Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@mado píše:
@debra.morgan no tak to je prima dělba práce, jet na hory a hlídat tam zvracející opilce po nocich.
neboj, nijak jsem u toho netrpěla. Mám super partu a skvělé zážitky. I s těmi opilci, ani já v tom nebyla vždy nevině.
@malákráličice píše:
@debra.morgan jak jsi uhlidala 9 opilych lidi?
ja nikde nepsala kolik kde bylo opilích lidí, tak že potřebovali hlídat, ale jednou za čas se někomu prostě zadařilo.
Připomíná mi to případ syna Nicka Cavea. Podobná situace, syn na LSD, dezorientovaný, spadl z útesu. Cave o tom natočil album Ghosteen i dokument One more time with that feeling. Obojí je tak depresívní, že se to nedá téměř dokoukat/doposlouchat. Sama mám dva syny, zatím malé, ale už dopředu se bojím tohoto věku, kdy budou mít chuť si všechno zkusit. Já sama jsem také měla období experimentování s drogami, a bojím se tohoto i u svých synů, že budou prostě zvědaví a neuhlídají to. Myslím si ale, že v partě kamarádů v tomto věku moc nefunguje, že jeden zůstane střízlivý a bude dávat pozor na ostatní, jak se radí. I když u LSD to platí dvojnásob, že je potřeba to poprvé zkoušet s někým zkušeným pro případ bad tripu. To se tady, bohužel, nestalo.. Je mi moc líto kluka i rodiny, jeden blbej experiment a dopadlo to tragicky. Zasáhlo mě to, a to je vůbec neznám ![]()
@mado píše:
@lklk úplně ti věřím, že v partičce, kde běžně jedou drogy a alkohol se před začátkem tahu rozpočítáte a na koho to padne, ten stojí a kouká jako pedagogický dozor a následně zodpovědně resuscituje kamarády.
Souhlas. v tomto věku to moc nefunguje.