Testujeme 1.1.2012

• Fotoalbum (11)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
14500
2.1.12 21:01

Kaato, to může bolet i jak se roztahuje děloha.. Příznaky jsou na nic.. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
LuciTau
2.1.12 21:02
Amber píše:
Luci, jasně, nemusí vidět každý. Moje kamarádka neviděla ani růžový čárky, dokud nebyly stejně silný :) Tohle může být, ale i nemusí, ale pokud tam něco je, je naděje :)

možná jsme už neštastná ze sebe :-(

• Citovat
  • Upravit
14500
2.1.12 21:03

Luci nebuď, dočká se každá.. Já konečně před měsícem otěhotněla po 10 měsících a hned jsem za 2 týdny začala krvácet a bylo.. A zase bude, tomu věřím :) Musíme být silné a nenechat se zlomit.. Někdy je to boj, ale bude to! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 21:03
Amber píše:
Kaato, to může bolet i jak se roztahuje děloha.. Příznaky jsou na nic.. ;)

Ja prave porad chodim na zachod ze uz jsem to urcite dostala a porad nic. T
ak nevim, ale bolest je to jak pri ms. Uvidime do rana co se stane jestli BT neco ukaze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
2.1.12 21:04

Kaato, to jsem měla 25.12. a na silvestra, furt jsem chodila, že už bude a nic.. Nechme se překvapit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 21:06

JJ nechame a myslis ze uz by se roztahovala deloha takhle brzo??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
2.1.12 21:09

Kaato maličko určitě :) Něco se tam děje, možná jsou to jenom hormony, ale bolet to může. Já si před 3 lety myslela, že dorazí potvora a nic, byla jsem těhotná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.12 21:10

Zdravím vás snažilky..já měla OVU asi 24.12. podle všeho tt je asi brzo ale nevím už abych mohla zkusit a vidět.Mám trochu bolesti v podbřišku,bolí mě prsa a furt chodím na záchod ale to je brzo tak sem z toho snažení už asi zmatená co myslíte snažíme se dva roky skoro

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
2.1.12 21:10

Holky nebojte že vás bolí břicho nemusí vubec nic znamenat já u obouch těhu když šlo jako by k datumu MS myslela,že to natuty dostanu a nic a pak mě břicho pobolívalo ještě tak 4měsíce hlavně při prvním těhu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 21:11

Aha ja vim ze to holky taky nekde psaly, ze meli pocity jako pri ms, ale rikala jsem si ze to musi byt jina bolest a prd, je to stejny(jestli jsem teda tehu)
Takze ty uz jedno ditko mas jo? Jak se jmenuje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14500
2.1.12 21:12

Kaato, jojo, mám :) Radim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 21:13
Amber píše:
Kaato, jojo, mám :) Radim :)

Jeee hezke jmeno. Tak uvidime. Ja jdu zitra zase do prace po Vanocich a uz mam z toho depky ted. Ale aspon nebudu mit cas se porad takhle pozorovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5370
2.1.12 21:14

Kaatah to bylo na mě :P ?Já mám už dvě holky jedna je Vaneska 4,5roku a druhá Sofinka měla ted 2roky :-).a u obouch sem fakt myslela,že ms dojde každým dnem…
Držím vám všem pěstičky!!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2.1.12 21:14

A holky chytly někoho z vás záda?Já sem unavená jak pes a do toho mě chytly mezi lopatkama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
490
2.1.12 21:15
Olčík píše:
Kaatah to bylo na mě :P ?Já mám už dvě holky jedna je Vaneska 4,5roku a druhá Sofinka měla ted 2roky :-).a u obouch sem fakt myslela,že ms dojde každým dnem…
Držím vám všem pěstičky!!!!!!!

No to bylo tak na vsechny :) A vy se snazite o 3., nebo chodis jen podporovat snazilky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí