a hcg 161. Mam dlouhou lutealni fazi takze to vzdy zjistim uz pred MS. testovat budu urcite zase driv at hned nabehnu k Dr…
Doufám, že to zvládneme. Jinak jsme rozhodnutý hned v prosinci řešit. Pokud se v prosinci nezadaří
, tak to bude půl roku, takže hned spermio, mé testy atd. Snad to klapne.