Poradna duly
Jana Čurdová
holky me.vubec nic neni vubec bych nerekla ze jsem tehotna doufam ze je vse ok. obcas me pichne v podbrisku. uz aby byl.patek.
To je divny protoze,v těhu neplatís u zádného doktora jses zákonem krytá.Akorad nekdo natom rejzuje no:/.To je mazec..
ahojda holky.Tak ja skončila v nemocnici.manžel mi dneska donesl notas,tak to alespon utika.Nechali si me na sledovani,protoze prcek jeste neni videt na UZ a chtej vyloucit mimodelozni protoze porad spinim,na stesti to neni krev.vcera mi brali zase Hcg a vypada to dobre,rano me to ceka zase a UZ ,ale doktor rikal,že čeka,že bude něco vidět až v patek. tak snad už se dočkam.
jinak všem moc gratuluju k hezkejm ultrazvukum ![]()
sel tak si tam alespon pěkně odpočina a nestresuj se jsi pod kontrolou a vše bude ok. drž se. ![]()
děkuji…zitra se hodně ukáže z krve,tak snad stoupá vše jak má…
Ahoj holky, ja taky porad v pohode. Rozhodla jsem se zmenit Dr, budu to pak mit az budu u pritele i bliz a nebudu tam platit nic.
Jak se tu Marunka divila, tak ja se na to zeptala jedne holky odsud co k ni take chodi a vypsala mi poplatky typu odber krve, utz, fotky z utz, ze mi da cislo na mobil kdyby bylo neco akutniho(za 800), prednostni prijem apod a pod a ze ji to vyslo za jedno tehu na nekolik tisic ![]()
Uz jsem objednana k tomu novemu, tak pristi stredu kontrola ![]()
sel píše:
ahojda holky.Tak ja skončila v nemocnici.manžel mi dneska donesl notas,tak to alespon utika.Nechali si me na sledovani,protoze prcek jeste neni videt na UZ a chtej vyloucit mimodelozni protoze porad spinim,na stesti to neni krev.vcera mi brali zase Hcg a vypada to dobre,rano me to ceka zase a UZ ,ale doktor rikal,že čeka,že bude něco vidět až v patek. tak snad už se dočkam.jinak všem moc gratuluju k hezkejm ultrazvukum
,to mě mrzí,ale určo to bude ok.Prcek si jen dáva na čas.
Taky jsem začala špinit,ale jen trošku,včera jsem tam mela i trosku hlen s krvi nevíte je to normální?
ahojda.tak krev mi dopadla vyborně a UZ je taky v pořádku,ale prcka uvidim nejdřiv v pátek,spíš až v pondělí,tak že si tu ještě hezky poležim. Ale pro nej to vydržim ![]()
Marunka- ja špinim taky,kvuli tomu mi začlo lítaní po doktorech už v takhle ranym těhu.špinim hnědě,což prej muže bejt. dokud nemáš křeče a nebo čerstvou krev.
ahojky holky, tak já jdu k doktorce zítra, dneska jsem si vzala z práce volno, protože jsem nachcípaná, vylezla z toho pořádná rýma, ale radši si ten největší nápor užiju doma, než v práci, kde na mě ještě budou všichni prskat další bacily, dělám totiž ve školství a tam těch nemocných lidí je habakuk
.
sel držím pěsti, ať vše dobře dopadne, v nemocnici si tě pohlídají ![]()
Mar80 já mám podobný pocit, kdybych neměla bílý výtok, neporostly mě prsa, které občas zabolí a sem tam mě nepobolívalo v podbřišku, tak ani nevím že jsme těhu…to je vlastně dost příznaků, sakryš ![]()
Ale co mě teda docela dostalo jsou chutě, nemám takové ty chutě jako čokoládu zajídat okurkama, ale všechno co vařím mi přijde plané, tak do toho narvu hromadu koření, pepře a dala bych i soli, kdybych neměla problémy s otékajícíma nohama. Dneska jsem si dělala špenát a do 1 kostky špenátu jsem dala skoro celý česnek ![]()
Holky tak jsem prisla od doktroky,udelala mi HCG.Na ultrazvuku 5+5 opet jen vácek ale uz vetsi.A spinení nemám resit dokud to nebude krev nebo silne spinení.No a na prso mi dala bohuzel ATB amoksiklav.:/.Tak snad to bude dobry:)
tak to ja přiznaky taky tak nějak žadne…zvetšene prsa mě tak nepřijdou,ale manžel si jich všiml a to jsem ještě neměla ani pozitivni těhu test
chutě žadny,jen jsem vic spava…
a to jsem už předtim byla jak medvěd…
a jsem teda hrozně porád nafouklá… ![]()
Alex- děkuji ![]()
marunka- tak to je dobře že ti takhle hezky roste…
viš kolik máš Hcg?
ahoj holky, tak jsem to musela říct v práci, že jsem těhu, nejdřív mé nadřízené, protože pracuju v Praze a dojíždím hodku. ta mi vyšla vstříc a mnůžu jezdit do práce dýl, což je pro mě super, ale dneska mě zaskočila, že mi řekla, že jedna kolegyně nemají pro ní práci, že by šla místo mě, že by byla ráda kdybych jí zaučovala. moje nadřízená mi vycházelo vstříc celou dobu, takže tohle chápu, ale tímpádem se to musel dovědět ten nejvyšší a ještě pár nadřízených tak jsem prosila aťo to neříkaj dál, že se prostě bojím. Tak jsem teď zvědava, jak se to bude šířit
. Nemůžu se dočkat další kontroly.
Ahoj holky,my taky objevili na Štědrý den slabounkého dušíka a 30.12. už to byly jasné //…
Založila jsem uzavřenou skupinu SPRŇÁTKA 2012,protože mě vychází dle kalkulaček TP 30.8.2012, 1.9.2012 až snad 5.9.2012…
Jestli chcete,můžete se přidat ![]()
sel píše:
marunka- tak to je dobře že ti takhle hezky roste…viš kolik máš Hcg?
No,Dneska tam budu volat
.pak pisnu:)