Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Gnome ahoj, to je hrozné, moc na vás budu myslet, ať jste oba v pořádku
muselo tě to hrozně vydesit…ale mimi tam porad je, tak musíme věřit, že to zvládne
a kolik teď jsi?
@Zluta_pastelka ahoj, já to vidím úplně stejně, hlavně co se má stát se stane, ať už to řeknu nebo ne, a myslím, že ta podpora od těch blízkých přátel a rodiny je pak skvělá ![]()
@Gnome moc moc moc držím palce! Věřím, že to bude dobré!
posílám sílu, je mi jasné, že to bude nejdelší čekání na pátek
![]()
Holky já mám za sebou dnes kontrolu a odběry…termín se mi posunul z 2.3. na 28.2., tak uvidíme, zda nakonec bude březnový nebo ne
snad nebude mít to štěstí, že bude mít narozeniny jednou za čtyři roky, když je ten přestupný rok
jinak je vše v pořádku ![]()
K tomu oznamování…já to mám taky asi spíše tak, že bych byla radši za podporu těch nejbližších, pokud by se nedej bože něco stalo, než to dusit v sobě nebo jim to říct zpětně…ono je to asi i o vztazích, jaké s rodiči třeba máte..my máme s maminkama hodně blízký vztah a rozhodli jsme se, že jim to už řekneme…jsem 10+6 a budu ráda, když pak půjdu na screening s tím, že už to ví a budou na nás myslet
ostatním to řekneme až potom
Při prvním jsme to řekli blízkým kamarádům a taky jsem byla od 6tt na neschopence, takže to věděla i celá firma. A rodině jsme to řekli po prvním screeningu. Teď u druhého to ví, moje kamarádka, babicka a část rodiny, protože bydlí za plotem a bylo jim divný, že nevylézám ven. A zbytku rodiny to řeknu, až mi bude líp a budu se na to cítit.
Děkuji vám všem moc za podporu
Asi to byl opravdu nějaký hematom no… Ale vůbec nevím. Dnes už naštěstí jen špiním tmavší krev, tak se mi zdá, že to hlavní krvácení bylo jen včera dopoledne a od té doby se to spíš čistí než že bych krvácela dál… Tak snad se to zas nerozjede
Ale říkám si, že když malý přežilo tuhle smršť, tak už přece musí přežít všechno
No uvidíme…
@kuky758 Podle mého výpočtu jsem dnes 6+3 nebo 6+4. Včera na ultrazvuku, jak to bylo rozmazané, tak doktorka zkoušela něco naměřit a jednou jí vyšlo 6+6, podruhé 6+4.
Ahoj holky, tak ja dneska byla neplánovaně na ultrazvuku, kontrolu mám jinak až na konci srpna a už bylo vidět srdicko ❤️ sice plod neodpovídá velikosti, naměřili kolem 4mm, ale srdicko bilo krásne tak snad to bude v poradku a ještě to dozene. Podle ovulace bych mela být 6+3 dneska
@Pajusa910 a kolik by jsi mela jinak být, nebo že to neodpovída? Hlavně, že bilo
![]()
@katka-365
Já bych třeba podle PM měla být dnes 14tt a podle doktory bych měla být dnes ale 10+4. Jsem zvědavá na 1. Screening
![]()
@katka-365 no měla bych být těch 6+3, ale velikost je prave menší, ale na kolik to vychází to mi neřekla 🤷♀️jen jsem pochopila podle toho co tam měřila ze naměřila 4mm
@VeryPink hlavně, když je vše ok
kdy máš screening?
Ja otěhotněla v 6ti nedělí po revizi, a odpovida tomu i tyden/den, ale tobě tam lítají 3tt:) screening ukáže ![]()
@katka-365
Za týden, tak jsem zvědavá. Každopádně tento týden mám i návštěvu na gyndě. ![]()
Já prý otěhotněla v době, kdy jsem měla dostat další menstruaci, ale z nějaké důvodu se nedostavila ![]()
@Gnome tak teď u to bude jen dobrý
no jo, my jsme skoro stejně vlastně
tak to odpovídá hezky
já jsem dle ms 6+1 tak uvidím, co námětu zítra dr
@VeryPink snad bude tedy vše v pořádku, ale někdo to má prostě posunuté ![]()