Toužím po miminku v 15 letech

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
21.11.14 09:06
@sissi79 píše:
Konecne nekdo komu hrabe dneska vic jak me :mrgreen: :potlesk: :potlesk:

já myslím, že dneska už těžko někomu hrábne víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
21.11.14 09:08

Me by teda jeste zajimalo, co tvoji rodice, @Adééé :?: ja odejit ze skoly, protoze „to neslo!“, tak by me otec zrubal, ze by mi na podobny napady nezbylo misto :nevim: to vasim nevadi, ze z tebe roste netahlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
21.11.14 09:09
@terinka4444 píše:
já myslím, že dneska už těžko někomu hrábne víc.

Jako me bo zakladatelce :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
69235
21.11.14 09:12
@sissi79 píše:
Jako me bo zakladatelce :mrgreen: :mrgreen:

určitě zakladatelce :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
21.11.14 09:15

Ještě jsi tam měla napsat něco o příspěvku na bydlení a bylo by to úplně perfektní :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1223
21.11.14 09:17
@sissi79 píše:
Zkus to :mrgreen: kdyz se dari, tak se dari :mrgreen:
:mrgreen: To znám, zrovna včera jsem měla takový happy day, tak doufám, že dnes bude pokračovat :pankac:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32933
21.11.14 09:17

No, taky jsem odešla ze střední po prvním ročníku, nebavilo mě to, necítila jsem se tam moc dobře..ALE nastoupila jsem znovu do prváku na jiné škole a tam byla až do maturity. Člověk se může seknout, ale skončit základkou je masakr. :zed: Chtěla bych vidět nadšení rodičů, když nezletilé dítě se vykašle na školu, má mnohem staršího přítele a ještě vymýšlí blbiny že chce dítě. Je to naprostý nesmysl, kor v dnešní době. A ještě to plánovat..pitomost. Jsou to jen sny, hodně růžové. Realita je mnohem náročnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
21.11.14 09:18
@Babišovka píše:
Ještě jsi tam měla napsat něco o příspěvku na bydlení a bylo by to úplně perfektní :mrgreen: :mrgreen:

ten nepotrebuje, na to ma pritele podnikatele preci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10683
21.11.14 09:18

V 15 jsem teda mela uplne jiny touhy :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6874
21.11.14 09:20

Panebože já v 15ti byla ještě panna a poprvé jsem se zliskala z čúča. A ty chceš mít dítě?? Ten svět nějak rychle dospívá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Babišovka
21.11.14 09:22
@jane-e píše:
ten nepotrebuje, na to ma pritele podnikatele preci

to není o tom co potřebuje, ale na co má NÁROK :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
122

Není to opravdu nějaká sranda?? Diskuze byla založena v cca 8:30 to by 15-ti letá holka měla být ve škole. No i když vlastně psala, že už tam asi nechodí.
No ale jestli je to pravda tak zakladatelko, neblbni, opravdu počkej pár let a hlavně si dodělej školu. Jednou bys toho mohla litovat. Na střední v prváku mi otěhotněla spolužačka, rodila v 16. Na mateřské místo ní byla její mamka. My jsme chodily na diskotéky a ona řešila, že po cestě ze školy musí koupit plíny a chleba. A později toho litovala, že si dítě nechala. ( Samozřejmě nevím jak je to teď.) střední nedodělala, odešla na učňák.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6874
@Anonymní píše:
Teď mě možná ukamenujete :lol:, ale byla jsem ve stejně situaci jako zakladatelka. Můj tehdy přítel, teď už manžel, ovšem miminko chtěl a tak jsme si řekli, ze do toho půjdeme, já přešla na dálkové studium. Ovšem mě zdraví a štěstí nějak nepřálo, otěhotněla jsem dvakrát, poprvé v druhé půl prvaku, trvalo to jen par týdnu a po druhé až na zacatku tretaku, také to nevyšlo, školu jsem dodělala a teď sedím v ordinaci a jsem poprvé v 15tt a modlím se, aby to vyšlo. :andel:

Přeju ti, aby ti to vyšlo a k těm potratům bych jenom dodala, že ten nahoře věděl, proč to tak je…+ V 15 letech není tělo na dítě připravené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
21.11.14 09:24
@Babišovka píše:
to není o tom co potřebuje, ale na co má NÁROK :mrgreen:

k tomu asi jeste neprisla, tak nenapovidej :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5861
21.11.14 09:25

@Adééé zakl. neblbni!!! Pokud máš tak moc ráda děti, tak si udělej školu, kde s nimi budeš moct pracovat (peďák, zdravka..), nebo si najdi hlídání jako brigádu. Ale na vlastní máš času dost. Ono mít dítě není jen to hezký růžovoučký miminko v zavinovačce, jak se to ukazuje v reklamách..najdi si tu i jiné diskuze, jak může být mateřství náročné, je jich tu víc, než dost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí