TP červen 2010

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
324
10.5.10 22:42

Náš tatínek taky hodně pracuje:-( ještě k tomu máme koníček - kolo, tak jsem zvědavá :think: Pořád mu vyhrožuju, že jeho nové vozidlo bude kočárek, tak snad se toho chopí bez řečí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.5.10 12:15

teda holky dneska jsem jak praštěná nějakou palicí…pořád bych jen spala a nic se mi nechce dělat :zed: že by tou změnou počasí ?? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
11.5.10 13:36
mmiška píše:
teda holky dneska jsem jak praštěná nějakou palicí…pořád bych jen spala a nic se mi nechce dělat :zed: že by tou změnou počasí ?? :)

To mi povídej, jsem od rána úplně KO :-( Připadám si jako babička co trpí na změnu počasí :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.5.10 14:26

Jo hoky, jsem na tom podobně, celou noc jsem byla vzhůrů, měla jsem šílený píchání v podbříšku a bolely mě záda, ráda jsem vylezla jak kdyby mě někdo praštil, nemůžu ani chodit, pořád mě to pobolívám, úplně se mi stahuje pipka :-D , tak doufám že to zase přejde
Jinak náš tatínek je taky blázen do kola, teď ho ještě ke všemu chytly letadla na dálku, takže škoda slov :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.5.10 15:41

jj přesně tak jako jsme jako saré babičky co si stěžují na každou změnu počasí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.5.10 15:45

to jo, ale ono to vážně není nic příjemnýho :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.5.10 15:50

A jak jinak ty, cítíš se pořád dobře, teda až na ten dnešní výkyv?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
324
11.5.10 16:05

Tak u mě už konečně únava ustoupila :palec:
Teda holky já začínám mít nějakou předporodní depku nebo co. Začínám být nějaká poplašená jestli mám všechno atd. Např. dneska jsem vybalila tašku do porodnice a řešila jsem jestli mám dobrý pantofle a jestli si vzít tmavou nebo bílou osušku:lol: No je tohle normální :dance: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.5.10 16:39

tak holky já už se cítím taky faj…mě právě ted naopak strach z porodu a další jiná šílenství nějak ustupuj,ale to bude tím,že jsem stále v práci.až budu doma a budu se nudit tak mě to taky popadne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.5.10 16:43

Renat : máš ke kočárku přebal.tašku??mě se ta od Mutsy moc nelíbila tak shaním jinou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.5.10 17:16

Mám, koupila jsem si od Casualplaye a teď jsem dostala další dvě od Aventu, takže můžu rozdávat :lol: Jakou máš barvu Mutsynky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
662
11.5.10 17:56

mám active black…chtěla jsem černej ale ten nebyl na skladě a já se bála že do porodu nepřijde..nechávala jsem to až na poslední chvilku víš.juknu se teď na ty tašky od casuplay.taky se ti ta MUtsy nelíbila ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.5.10 19:00

Ta Mutsy byla hrozná, připadala mi taková trochu ,,jiná" Mutsy má krásný výrobky, ale tohle jim nějak nevyšlo.
Já už bych šla spíš do Aventu, je sice o dost dražší, ale zároveň to má termofunkci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.5.10 19:04

http://www.kamilka.cz/index.php?…

tuhle jsem dostala, je super že se dá vyměnit přední část, takže pokud příště bude holčička.. :lol:
Navíc to k té mé barvě sedne, je to úplně stejný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
243
11.5.10 19:21
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie