Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@sissi79 píše:
Konecne nekdo komu hrabe dneska vic jak me![]()
![]()
já myslím, že dneska už těžko někomu hrábne víc.
Me by teda jeste zajimalo, co tvoji rodice, @Adééé
ja odejit ze skoly, protoze „to neslo!“, tak by me otec zrubal, ze by mi na podobny napady nezbylo misto
to vasim nevadi, ze z tebe roste netahlo?
@terinka4444 píše:
já myslím, že dneska už těžko někomu hrábne víc.
Jako me bo zakladatelce
![]()
Ještě jsi tam měla napsat něco o příspěvku na bydlení a bylo by to úplně perfektní
![]()
@sissi79 píše:
Zkus tokdyz se dari, tak se dari
No, taky jsem odešla ze střední po prvním ročníku, nebavilo mě to, necítila jsem se tam moc dobře..ALE nastoupila jsem znovu do prváku na jiné škole a tam byla až do maturity. Člověk se může seknout, ale skončit základkou je masakr.
Chtěla bych vidět nadšení rodičů, když nezletilé dítě se vykašle na školu, má mnohem staršího přítele a ještě vymýšlí blbiny že chce dítě. Je to naprostý nesmysl, kor v dnešní době. A ještě to plánovat..pitomost. Jsou to jen sny, hodně růžové. Realita je mnohem náročnější.
@Babišovka píše:
Ještě jsi tam měla napsat něco o příspěvku na bydlení a bylo by to úplně perfektní![]()
ten nepotrebuje, na to ma pritele podnikatele preci
Panebože já v 15ti byla ještě panna a poprvé jsem se zliskala z čúča. A ty chceš mít dítě?? Ten svět nějak rychle dospívá… ![]()
@jane-e píše:
ten nepotrebuje, na to ma pritele podnikatele preci
to není o tom co potřebuje, ale na co má NÁROK ![]()
Není to opravdu nějaká sranda?? Diskuze byla založena v cca 8:30 to by 15-ti letá holka měla být ve škole. No i když vlastně psala, že už tam asi nechodí.
No ale jestli je to pravda tak zakladatelko, neblbni, opravdu počkej pár let a hlavně si dodělej školu. Jednou bys toho mohla litovat. Na střední v prváku mi otěhotněla spolužačka, rodila v 16. Na mateřské místo ní byla její mamka. My jsme chodily na diskotéky a ona řešila, že po cestě ze školy musí koupit plíny a chleba. A později toho litovala, že si dítě nechala. ( Samozřejmě nevím jak je to teď.) střední nedodělala, odešla na učňák.
@Anonymní píše:
Teď mě možná ukamenujete, ale byla jsem ve stejně situaci jako zakladatelka. Můj tehdy přítel, teď už manžel, ovšem miminko chtěl a tak jsme si řekli, ze do toho půjdeme, já přešla na dálkové studium. Ovšem mě zdraví a štěstí nějak nepřálo, otěhotněla jsem dvakrát, poprvé v druhé půl prvaku, trvalo to jen par týdnu a po druhé až na zacatku tretaku, také to nevyšlo, školu jsem dodělala a teď sedím v ordinaci a jsem poprvé v 15tt a modlím se, aby to vyšlo.
Přeju ti, aby ti to vyšlo a k těm potratům bych jenom dodala, že ten nahoře věděl, proč to tak je…+ V 15 letech není tělo na dítě připravené.
@Babišovka píše:
to není o tom co potřebuje, ale na co má NÁROK
k tomu asi jeste neprisla, tak nenapovidej ![]()
@Adééé zakl. neblbni!!! Pokud máš tak moc ráda děti, tak si udělej školu, kde s nimi budeš moct pracovat (peďák, zdravka..), nebo si najdi hlídání jako brigádu. Ale na vlastní máš času dost. Ono mít dítě není jen to hezký růžovoučký miminko v zavinovačce, jak se to ukazuje v reklamách..najdi si tu i jiné diskuze, jak může být mateřství náročné, je jich tu víc, než dost.