Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
No pokud nebudes mit nejake komplikace tak si myslim ze by si to vydrzela mohla ![]()
chci vidět už i srdíčko, a to už bych měla být skoro v 8.tt, tak uvidíme ![]()
zítra chcu zase testnout, tak doufám, že uvidím změnu
ať můžu zase miminko pochválit ![]()
Ahoj, tak jsem dnes byla na první návštěvě na gyn. poté, co se u mě začalo projevovat těhotenství. Doktorka mi udělala ultrazvuk a pozorovaly jsme bijící srdíčko. A protože jsem z toho byla úúúúplně mimo, nezeptala jsem se, v kolikátém jsem týdnu (a ona mi to sama neřekla). Může mi někdo pomoct odhadnout?
Díky moc a přeju krásný večer ![]()
Tak me ted vecer rozbolelo bricho a myslim ze tusim co se chystat. Rano ten negativni test asi mluvil jasne ![]()
ncc1701: srdeční akce je viditelná od 6.týdne po oplodnění, moc gratuluji ![]()
Moc děkuju za gratulaci i pomoc, cestou z nemocnice jsem si říkala, že se tam vrátím a zeptám se ![]()
a nemáš ponětí, kdy bylo ovu a tak? dá se to vypočítat, ale určitě je to min. ten 6. týden ![]()
Jo, před Mikulášem, 4.12.
To mi vychází na pátý týden. Leda bych teda už měsíc před tím.. a jestli jo, tak si prcek musel užít ten sraz se školou a všechny ty morgany, co jsem netušíc vypila ![]()
no jo, to se stane
ale to bychom museli být všichni degeni, neb alkoholový početí a nic netušících kalících matek je určo spousta
každopádně zkus mrknout na kalkulacka-tehotenska.cz tam se můžeš podívat na průběh těhotenství - kdy se embryo uhnízdí, kdy se vyvíjí končetiny a podobně ![]()
tyjo teďka jsem se dívala na Tvůj první příspěvek a koukám, že jste to vzali hopem - první test a hnedka nadělení
to je teda perfektní ![]()
Ženy, chtěla jsem se zeptat, jestli máte některá zkušenost s testem hCG URINE? Je to takový čtvereček, na který kapátkem kápnete vzorek a objeví se buď křížek, nebo mínus. Dostala jsem je jako vzorek od Dr…