Poradna duly
Jana Čurdová
@Mamča Barča ty jo, tak to tě pěkně zlobí, určitě až bude venku, tak to bude naopak a bude v noci spinkat uvidíš
. To já ho před spaním cítím taky dost, ale nějak to zaspim, takže nevim nic a když jdu na záchod v noci, tak ho zase cítim, ale zase ho pak zaspim a přitom boulí hodně, ale únava je asi silnější
. Třeba se dočkáme i když poslední dobou co čtu, tak spíš všechny přenášejí, komu by se taky chtělo v této době ven
. jaký máte vybraný kočárek??
@xk.kx ty jo tak kdyby to takhle fungovalo tak by to bylo supr
obdivuju tě v tom že to vždy zaspíš
ale to je dobře jen nabírej sílu dokud můžeš
Ale řiká se že kluci se derou na svět dřív. A kočárek mám vybraný od Dorjanu Trojkombinaci.Padl mi do oka a má vše co jsem od kočárku očekávala. Taky se tešim až ho budu obědnávat. Asi ted někdy v únoru ho obědnám, mají taky nějakou dobu dodání atd..tak aby jsme ho měli všas.
taky ti tvrdne bříško? ![]()
Jo to já nabírám sílu co to jde, protože pak pochybuji, že si takhle ještě někdy zdřímnu
. no to jsem zvědavá, kdy na nás vykoukne.My už ho máme objednanej snad od podzimu tady u nás v jedný prodejně s tím, že jsme řekli, že během února si zavoláme k vyzvednutí. jj to mi taky, původně jsme chtěli jinej, ale nakonec nám padl do oka easywalker, kterej splnil vše co jsme chtěli a i jsme si ho rovnou vyzkoušeli
. já mám břicho tvrdý jen po ránu, ale jinak ne, jinak je v pohodě, ale občas mě chytne pěkná bolest v podbřišku, že se musim zastavit a rozdejchat to. no utíká to hrozně, když vemu v pátek už únor a ten je ještě krátkej ![]()
Ahojky holky!
já mám termín porodu 15.3. a čekáme kluka
a taky bych se nezlobila, kdyby se anrodil trošku dřív, od začátku těhu mu říkám, že by se mi líbilo něco mezi 10. a 13.3. ![]()
jinak se spaním jsem měla problémy, ale od té doby, co si šoupu pod bříško tenký polštář spím úplně báječně! zato zrovna dneska nevím, ajk už bych si sedla, protože malý v břiše dělá snad salta! pořád se nemůže nějak uhnízdit!
kočárek máme už doma od Vánoc, přivezli jsme si ho pod stromeček - máme od camu cortinu! sice ne moc v klučičí barvě, ale když mě se taaaaak líbila! máme bordó!
My také nemáme barvu přímo pro kluka, kočárek je oranžový. Všichni se divili, proč zrovna tenhle. Ale je pěkný a původně jsme si říkali, co kdyby druhý dítko byla holka ![]()
Ahojda, tak já mám termín 18.3. a v hlouby duše doufám, že to bude dřív, tak o 14 dní. To bych rodila ve 38.týdnu a to už je mimi považováno za donošené
. Už je to na mě nějaký dlouhý a začla se mi vracet únava jako v prvním trimestru a když dlouho sedím, tak mě začne bolet pod žebrem, protože tam má malá nožičky. Jsem ani nemohla jít s přítelem do kina, protože bych tam ani tak dlouho nevydržela sedět, bych musela v půlce odejít. V krámě se mi dělá na omdlení. Ach jo
. Věcičky už všechny máme kromě postýlky, ta snad dorazí tenhle týden a jediný na co se teď těším je porod
a na malou Elišku ![]()
Koukám, že by většina brala, aby se mrňata narodil dříve jak ve 40. týdnu. Také jsem pro a od 38. týdne začnu pracovat natom, aby malej byl co nejdříve na světě ![]()
To já začíná pracovat od 35+0 - maliník, mám olej z lněného semínka a budu cvičit s tím balonkem epi-no! tak jsem zvědavá, jeslti mi to pomůže a nebude nástřih při porodu!
Ahoj maminky,
tak já mám zítra poslední kontrolu v poradně, to to uteklo a příště už do porodnice..pozvali si mě až ve 38tt., tak si říkám, že kdybych tu kontrolu „nestihla“, že by mě to ale vůůůbec nevadilo:)
což mi ale připomíná, že už se musíme urychleně rozhoupat s tím kočárkem ![]()
@lilia81 tak pak dej vědět, jak se ti to podařilo
s maliníkem taky počítám, že ho začnu pít a pak budu jen sexovat, procházky a sexovat
.
@xk.kx - jojo, to máme taky v plánu! 2 kartářky mi řekly, že porodím před termínem, tak snad budou mít pravdu a nebudu přenášet ![]()
@xk.kx taky jsme zvědaví kdy na nás vykoukne, hlevně aby děti byli zdraví!! Mi ho máme vbranej už dlouho ale budeme ho obědnávat asi v únoru!
na bříško se ptám protože mě začlo tvrdnout a pobolívat podbřišek..když jsem ležela tak to bylo ok ale jakile jsem vstala tak bylo tvrdé jak blázen a nechtělo povolit! tak jsme jeli do porodnice.Byli jsme v pořádku ale měla jsem týden na lůžku a 2× denně magnesium
jo máš pravdu únor je krátkej a pak březen už jen budem čekat
![]()
Jinak holky jsme byli na kontrole a malej má 1522g a 40cm a co vy? jaké jste měli míry ![]()