Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
lilaa22 píše:Jáju píše:Já se testovala už 3 den po ovu:D Jsem magor:DAle mamatest bude lepší …aspon ten mi při prvním těhu ukázal //,zatím co u ostatních nebylo nic:)Tak ráno budu čekat na výsledky:D
Tak já testovala ráno „woman secret baby“, odpoledne „cemio gravitest 10“ a nic(Ano 2× za den, jsem pako)…ale mám koupený mamatest..myslíte, že ten mamatest je nejlepší? myslíte, že zítra bych to mohla zkusit? je to hrozný to čekání
Určo dám vědět, snad tam budou ty potvůrky dvě ![]()
Dobré ráno holky tak jak jste ráno dopadly?? ![]()
Já tedy zkoušela testovat a nic ani dušík, tak buď to nedopadlo nebo je moc brzy. ![]()
Zvonilka1983 píše:
Dobré ráno holky tak jak jste ráno dopadly??
Já tedy zkoušela testovat a nic ani dušík, tak buď to nedopadlo nebo je moc brzy.
Dobré ráno:)…Třeba je ještě brzy:)Uvidíš čárečky budou brzo:)
Dobré ránko holky…tak mě přemluvila včera kamarádka abych už testla…a nic..
byl to gravitest 10…ale určitě bylo brzo..mám ještě skoro 6 dní do MS ![]()
ahoj zdravím chystám se testovat asi od neděle do čtvrtka ještě nevím kdy a doufám že najdu //
Ahooj, ahoj, taky budu testovat. zkoušela jsem už včera ale ani duch , dneska jsem 11 DPO. Taky chci moc najít//, ale myslím si že tam bude zase jen / ![]()
Gratulace!!!! Ja chci taky //. Na kolikátý pokus se zadařilo?
Fifinko: já jsme 9DPO…tak si pořád věřím…že je čas a že se //ukážou ![]()
Lucinko: To je ještě asi brzy, i když já jsem se testovala asi 4 nebo 4 dny po ovulce.
taky jsem slušnej cvok
Jak dlouho se už snažíte? My teprve 3. měsíc ale chci aby to vyšlo. Máš nějaký těhu přiznaky??
Fifinko, třeba se ještě ukážou, třeba je stále ještě brzo. ![]()
Lucíku, ještě může být brzy. ![]()
Zvonilka: Asi ano, ale prohlidla jsem si spoustu grafů. Některý žensky v tu dobu měli krásný //. A co ty? v kolikatým si DPO?
Holky…teprve první měsíc a už sem se asi zbláznila…tak nevim jak dlouho bych vydržela než by mě hodili přes plot(bydlím v Dobřanech)
Zkusím další testík zítra,pak v sobotu no a v pondělí by měla dorazit mrška…MUSÍME SI DRŽET PALCE!!!
fifinko, já jsem 10DPO, ale u obou předchozích těhu jsem měla ducha až v den MS, což je teď 3.3. takže uvidíme. ![]()