Poradna duly
Jana Čurdová
Náš tatínek taky hodně pracuje:-( ještě k tomu máme koníček - kolo, tak jsem zvědavá
Pořád mu vyhrožuju, že jeho nové vozidlo bude kočárek, tak snad se toho chopí bez řečí ![]()
teda holky dneska jsem jak praštěná nějakou palicí…pořád bych jen spala a nic se mi nechce dělat
že by tou změnou počasí ?? ![]()
mmiška píše:
teda holky dneska jsem jak praštěná nějakou palicí…pořád bych jen spala a nic se mi nechce dělatže by tou změnou počasí ??
To mi povídej, jsem od rána úplně KO
Připadám si jako babička co trpí na změnu počasí ![]()
Jo hoky, jsem na tom podobně, celou noc jsem byla vzhůrů, měla jsem šílený píchání v podbříšku a bolely mě záda, ráda jsem vylezla jak kdyby mě někdo praštil, nemůžu ani chodit, pořád mě to pobolívám, úplně se mi stahuje pipka
, tak doufám že to zase přejde
Jinak náš tatínek je taky blázen do kola, teď ho ještě ke všemu chytly letadla na dálku, takže škoda slov ![]()
jj přesně tak jako jsme jako saré babičky co si stěžují na každou změnu počasí ![]()
A jak jinak ty, cítíš se pořád dobře, teda až na ten dnešní výkyv?
Tak u mě už konečně únava ustoupila ![]()
Teda holky já začínám mít nějakou předporodní depku nebo co. Začínám být nějaká poplašená jestli mám všechno atd. Např. dneska jsem vybalila tašku do porodnice a řešila jsem jestli mám dobrý pantofle a jestli si vzít tmavou nebo bílou osušku:lol: No je tohle normální
![]()
tak holky já už se cítím taky faj…mě právě ted naopak strach z porodu a další jiná šílenství nějak ustupuj,ale to bude tím,že jsem stále v práci.až budu doma a budu se nudit tak mě to taky popadne ![]()
Renat : máš ke kočárku přebal.tašku??mě se ta od Mutsy moc nelíbila tak shaním jinou..
Mám, koupila jsem si od Casualplaye a teď jsem dostala další dvě od Aventu, takže můžu rozdávat
Jakou máš barvu Mutsynky?
mám active black…chtěla jsem černej ale ten nebyl na skladě a já se bála že do porodu nepřijde..nechávala jsem to až na poslední chvilku víš.juknu se teď na ty tašky od casuplay.taky se ti ta MUtsy nelíbila ?
Ta Mutsy byla hrozná, připadala mi taková trochu ,,jiná" Mutsy má krásný výrobky, ale tohle jim nějak nevyšlo.
Já už bych šla spíš do Aventu, je sice o dost dražší, ale zároveň to má termofunkci
http://www.kamilka.cz/index.php?…
tuhle jsem dostala, je super že se dá vyměnit přední část, takže pokud příště bude holčička.. ![]()
Navíc to k té mé barvě sedne, je to úplně stejný