TP 1. 9. 2012 - kdo ještě?

• Fotoalbum (6)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
830
11.1.12 17:12

Hollky tak podavam zpravu i ja. Podle utz bych mela byt 5+4, ale :srdce: nebylo videt, dr. nemoh nejdriv najit delohu pak nasel ale byl jen gestacni vacek a zlute telisko. chce me videt pristi tyden aby potvrdil těhu takže jsem si pěkne pobrečela. Bojím se aby to nebylo mimo nebo ZT když před 14ti dny jiný dr. mi těhotenství potvrdil ikdyž to bylo malinké. Jsem pěkne na nervy :,( . Rek ze na 99% to nění mimo. Opravdu se strasne jak ten tyden to vydrzet. Neco mluvil o cyste, ale to jsem já asi špatně pochopila. nic neřek že by s cystou bylo špatně. Holky co znamená to žluté tělisko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
11.1.12 17:44

majda-ahojda…tak to srdičko určitě vidět nemuže,je staršně brzo…ja byla v neděli 6 tt a taky nic vidět nebylo,jen gest. vaček a na kontrolu jdu 19 to budu 7tt+4 a to budud hodně štastna když tam bude :srdce: někdo ho vidi až po 8 tt…jen mi přijde divny,že jsi 5+4 a doktor už před 14 dny viděl něco v děloze a ted to sotva našel…je to blbost…opravdu jsi 5tt+4 před 14 dny tam nic vidět podle tydnu nemohl… :nevim:
ale neboooj.. :hug: .dopadne to dobře…oni strašej aby jsi byla připravenana vše,u mě to taky tak bylo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
602
11.1.12 18:46

promin ten uz byl prez bricho nebo vnitrkem ? trosku nechapu ze nemohl najit delohu potom bych si vubec nedelala starosti ale spis bych menila doktora ktery pozna kde je deloha :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
11.1.12 19:57

ahoj holky
tak mame vse v poradku, srdicko nam bije na poplach, akorat mame 12,5 mm tj bud jich je vic nebo mam obra, vsechny mate tak 3.4 mm tak jsem se az lekla
Za dva tydny mam znova kontrolu, pristi tyden odbery

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18357
11.1.12 19:59

zlute telisko ti vyzivuje mimi, nez se udela placenta.
neboj se, zkus skocit nekam jinam a uvidis.
segru taky strasili s cystou a ta se ji pak sama vstrebala, tak fakt neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
12.1.12 13:40

jo já jsem mela jen 2 mm:).TŘEBA tak jsou dva:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
12.1.12 19:32

Mam novou kolegyni tak jsem to musela rychle naskenovat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
12.1.12 21:09
tytyty píše:
ahoj holky
tak mame vse v poradku, srdicko nam bije na poplach, akorat mame 12,5 mm tj bud jich je vic nebo mam obra, vsechny mate tak 3.4 mm tak jsem se az lekla
Za dva tydny mam znova kontrolu, pristi tyden odbery

v 7tt prcek rychle roste, tak není problém ybyste měli 12,5 mm, řekla bych, že to odpovídá a třeba je prcek prostě starší než by podle poslední MS měl být a tady rozhoduje každý den. Buď ráda, že roste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5801
12.1.12 21:11
majda-k píše:
Hollky tak podavam zpravu i ja. Podle utz bych mela byt 5+4, ale :srdce: nebylo videt, dr. nemoh nejdriv najit delohu pak nasel ale byl jen gestacni vacek a zlute telisko. chce me videt pristi tyden aby potvrdil těhu takže jsem si pěkne pobrečela. Bojím se aby to nebylo mimo nebo ZT když před 14ti dny jiný dr. mi těhotenství potvrdil ikdyž to bylo malinké. Jsem pěkne na nervy :,( . Rek ze na 99% to nění mimo. Opravdu se strasne jak ten tyden to vydrzet. Neco mluvil o cyste, ale to jsem já asi špatně pochopila. nic neřek že by s cystou bylo špatně. Holky co znamená to žluté tělisko?

a doktor ti nedělal vnitřní, ale normální ultrazvuk? Pokud jo, tak bych se nedivila, že tam nic neviděl, vžždyť i u toho vnitřního by musel moc zvětšovat. Všechno bude dobré, uvidíš!!! :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
12.1.12 22:03
Alex01 píše:
majda-k píše:
a doktor ti nedělal vnitřní, ale normální ultrazvuk? Pokud jo, tak bych se nedivila, že tam nic neviděl, vžždyť i u toho vnitřního by musel moc zvětšovat. Všechno bude dobré, uvidíš!!! :hug: :hug:

Dělal mi vnitřní UTZ. Děkuju moc už jsem klidnější, věřím bobískovi že to zvládne a ukáže se mi. Jo a včera večer po té kontrole mě opět chytla bolest zubu ale jaká :(, přesně než jsem poprvé testovala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
830
13.1.12 10:39

mimi

Těhulky tady je fotka samostatná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
15.1.12 20:11

ahojda těhulky…tak tady to nějak utichlo…jak se máte? nějaké nové pocity a příznaky?

ja jsem na tom porád tak nějak stejně,ale ke špinění se sem tam dostavuje i krvácení…tak bud se mimi drží,nebo už to vzdalo (doufám že ne)…uvidim ve čtvrtek. porád se uklidnulu příbehama žen,ktere měl stejně problemy jak ja a maji už doma mimča…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
16.1.12 08:49

ahojky:),citím se pořad stejne.Obcas jak kdyz zaludek na vode,ale nezvracím.Jinak jsem si sla koupit do HM nové teplacky tehotenské tak jsem spokojena jak blecha:).

To mě mrzí,že mas stale takové problémy.Musís doufat že mas malého bojovníka:).Napis ve čtvrtek jak to dopadlo.já jsem taky spnila,ale tedka to uz utichlo a týden nic. :potlesk:

Jde jeste nekdo tento týden na kontrolu?
Já jdu az pristí utery 24:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sel
984
16.1.12 10:23

Marunka- už ti rostě bříško, že jsis šla pro teláky? i když mě to za pár čeká asi taky,sice mi moje kalhoty ještě jsou,ale už těsnější a když mám v nich sedět,nebo řídit,tak to neni moc příjemný… :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3103
16.1.12 10:39

sel:Né,jeste nemám.Ale je to pohodlnejsi:).a netáhne mi na záda a jsem v teple:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí