Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
MKa
173
8.3.12 12:42
Lucynka86 píše:
já vím může se stát všechno ale taky vím že se může stát cokoliv i po 12 tydnu i před porodem a dokonce i po porodu..... vždycky se může cokoliv stát a je jedno v jakém jsi týdnu

Lucynka86: máš pravdu, já to tajila cca do toho 13.týdne, a pak mi umřelo ve dvacátým, takže jak píšeš, stát se může kdykoliv cokoliv a stejně to pak vyjde najevo...... Takže držim palce, raduj se a ničeho se neboj:-) držím pěsti štěstí:-)) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2247
8.3.12 13:02

to je mi líto co se ti stalo… máš naprostou pravdu vždy to pak stejně vyjde najevo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dajinka0022
8.3.12 15:22

:_))

Ahojky holky…myslíte si že můžu být těhotná?? Asi cca 3 dny se cítím nějak divně…mám takový divný pocit že jsem asi těhu…a nebo jsem z toho nervoozní a ve stresu že s ito už jen namlouvám :_D včera i předevčírem mi vadil a hrozně smrděl kouř z cigaret a dělalo se mi z nich blbě, sem tam mě píchne v podbříšku a dneska pozoruji častější chození na malou…je mi to divný, páč málo piji, tak newm…začátek menses jsem mela 20. února…milovali jsme se nechráněně 2. 3. 4. března…mám 28 denní cyklus…takže si myslím že jsme se tak trochu trefili do plodných dní…newm přijde me to na nějaké příznaky dost brzy---test si ještě dělat nebudu…radši si vííc dnů počkám..at pak nejsem zklamaná :-)) …a nebo počkám zda přijde menses…mela by být 18. nebo 19. března…máte některá s něčím podobným zkušenosti?? děkuji za odpověd :-))

• Citovat
  • Upravit
Dajinka0022
8.3.12 15:35

Ahojky holky…myslíte si že můžu být těhotná?? Asi cca 3 dny se cítím nějak divně…mám takový divný pocit že jsem asi těhu…a nebo jsem z toho nervoozní a ve stresu že s ito už jen namlouvám :_D včera i předevčírem mi vadil a hrozně smrděl kouř z cigaret a dělalo se mi z nich blbě, sem tam mě píchne v podbříšku a dneska pozoruji častější chození na malou…je mi to divný, páč málo piji, tak newm…začátek menses jsem mela 20. února…milovali jsme se nechráněně 2. 3. 4. března…mám 28 denní cyklus…takže si myslím že jsme se tak trochu trefili do plodných dní…newm přijde me to na nějaké příznaky dost brzy---test si ještě dělat nebudu…radši si vííc dnů počkám..at pak nejsem zklamaná …a nebo počkám zda přijde menses…mela by být 18. nebo 19. března…máte některá s něčím podobným zkušenosti?? děkuji za odpověd

• Citovat
  • Upravit
680
8.3.12 17:05
Dajinka0022 píše:
Ahojky holky…myslíte si že můžu být těhotná?? Asi cca 3 dny se cítím nějak divně…mám takový divný pocit že jsem asi těhu…a nebo jsem z toho nervoozní a ve stresu že s ito už jen namlouvám :_D včera i předevčírem mi vadil a hrozně smrděl kouř z cigaret a dělalo se mi z nich blbě, sem tam mě píchne v podbříšku a dneska pozoruji častější chození na malou…je mi to divný, páč málo piji, tak newm…začátek menses jsem mela 20. února…milovali jsme se nechráněně 2. 3. 4. března…mám 28 denní cyklus…takže si myslím že jsme se tak trochu trefili do plodných dní…newm přijde me to na nějaké příznaky dost brzy---test si ještě dělat nebudu…radši si vííc dnů počkám..at pak nejsem zklamaná …a nebo počkám zda přijde menses…mela by být 18. nebo 19. března…máte některá s něčím podobným zkušenosti?? děkuji za odpověd

Ahoj, jsem na tom podobně. Poslední menzes od 17.2. milování probíhalo snad pořád a hlavně ten první březnový týden. Teď mě čas os času píchne v břiše, cigarety mi nechutnají( normálně kouřím, ale ne moc) a cítím tlaky v prsou. Přijde mi na příznaky taky brzy, ale uvidíme… Ať nám to vyjde!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dajinka0022
8.3.12 22:18
Tjn já su z toho uplně cosi nervooozní…chodím dneska často na malou…hrůůza…no jsem zvedavá jak to dopadne…cítím nějaké divno v podbříšku :-DDD takové jakkdyby tahání nebo jak to řííct…:-D uvidíme..snad to dobře dopadne :_))
Pavlínka1988 píše:
Dajinka0022 píše:
Ahoj, jsem na tom podobně. Poslední menzes od 17.2. milování probíhalo snad pořád a hlavně ten první březnový týden. Teď mě čas os času píchne v břiše, cigarety mi nechutnají( normálně kouřím, ale ne moc) a cítím tlaky v prsou. Přijde mi na příznaky taky brzy, ale uvidíme… Ať nám to vyjde!!! :hug:
  • Citovat
  • Upravit
MKa
173
8.3.12 22:21

Holky mam to podobne, na příznaky asi brzo neni, spíš já osobně nevím, jestli uz mi neharasi a nevidím za vsim priznak:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dajinka0022
9.3.12 07:45

Mno já jsem z toho všeho jelen…bud si to opravdu člověk jen namlouvá tak se mu to děje a nebo to je pravda…ale jestli ve mě ten malý škrček opravdu je, tak mi dává pěkně zabrat :-DDD..dneska od 3 hodin v noci me bylo strašně špatně…:-(…na zvracení, na omdlení…newm cítila jsem se tak nejak divně jakkdybych mela i teplotu…když jsem chtela vstát z postele tak se mi točila hlava a bylo mi šoufl :-( no hrůůza…mám hlad, ale nemám na nic chut a při pomyšlení na nějaké jídlo mě je zase blbě :-( fuj…málem sem si neuvařila ani ten blbý čaj :_DD…i u něho me namýkalo na zvracení :-)…tož co si o tom myslíte vy?? po dnešní noci mám ještě většího tušáka že budu těhu…

• Citovat
  • Upravit
Dajinka0022
9.3.12 07:47

Nemluvě o tom, že jsem musela i v tu noc každů půlhodku na malou…a to jsem před spaním skoro nic nepila :-DDD…nejde me to do hlavy…abych mela o razu tolik příznaků…:-D

• Citovat
  • Upravit
MKa
173
9.3.12 07:59

Dajinka:
no muže to bejt nejaka viroza-a nebo ne a pak to vypada slibně:-) uvidis co se bude dit dal :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dajinka0022
9.3.12 08:11

Jasnýýýýý…jsem nedočkavá co z toho vyleze…ale radši si počkám do dne kdy má přijít menses…a pak testy a uvidíme…nějak to musím vydržet a přežííít :_)

• Citovat
  • Upravit
MKa
173
9.3.12 08:15

Jasan:-) škoda, že to nejde zjistit hned a hned jet nanovo:-) to by byla paráááda:-) no ale asi to má bejt takhle :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dajinka0022
9.3.12 08:20

Jak to myslíš jet nanovo???? :_))

• Citovat
  • Upravit
MKa
173
9.3.12 08:56

no kdyby se nepotvrdilo těhu tak mít možnost zase hnedka zkoušet dál:-) takhle než to člověk zjistí jestli jo nebo ne...... pak zase měsíc, nebo i dýl když je delší cyklus, no není to šup šup:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dajinka0022
9.3.12 09:18

Jo takhle…:-))) …

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat