TP červen 2017

Napsat příspěvek
Velikost písma:
12300
1.10.16 08:13

@Sobbi uf tak konecne nekdo kdo je na tom stejne jako ja…tak snad to bude ok u nas obou. Uklidnuju se ze plasim urcite zbytecne, ale cervik furt hlode. Jako prsa furt bolej, spat na brise vubec nemuzu, ale jinak nic, spodek jak kdyz nemam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1312
1.10.16 19:34

@PETRUCHA někdy mě bolí víc, někdy min a někdy vůbec. Je to všechno normální, pokud není krvácení, tak je určitě všechno ok ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
2.10.16 21:44

Ahoj holky, přidávám se :) Jsem po 5 těhu, z toho je jeden drobek 17měs. :) PMS 26.8. takže všeho ještě do času a beru to s nadhledem :D ale pobavilo mě, že některé „UŽ“ píšete o přenášení :D :D Já Vám to přeji, ale myslím, že je to ukvapené :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
2.10.16 22:27

@Andrea.Tom gratuluji a hlavně ať všechno dobře pokračuje. S tím přenášením to opravdu nejsou obavy. To byla jen úvaha ohledně termínu porodu z těhu kalkulačky a mu blízkém výročí. Pro mě je to třetí těhotenství, takže vím, že plašit fakt nemusím :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
2.10.16 22:57

Tak já nevím, ale o nynějším přenášení se taky nebojim jen vím že u prvního bylo ;) a na kdy se tak objednavate k doktorovi? já chci až na začátek listopadu a v půlce na screaning.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2505
3.10.16 06:07

@Mágovka já nevím, já tam dnes zavolám a však oni si to spočítají a objednají, na kdy bude potřeba :) Ono na tom něco bude, že je lepší to včasně zjistit ;) Jestli je vše tam, kde má být a není to „mimo“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
3.10.16 07:46

Ahojda…tak ja jdu pristi stredu na prvni ultrazvuk. To budu 6+4. Myslim ze je to akorat. Melo by uz byt srdicko. Ted se uz tak tyden krom bolavych prsou citim dost netehotne. Vubec nic mi neni, coz teda u me je dost s podivem. V minulych tehu jsem uz touhle dobou mela nevolnosti a tak nejak jsem celej spodek citila jak se to tam vsechno natahuje a picha. Trosku jsem nervozni z toho ze mi nic neni :mrgreen: Snad bude vsechno ok. Jo teda jeden pro me typickej tehu priznak mam…zacpa jak bejk. :roll: Nejradsi bych tenhle tyden preskocila. Hned po ranu me vytocilo nejstarsi ditko. Vola mi pritel ze skoly ze opet nema synator backory, ze prej jsem mu je nepripravila. Dostane jebec odpoledne. Mu budu hlidat backory v 9 letec. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.10.16 08:23

@PETRUCHA tak to budu držet pěsti ať je vše tak jak má být. Ty jo tak to už máš velký dítko a druhymu je kolik a taky kluk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
219
3.10.16 08:25

@Andrea.Tom já budu doufam ze je tam kde má být a samozřejmě kdybych měla nějaký potíže tak pobezim hnedka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12300
3.10.16 09:24

@Mágovka mam kluka 9 jmenuje se Adam a pak holku Zuzanku 6 let. Jsou uz takovy dost sobestacny, ale nekdy teda na zabiti, jako dnes rano :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
741
3.10.16 10:42

těhotenské nevolnosti

Tak holky, včera v noci jsem si prošla prvním peklem v podobě nevolností :poblion:, vydržela jsem nezvracet ale tak tak. Ležela jsem v posteli, nervy pracovaly, takže jsem se celá klepala, smrtelný pot po celém těle, nešlo mi ani napít se čaje - udělala jsem si bylinkový na zažívání, když nic jiného nemůžu, ale i ta chuť toho čaje mi nedělala dobře. Colu jsme doma neměli, že bych si cucla… Prosím, existuje na to něco? Je fakt, že jsem byla celý den na spartan racu v Liberci, neběžela jsem, ale fotila jsem, stála jsem na dešti a hlavně jsem nejedla, pak jsem snědla půlku burgeru večer no a bylo to :nevim: Byla jsem tak příšerně unavená, ale když jsem usnula, tak za minutu mě probudil pocit na zvrcaení… :zed: :zed: :zed: Jestli tohle bude trvat dlouho, tak žádné další dítě nebude :cert: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
3.10.16 11:37

@PETRUCHA já jdu taky příští týden k doktorovi, ale dříve než v pátek mi to asi nevýjde. Co se týká příznaků, tak cítím dost prsa, jak si psala, ležet na břiše nejde :( spodek občas pobolívá, ale co se týká nevolnosti tak zatím nic. V předchozích těhu jsem si je užila řádně. Ale začínám být nezvykle vybíravá v jídle. A doma mám taky Zuzanku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
3.10.16 11:40

@Mágovka půjdeš na ten 1 trimestrální screening? Já to zvažuji. U nás v nemocnici to stoji 950 Kč, což není zas tak hrozné. Jinak první kontrola mě čeká až další týden v pátek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
3.10.16 11:44

@ewanka mě v předchozích těhotenstvích pomáhalo jíst venku ta chůze. Což se s polévkou moc asi nedá, ale s rohlíkem a tak už jo… 8) Teď mám prozatím klid, ale obávám se, že to taky přijde, i když já bych se klidně obešla :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
196
3.10.16 12:26

Ahoj holky, ráda se k vám přidám. Dle PM mi vychází termín na 8.6. K doktorce jdu příští středu. To čekání na první návštěvu u dr je strašný :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí