TP červen, červenec 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11739
21.2.13 20:05

@Luuc21 taky jsem to teď v neděli neviděla a ještě jsem se k tomu nedostala… my budeme rekonstruovat ložnici v druhé půlce března, už teď z toho mám hrůzu, ale co se dá dělat, pro našeho bobka to uděláme rádi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
22.2.13 11:03

@cami.m Přesně tak.. :) Co bychom pro ty mrňousky neudělali.. :) Už se těším až toho drobečka budu držet v náručí.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
22.2.13 11:07

@Luuc21 já se taky těším, ale zároveň bych byla ráda, kdyby to tak moc neutíkalo, protože těhotenství je nádherný a já si ho užívám naposledy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
22.2.13 11:56

@cami.m Mě to taky strašně utíká.. a je fakt, že si těhu opravdu užívám, protože až na nějakou tu občasnou migrénu, kterou mám dědičnou si nemůžu vůbec na nic stěžovat… :) Proč poslední? Další už neplánujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11739
22.2.13 12:01

@Luuc21 nee další už ne, však i tohle miminko bylo hooodně na poslední chvíli ;) mám svůj věk :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
22.2.13 12:04

@cami.m Tak hlavní je, že se zadařilo.. Já chci ještě druhý.. :) Ale mám strach aby to nebyli dvojčátka.. :think: Máme to danný.. :) buď já nebo ségra.. :nevim: Takže jsem ráda, že teď čekáme jen jedno.. Protože dvojčátka ze startu by nám dali asi pěkně zabrat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
22.2.13 12:33

To ja si tedy těhotenství vubec neuzivam a preju si uz aby to skončilo :roll:
Mám jen samé problémy a je to pro me opravdu utrpení a to jsem teprve v pulce :(
Jedině co si uzivam jsou pohyby miminka, to je opravdu úžasné.

My budeme rekonstruovat az bude prcek větší, tak az mu budou tak 3, 4 roky. Zatim s nim budu v ložnici pro hosty, aby se manzel v klidu vyspal.
Bude tomkoje první miminko, manželovo uz třetí. Ale určitě bych chtěla minimalne ještě jedno. To už si ale budeme muset pospíšit, manzel není nejmladší, tak abychom to stihli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
22.2.13 14:11

@li.hun To mě mrzí, že si těhu neužíváš, já si ho užívám opravdu plnými doušky, ale na toho našeho drobečka se moc těším.. :hug: Pohyby jsou fajn, jen si někdy připadnu jak kopačák a říkám si, že by mrnňous už mohl na chvíli usnout.. :mrgreen: Taky chci určitě ještě jedno.. Jedináčka nechce ani přítel.. On sourozence nemá a jako dítěti mu to chybělo.. Já mám o 7 let mladší ségru a to už je taky velkej věk. rozdíl.. Rozumět jsme si taky začli až nedávno.. Už je přece jen v pubertě a rozumu má taky malinko víc než předtím.. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
22.2.13 15:12

Tak to mas štěstí. Ja si se svým brachou nikdy nerozuměla a on mi volá jen na sve narozeniny ci na vánoce, protoze ví, ze dostane peníze jako dárek :zed:
Jsme od sebe 7 let, tenhle rok mu bude 18. Je to hrozné. on je šíleně rozmazlený a nevychovany. To máma podelala :(
Ale treba manzelovy deti jsou naprosto úžasne a skvele si rozumí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
22.2.13 15:53

@li.hun Tak to ti bráchy teda nezávidím.. :( Já si k sobě se ségrou našla cestu až za poslední rok.. Jinak jsem byla JÁ a ONA.. Jsou mezi náma určitý rozdíly, ale ty nás asi tak dokonale spojují.. :hug: Nevymněnila bych ji za nic.. I když je to pro mě pořád moje malinká sestřička(a to jí je 15) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
22.2.13 16:03

Přála bych si mit hezky vztah se sourozencem, takmtreba v příštím zivote, no :lol:
Máš sestru? Pralamsis nekdy bráchu? Ja si prala vzdycky segru :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
22.2.13 16:08

@li.hun přála sem si bráchu, to je jasný.. :) Ale i za ségru jsem ráda.. Vždycky je to, přesně opak toho co by člověk chtěl.. Mám ségru, je to 15ti letá zamilovaná puberťačka :D která se strašně na mrňouse těší.. Zásobuje nás oblečením.. :) Sice jsu některý věcičky vyloženě na holčičku, ale doma se dá vynosit všechno.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
22.2.13 16:15

Jeee to je hezke. Me tohle nahrazují me kamarádky. Jsem za ne vdecna a mam je moc ráda :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2078
22.2.13 22:28

@li.hun to verim.. Ja mam kamaradky jen 2, jsem spis clovek kterej probira radej auta, motorky a hokej.. ;) Citim se lip ve spolecnosti kamaradu.. Tohle dlouhou dobu nedokazal pochopit muj pritel a strasne zarlil, ale kdyz zjistil, ze nema duvod protoze vetsina mych kamaradu jsou i jeho znamy tak je v klidu(zname se spolu od plinek) vi, ze bych mu neverna byt nedokazala.. Me nikdy moc nebavilo sedet s holkama(fiflenkama) a resit sminky, kluky a penize, ja v tomhle spis soucitim s tim hokejem.. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1541
22.2.13 22:34

To chápu. Já, jakozto ryba - tedy dvě tváře- se umim přizpůsobit. Takze dokazu posedet jak s fiflenkama, tak s chlapama 8)
Ale nejradeji mam ty svoje holky - normální kamaradky „nefiflenky“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital