Poradna duly
Jana Čurdová
majda-k píše:
holky chtela bych se zeptat jaké užíváte vitamínky? neznáte některá FOLGRAVID doporučila mi ho doktorka ale přijde mi drahý ale je hodně chválený. Nějak se v těch ostatních nevyznám
já beru Femibion 800 http://www.femibion.cz/…femibion-800
taky je hodně chválený a kyselina listová je tam ve 2 formách - ihned vstrebatelný folát a pak ještě klasicky listovka, ale pokud ti Folgravid doporučila doktorka, tak bude taky dobrý. Femibion stojí cca 300 ,– na měsíc
Alex01 píše:majda-k píše:já beru Femibion 800 http://www.femibion.cz/…femibion-800
holky chtela bych se zeptat jaké užíváte vitamínky? neznáte některá FOLGRAVID doporučila mi ho doktorka ale přijde mi drahý ale je hodně chválený. Nějak se v těch ostatních nevyznám
taky je hodně chválený a kyselina listová je tam ve 2 formách - ihned vstrebatelný folát a pak ještě klasicky listovka, ale pokud ti Folgravid doporučila doktorka, tak bude taky dobrý. Femibion stojí cca 300 ,– na měsíc
Tak to vychází tak nějak nastejno taky 300kc na mesic nebo 500 na dva mesice ale to se musi vychytat akce. No chtela jsem brat ten folgravid + listovku aspon ten prvni trimestr. nejak jsem nad tim zacla premyslet az ted tak jsem se doktorky nezeptala ![]()
ahoj já beru jen kyselinu listovu forte, jodid a utrogestan. jo a ještě letrox a metformin. připdadám si jak sedmdesátiletá babka.
jinak mám stále rýmu ale zž bez teploty, ale bolí mě břicho jako bych to měla dostat. tak jsem na to zvědavá. už abych šla k doktorce.
Ahoj holky, ja mela tesne po vanocich taky //. K doktorce jsem volala a objednala me az na 20.1. nevim teda proc, ale predpokladam, ze to uz pujde na UTZ videt
jeste premyslim, jestli si nenajdu jinou dr, budu se stejne stehovat na druhy konec Phy tak at to mam bliz. Je to nase prvni mimi, tak se moc tesime ![]()
tytyty píše:
Ahoj holky, ja mela tesne po vanocich taky //. K doktorce jsem volala a objednala me az na 20.1. nevim teda proc, ale predpokladam, ze to uz pujde na UTZ videtjeste premyslim, jestli si nenajdu jinou dr, budu se stejne stehovat na druhy konec Phy tak at to mam bliz. Je to nase prvni mimi, tak se moc tesime
tak to moc gratuluju k //. 20.1. je fakt dost pozdě, ale asi ví co dělá, každopádně tam klidně můžeš zajít dřív, kdyby se ti něco nezdálo, ne?
Alex01 píše:tytyty píše:tak to moc gratuluju k //. 20.1. je fakt dost pozdě, ale asi ví co dělá, každopádně tam klidně můžeš zajít dřív, kdyby se ti něco nezdálo, ne?
Ahoj holky, ja mela tesne po vanocich taky //. K doktorce jsem volala a objednala me az na 20.1. nevim teda proc, ale predpokladam, ze to uz pujde na UTZ videtjeste premyslim, jestli si nenajdu jinou dr, budu se stejne stehovat na druhy konec Phy tak at to mam bliz. Je to nase prvni mimi, tak se moc tesime
ona rikala ze kdyby cokoliv bylo tak mam hned prijit, ale zatim je vse ok, nezvracim, tak snad v pohode.
čauky, já mám TP 2.9
Zdravím vás a přeji vám klidné kulatění ![]()
""http://tickers.baby-gaga.com/p/dev243pps__.png:http://tickers.baby-gaga.com/…243pps__.png
ahoj no kulata jsem bohužel až až vubec se nechci vidět v letě!
Mar80 píše:
ahoj no kulata jsem bohužel až až vubec se nechci vidět v letě!
to mi povídej, mám pocit, že už teď se do ničeho nevlezu ![]()
majda-k píše:
holky vy uz se kulatite?
no, já ještě než jsem věděla, že jsem těhu, tak se mi nafouklo břicho a kalhoty mě začaly tlačit, takže musím koupit druhé ![]()
nene tím jsem myslela že jsem tlustá jako prase a už ted bypadám jako když jsem v devátem měsící takže si nedovedu představit jak v tom devátem fakt budu vypadat ikdyž se budu snažit přibrat co nejméně.
Mar80 píše:
nene tím jsem myslela že jsem tlustá jako prase a už ted bypadám jako když jsem v devátem měsící takže si nedovedu představit jak v tom devátem fakt budu vypadat ikdyž se budu snažit přibrat co nejméně.
no to já jsem taky, za 1,5 roku snažení a cpaní do sebe hormonů a nervů jsem přibrala asi 15 kilo ![]()
ahojda holky…ja baštim taky ten femibion a kys.listovou už tak 4 měsíce.
jak se bavíte o tom kulaceni,tak na to jsem taky u sebe zvedava,ja vahu udržovala pohybem a ted to už tak dobře asi nepujde..hlavně jak mi ted řekla doktorka at ležim,tak si ze mě dal manžel srandu že za 9 měsicu mi z gauče v obejváku udělá odlitek mého zadku.. ![]()