Tetování a bolest

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5463
24.4.12 16:45

@martina.se a to nemáš strach,že ti to tetování na břiše při těhotenství popraská?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.4.12 17:09

Já na zádech a na paži v pohodě, naprosto, ale zápěstí byla lahůdka :P Hlavně jsem to měla 3 dny oteklé jak balon :D Chystám se na dodělávku zad, to bude na delší čas, ale bolesti se teda konkrétně tam nebojím, kromě přejíždění obratlů, to moc příjemný není ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15404
24.4.12 17:10

@sexyfraga mám dvě kamarádky a každá má po těhotenství tetování stejné jak předtím ;) Taky jsem se bála, nechat si kérku udělat tam, ale jak je vidět - zbytečně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2288
24.4.12 17:18

@sexyfraga
taky bych do břicha nešla,nikdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
24.4.12 19:38

@sexyfraga Já už dítko mám a další mít dle dr nemůžu, takže se nebojím.. a kdyby k tomu nějakým zázrakem došlo, tak čert vem tetování ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8265
24.4.12 21:28

taky mam tetovani a nebolelo ;) piercing byl horsi :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
doufam ze to neboli
7.4.13 08:32
@kajaaaa píše:
Napíšu to jen stručně…sama jsem se neskutečně bála bolesti při tetování a projížděla sem snad všechny diskuze, kde se psalo bolesti př tetování. Jsem člověk, kterej nesnáší jehly:DPři odběrech se mi dělá špatně a takové očkování je pro mě horor:D
Před 14 dny jsem se odhodlala a nechala si udělat tetování na podbříšek:). Tetování VŮBEC nebolelo, spíše jen lechtalo!:)) Takže vzhůru do toho:) Já už si vymejšlím další:)

Ahojda du cca za mesic na tetovani v podbrisku diamant a od top vedou dve. kridla a pekelne se bojim…:-( :cert:

• Citovat
  • Upravit
5215
7.4.13 08:54
@doufam ze to neboli píše:
Ahojda du cca za mesic na tetovani v podbrisku diamant a od top vedou dve. kridla a pekelne se bojim…:-( :cert:

hodně záleží na tom jak snášíš bolest, ale podbříšek nejsou jen kosti takže tam by to nemělo bolet nebo jen minimálně.
Osobně mám 3 tetování a doopravdy na kříži to lehtalo, nad prsem to moc příjemné tedy nebylo a poslední je na nártu nohy ale to bylo docela pekelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
7.4.13 09:33

Já mám tetování zatím dvě - první z boku na bříšku a druhé na lopatce. To první vůbec nebolelo, jen v místě pánevní kosti to bylo lehce nepříjemné.. to druhé taky naprosto v pohodě (a to všichni v diskuzích strašili, jak to na lopatce bolí), jen jsem se musela zapřít rukama o židli, abych se nehýbala :) teď uvažuju nad dalším, jen nevím jestli nad kotník nebo na bedra (ale ta noha zatím vyhrává) :dance: To tetování je strašně návykové, taková droga :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
7.4.13 09:46

Já mám zatím jedno tetování na noze, okolo kotníku to bolelo dost, ale dalo se to vydržet, teď přemýšlím nad rukou, ale musim prvně zpracovat manžela, aby povolil :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
7.4.13 11:39
@doufam ze to neboli píše:
Ahojda du cca za mesic na tetovani v podbrisku diamant a od top vedou dve. kridla a pekelne se bojim…:-( :cert:

nebuj.. podbřišek naprosto v klidu, kolem pupku a pod prsama to byl větší mazec, nejhorší místo ale jednoznačně na kyčli… to jsem myslela, že umřu.. ale každý to má jinak, kámoška má celé boky, vnitřní strany stehen, prý pohoda :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.4.13 14:32

Holky, nemáte někdo vytetovaná jména dětí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5215
7.4.13 14:36
@aničkakytička píše:

ne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27265
7.4.13 15:03
@aničkakytička píše:

Mám jenom písmenko V, celý jméno jsem nechtěla a protože moje jméno začíná taky na V, tak nikdo neví jestli je moje nebo synovo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14110
7.4.13 15:05

@lleennttiillkkaa a kde ho máš? :)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie