Tomáš Pospíšil Brno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
21453
5.5.21 20:25

@debra.morgan jak jsi uhlidala 9 opilych lidi? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
5.5.21 20:26
@mado píše:
@debra.morgan no tak to je prima dělba práce, jet na hory a hlídat tam zvracející opilce po nocich.

neboj, nijak jsem u toho netrpěla. Mám super partu a skvělé zážitky. I s těmi opilci, ani já v tom nebyla vždy nevině.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24992
5.5.21 20:31
@malákráličice píše:
@debra.morgan jak jsi uhlidala 9 opilych lidi? 8o

ja nikde nepsala kolik kde bylo opilích lidí, tak že potřebovali hlídat, ale jednou za čas se někomu prostě zadařilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.5.21 21:43

Připomíná mi to případ syna Nicka Cavea. Podobná situace, syn na LSD, dezorientovaný, spadl z útesu. Cave o tom natočil album Ghosteen i dokument One more time with that feeling. Obojí je tak depresívní, že se to nedá téměř dokoukat/doposlouchat. Sama mám dva syny, zatím malé, ale už dopředu se bojím tohoto věku, kdy budou mít chuť si všechno zkusit. Já sama jsem také měla období experimentování s drogami, a bojím se tohoto i u svých synů, že budou prostě zvědaví a neuhlídají to. Myslím si ale, že v partě kamarádů v tomto věku moc nefunguje, že jeden zůstane střízlivý a bude dávat pozor na ostatní, jak se radí. I když u LSD to platí dvojnásob, že je potřeba to poprvé zkoušet s někým zkušeným pro případ bad tripu. To se tady, bohužel, nestalo.. Je mi moc líto kluka i rodiny, jeden blbej experiment a dopadlo to tragicky. Zasáhlo mě to, a to je vůbec neznám :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
5.5.21 21:57
@mado píše:
@lklk úplně ti věřím, že v partičce, kde běžně jedou drogy a alkohol se před začátkem tahu rozpočítáte a na koho to padne, ten stojí a kouká jako pedagogický dozor a následně zodpovědně resuscituje kamarády.

Souhlas. v tomto věku to moc nefunguje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák