Testování LISTOPAD-PROSINEC //

Napsat příspěvek
Velikost písma:
26.10.14 16:52

@Lukyna79

ja mam ovulaci brzo takze to mi utika :-D ale paaaaaaaaaak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.10.14 16:57

@Venuška :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: asi se taky rozdojemnim :mrgreen: Mě ani nedělá problém vydržet netestovat, vydržím a testuju třeba jen když máme někam jít a popíjet nebo tak, ale taky je fakt, že mi MS ještě ani moc za poslední dobu nemeškala, pokud zamešká, tak okamžitě testnu :lol:. My se snažíme chvilku, takže mi to teď nikterak nesebralo, když dorazila, ale zklamání tam stejně trošku bylo (a to i když mám pocit, že to nevyšlo :-O ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
26.10.14 16:59

@Lukyna79 :D :D :D

heheheeee e:D a hned je mi lip kdyz vidim kolik nas tu je.
mylsim ze to mame vsechny fakt stejne, taky me to vezme, kdyz mi za ten tyden ms prijde, i kdyz tak nejak mam pocit ze prijde no.. :/ :D

tak brouuu devcataaa, hodne zdaru jdu zas zpatky do reality :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.10.14 17:02

@Linda RICCIONE :) ty máš super, že nemáš problém přijít do jiného stavu, to je paráda…oproti např. holkám, které ovulaci nemají a třeba dlouho trvá než jí mudři vůbec nahodí. Ale užít zklamání sis asi musela strašně. Ty teď bereš něco, aby se mimčo udrželo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.10.14 17:04

@Venuška papa, já si jdu zacvičit a pak se nacpu :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
26.10.14 17:36

Ahojky ja mam take 15 dni do ms…a uz me zase chyta, ze prijde…:-( Myslela jsem, ze uz jsem v klidu a zase zacinam plasit…kazdopadne jak pisete holky bylo by skvely zjistit na vanoce //

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.14 18:04

@Lukyna79

na udrzeni nepotrebuju nic, progesteronu mam dost. Kazdopadne mi ho nasadi jak najdu //, pry pro jistotu. Muj problem je srazlivost krve, to je duvod vsech mych potratu a bohuzel jsme to zjistili az po tom tretim (driv na testy neposilaji), takze jak objevim // musim hned na hematologii a budu si pichat injekce na ředění krve az do konce tehu… :srdce: Za pravidelny cykly a ovulaci jsem fakt vdecna, vim ze spousta holek ovu ani nema :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.14 18:04

@martaska ogo

taky cerstve po ovulce? neboooooj dobre to dopadne ♥️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.10.14 20:05

@Linda RICCIONE tak ty máš fakt důvod testovat hned jak půjde něco zjistit, jak jsem koukala, tak testuješ ještě před dnem plánované MS, viď?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.10.14 20:08

@martaska ogo já neplaším, ale spíš mám stavy „no jo, stejně zase přijde, to vím, no…“ :evil: Přitom já jinak takhle pesimistická nejsem :oops: Kéž by nám vyšel vánoční dárek :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
26.10.14 20:36

@Linda RICCIONE jj mame to stejne…tak jsem zvedava jak to dopadne…:-) Aaale to cekani

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
215
26.10.14 20:39

@Lukyna79 uvidis…ze do vanoc to stihnem…ale popravde me nekde hluboko taky hloda pocit, ze ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.14 20:51

@Lukyna79

jooo u prvniho tehu jsem 28 DC uz mela hcg 980, u druheho tehu byl tt pozitivni az v den MS (potvrzene utz dve ovulky) a u tretiho tehu test pozitivni uz 24 DC a hcg 161. Mam dlouhou lutealni fazi takze to vzdy zjistim uz pred MS. testovat budu urcite zase driv at hned nabehnu k Dr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26.10.14 20:51

@martaska ogo

ja mam pocit, ze to vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
487
26.10.14 20:54

Doufám, že to zvládneme. Jinak jsme rozhodnutý hned v prosinci řešit. Pokud se v prosinci nezadaří :cert:, tak to bude půl roku, takže hned spermio, mé testy atd. Snad to klapne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí