Testujeme se v březnu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2929
24.3.12 07:52
@Langosinka píše:
Toto jsou moje testiky 9dpo a dnesni 12dpo. Tak zatim to sili pekne.

super gratulace!! Chci se zeptat já jsem si jeden den udělala test a byl tak jako ten tvůj se slabší čárkou a druhý den jsem ho měla tak silný jako ten tvůj druhý.. je to normální, že tak rychle sílí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
24.3.12 07:53
@sonata001 píše:
Ahoj,tak posílám jeden z rána 12 DPO :dance:

No je tam krása.. držím palečky at sílí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
24.3.12 08:02

Langosinka, čárečka krásně sílí, to je prostě nádhera, gratuluju moc těhulko :kytka:
sonata, tobě též gratulka :kytka:
holky, já budu testit v pondělí, tak na mě myslete a drže palečky, ať se můžu pak přidat k vám do „klubu //“ :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
24.3.12 08:03
@Eleanora1988 píše:
super gratulace!! Chci se zeptat já jsem si jeden den udělala test a byl tak jako ten tvůj se slabší čárkou a druhý den jsem ho měla tak silný jako ten tvůj druhý.. je to normální, že tak rychle sílí?
.. že by dvojčátka :-) :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.3.12 08:07
@Eleanora1988 píše:
super gratulace!! Chci se zeptat já jsem si jeden den udělala test a byl tak jako ten tvůj se slabší čárkou a druhý den jsem ho měla tak silný jako ten tvůj druhý.. je to normální, že tak rychle sílí?

Asi je,ja se v tom nevyznam,pry silici carka nevypovida nic o prosperite tehu. Ale treba mas tvojcatka :-D a taky hodne zalezi jak dlouho spis,jak koncentrovanou mas moc. Ja spim max 6 hodin. Dnes jsem test delala po 5 hodinach spanku,takze nic moc,ale i tak zatim sili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
24.3.12 08:14

Aha..no dvojčátka bych chtěla:) a v rodině je máme já i přítel.. :) to by bylo fajn..no určitě bych byla ráda i za jedno.. spím 8 hodin ale přez noc pořád chodím čůrat.. v pondělí jdu k doktorovi, tak dám vědět jestli tam něco viděl… :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
24.3.12 08:20
@Eleanora1988 píše:
Aha..no dvojčátka bych chtěla:) a v rodině je máme já i přítel.. :) to by bylo fajn..no určitě bych byla ráda i za jedno.. spím 8 hodin ale přez noc pořád chodím čůrat.. v pondělí jdu k doktorovi, tak dám vědět jestli tam něco viděl… :kytka: :kytka:

Ja prave taky porad litam curat. Tak treba se ti zadarila dvojcatka. Me teda bohate bude stacit jedno :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
24.3.12 08:43
@Langosinka píše:
Ja prave taky porad litam curat. Tak treba se ti zadarila dvojcatka. Me teda bohate bude stacit jedno :-D

No to by byl mazec:) takovou dobu se snažíme.. já se strachuju aby to bylo ok, aby to zas neskončilo.. a nakonec aby tak byly dvě..:) a ty jdeš kdy k dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.3.12 09:25

Ahojky můžu se přidat mezi vás? Jsem první měsíc po vysazení HA a ted momentálně mám už 7 den zpoždění. Až dneska jsem se odhodlala si udělat testík, ale negativní, sice s tím nikam nepospícháme, nic neměřím ani nezkoumám. Jelikož to bude naše první, řekli jsme si že až to přijde tak to přijde, ale ted jsem v takové fázi, že přemýšlím jak dál, pokud to opravdu nedostanu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1839
24.3.12 09:27
@katules píše:
Ahojky můžu se přidat mezi vás? Jsem první měsíc po vysazení HA a ted momentálně mám už 7 den zpoždění. Až dneska jsem se odhodlala si udělat testík, ale negativní, sice s tím nikam nepospícháme, nic neměřím ani nezkoumám. Jelikož to bude naše první, řekli jsme si že až to přijde tak to přijde, ale ted jsem v takové fázi, že přemýšlím jak dál, pokud to opravdu nedostanu.

Ahojky, můžeš mít rozházený cyklus po vysazení HA, může to trvat nějaký čas, než se upraví.. anebo ještě objevíš // :-) ale 7 dní zpoždění je už dost, to už by na testu asi něco bylo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3038
24.3.12 10:40

Katules: AHojky, já jsem HA vysadila na konci srpna a MS jsem dostala až 27.1. po vyvolávačce u Dr. Čekala jsem do listopadu, pak jsem šla k Dr. ta řekla, že to vypadá, že přijde každým dnem, max do měsíce, tak jsem zase čekala, pak byly Vánoce a po Vánocích jsem šla opět k Dr. ale tentokrát mi už píchla injekci a pak do týdne to přišlo. Ale třeba budeš mít štěstí a zadařilo se ti napoprvé:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
24.3.12 11:18
@katules píše:

Mě ms po vysazení přišla 30 DC ale trvalo to 7 dní pouze špinění a jeden poslední den velmi slabá menstruace a to bylo všechno :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
60
24.3.12 11:22
@Simkaa píše:
Mě ms po vysazení přišla 30 DC ale trvalo to 7 dní pouze špinění a jeden poslední den velmi slabá menstruace a to bylo všechno :roll: [/cita @Simkaa

No já už mám po, tak nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
615
24.3.12 16:10

tak MS ještě nedorazila,bazálka37,6!,těleska 37,2…? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
24.3.12 18:02

Ahoj holky, prosím prosím, když jsem měla 15.3. pozitivní ovu testík a na krabičce bylo, že ovulka dorazí za 24 hodin nejdéle 48 hodin, tak to odpovídá teď na 8 DPO? Jenom jsem si test teda dělala 15.3. tam byla kontrolní silnější, druhý den byla už slabší a další už vůbec. Jen by mě zajímalo kolikátý dpo jsem teď, jestli počítám dobře ;)
Jinak všem // gratulace a snažilkám ať se nám brzy ukážou // :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital