Tinder - vaše zkušenosti s profilem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
284
1.4.24 20:00
@Venetia píše: Více

Asi ano. Nenapsal mi ani přání k svátkům velikonočním. Nenapsal mi ani pár měsíců zpátky přání na jmeniny. On má za pár dní jmeniny a ve mně se to bije. Popřát mu nebo nepoprat? Minulý rok byl rád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kolicek95
1.4.24 20:01

Můj manžel si smazal seznamky hned první den, co jsme spolu chodili. A ještě mi to oznámil. Prý že konečně muže smazat všechny seznamky :D. Úplně jsem koukala, že je měl. Nedávno jsme zjistili, že jeho ex stále tinder má, ačkoli je také ve vztahu, našel ji tam nezadaný manželův kamarád. Manžel tvrdí, že jak ji zná, tak svého partnera podvádí. I manžela podváděla přes tinder. Já argumentovala tím, že profil třeba nemusí byt aktivní, ale manžel i ten kamarád mi tvrdili, že musí, že ten tinder takto funguje, že nemůžeš mít neaktivní profil? :think: Já tu appku neznám. Ale teď koukám do diskuze, že teda lze mít profil a nechodit na něj. :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
1.4.24 21:52

@Kolicek95 Tinder funguje tak, že se tam zobrazují jen lidé co ho otevřeli posledních sedm dnů, eliminuje tak mrtvé neaktivní profily. Jinými slovy, pokud ji jeho kamarád našel mezi nabízenými profily, tak ta žena tam chodí.

• Citovat
  • Upravit
wo2
2138
1.4.24 22:37

Mam vztah z Tinderu a bude to brzy 5let. Spolu jsme „ritualne“ smazali appku z mobilu asi do 2-3tydnu. Nevim presne. No a jeji kolegyne z prace - Tinder profik - ji casem hlasi: Hele, mas ho furt na Tinderu, vis to?
Tak jsme zjistili co a jak, zasmali se nasi nevedomosti, znovu nainstalovali Tinder, abychom regulerne v profilu zrusili ucty a pak teda znovu smazali appku z mobilu :mrgreen: Jak to funguje ted netusim. Kdyz vztah nevyjde, zkusim seznameni zase jinak 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
2.4.24 15:05

My jsme s přítelem smazali profily asi po 2. schůzce.
První jsem ho smazala já. Byla jsem před tím na seznamce asi rok a po některých zprávách a schůzkách jsem věděla, že už tam asi nechci být. Přistoupila jsem k tomu tak, že buď to tentokrát vyjde, případně si od online randění ráda odpočinu. Udělání nového profilu zabere pár minut.
Pak mi přítel napsal, že na seznamce nevidí náš chat, jestli to znamená konec a nebo to bereme vážně. Já na to, že uvidíme jak to dopade, ale že profil jsem smazala. On na to, že pokud tam nejsem já, tak tam má profil zbytečně a smazal ho také. :srdce:
Vztah máme zatím půl roku, ale zdá se, že jsme se opravdu našli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.4.24 18:09

@Peťa0001 hezký příběh, ať vám to vyjde. Já právě taky nevidím důvod tam zůstávat, protože i kdyby vztah nevyšel, tak vytvořit si nový Tinder profil je otázka maximálně pěti minut. Pokud člověk je ve vztahu a při tom stále má profil na Tinderu, přijde mi to jako nedůvěra. Tak si ho také smažeme, aspoň to teda navrhnu.

• Citovat
  • Upravit
2447
2.4.24 18:22
@Anonymní píše: Více

Jako, kdyby mi tohle partner navrhl, tak první by mě napadlo, jak to vůbec může vědět? To se tam jako pořád prihlasuje? A jako druhé, že je to pěkný žárlivec. Asi bych mu rekla, ze smažu a pak tam profil nechala, abych ho „pozlobila“ a viděla, jak bude reagovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
2.4.24 18:31
@Annonymní_007 píše: Více
:roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1106
3.4.24 06:28
@Knihakniha píše: Více

Tak evidentně si profil ještě nesmazala proto, aby mohla sledovat, jestli je partner ještě na Tinderu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3632
3.4.24 07:46

Mam Tinder, badoo… A aj ked aktualne s niekym som tak som ten profil neznazal. Dokonca mam profil na zoznamke kam uz ani neviem meno a heslo.
Ako partner by som ta asi dost vytacal ze.

Riesis blbiny a navyse provokujes. Mna by to napriklad odradilo ze sa s partnerkou pozname par tyzdnov a uz ma zacne sekyrovat. A ked ho uz budes provokovat co keby si mu navrhla aby ti odovzdal aj simku? Ved ma predsa teba tak si nepotrebuje s nikym inym volat ani pisat a vlastne ani kluce nepotrebuje, preco by mal chodit von ked je s tebou? Co ak tam stretne nejaku lepsiu? Ked pojdes prec ho zamknes a ked prides tak si ho pekne nakrmis, vysprchujes a das spinkat.

Sorry no som sa nechal uniest, ale toto som este fakt nevydel…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
3.4.24 07:57
@IcePlanet7 píše: Více

No to jsem taky nevYděla :mrgreen: Možná nějaký špatný svědomí, že ses tak nechal unést? A proč že ty profily na seznamkách máš? Hledáš na nich hráčky šachu? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3632
3.4.24 08:30

Profily na seznamkach mam, rovnako ako mam profily na roznych sportovych servroch… proste som sa tomu venoval, tak som si urobil profil, nikdy ma nenapadlo mazat profil, aj tu ked jedneho dna zmenim nazor budem pisat menej az vobec, ale preco by som profil mazal? Nejako ma nenapada dovod.
A aj keby ho autorkin partner zmazal, tak dalsiu nadejnu konkurenciu autorky moze stretnut kdekolvek inde, takze jej sposob zabezpecenia ze bude naveky s nou vdaka zmazaniu Tinder profilu je na mentalnej urovni 5r dietata.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3913
3.4.24 08:52
@IcePlanet7 píše: Více

Jo aha, tak panáček má vztah ale je stále aktivní na seznamce, tak to pak celé dává smysl :mrgreen:
Já nevím hele, ale většina lidí tak nějak chápe, že nechodit na seznamku a případně si zrušit profil patří mezi určité formy prokázání úcty partnerovi, se kterým to myslíš vážně. Ptáš se přesně naopak - zadaný člověk nemá nejmenší důvod na seznamky chodit, pokud tedy stále nehledá někoho lepšího. Asi tak, jako normální člověk nesjíždí pohledem lidí na ulici nebo neflirtuje s každým druhým, třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47
3.4.24 11:57

Byla jsem ba Badoo a ba Štěstí skoro rok. Nějaká rande proběhla, ale nestala mi za to si profil rušit. Až ten poslední. Jsme spolu od 1.2., on si profil smazal cca po týdnu a já po tom, co jsem viděla, že ho má smazaný. Nějak mě nenapadlo si ho mazat, ale po tom, co ho neměl už i on mi přišlo zbytečný ho pořád mít. Jen jsem mu oznámila, že profil už žádný nemám. On neřešil můj profil a já neřešila jeho. Vyplynulo to samo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanykla33
3.4.24 12:06
@Anonymní píše: Více

Mám to úplně stejně. :lol: :lol:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie