Poradna duly
Jana Čurdová
@Sale12 testy jsem si udělala jen tři na začátku, pak jsem šla na krev na hcg a čekala na ultrazvuk. Že nemáš příznaky buď ráda
.. vůbec to neznamená nic špatného a aspoň Ti je dobře ![]()
Příspěvek upraven 16.08.22 v 09:45
@Sale12 Testy si nedelam. Rekla bych, ze HCG krasne roste podle toho, ze jsem dnes spolecne se svym psem pri venceni hledala popelnice. Ovsem kazdy jsme hledal z jineho duvodu
![]()
@Myska1984 Ja to zatim rekla jen manzelovi a nejlepsi kamaradce. Rodicum bych to chtela dat az pod stromecek jako OBR prekvapeni. Ale to asi nevyjde
No a v praci to reknu az po 1. screeningu.
@zvedavka30 Ty jo, unava je slabe slovo. Ja nemam eneegii ani vstat z gauce ![]()
@Myska1984 píše:
@zvedavka30 já jsem prave taky nováček, ale aspoň rodičům a nejbližší kámoše, která mi ty tři roky fandí to asi řeknu, protože i kdyby se to nepovedlo, tak to aspoň budu mít s kým sdílet 🙏
Já si právě říkám to samé. S rodinou máme krásný vztah a i přes to, že se těhotenství týká mě a přítele, do toho svým způsobem patří i moji rodiče a sourozenci.
@SarkaKC píše:
@zvedavka30 Ty jo, unava je slabe slovo. Ja nemam eneegii ani vstat z gauce
Už takhle v začátku? A čím si doplníš energii? ![]()
@zvedavka30 Jsem 6+3 a pry do 10 tydne to HCG roste a zpusobuje nevolnost a unavu, tak doufam, ze je to to a ne neco jineho ![]()
@SarkaKC píše:
@zvedavka30 Jsem 6+3 a pry do 10 tydne to HCG roste a zpusobuje nevolnost a unavu, tak doufam, ze je to to a ne neco jineho
Taky mám občas žaludek na vodě
no máme se ještě na co těšit
ale hlavně ať se ty
krásně vyvíjí
@Betty139Betty1390 Jaký typ mutace mas? Svagrova ji má taky a u prvních dvou tehu to ani nevěděla a má dvě zdrave děti. U třetího už to vedela, tak si od nějakého týdne píchala injekce do břicha myslím. Ale všechny tři tehu bez problému. Tak se neboj ![]()
Jinak tema káva já ji doteď pila, ale slabou. Teď už mi ale smrdí, takže myslím, ze první trimestr už ji pít nebudu a pak se uvidi. Myslím, ze jeden šálek denně nevadí. A někdy dávám taky Caro.
Oznamovat budeme asi tento víkend. Máme rodinnou oslavu a rikala jsem si, ze dcerce napisu na tričko “Budu velká segra”. Jak tu někdo psal, tak asi i kdyby se nezadarilo, tak ten smutek bych chtěla s někým sdílet. Ale já věřím, ze všechno je i nadále bude ok.
Začala jsem teď brát hořčík a na únavu nejspíš taky pomáhá. A někdy si chodím odpo lehnout s dcerkou, když mám pocit, ze bych usnula.
Nevolnosti mě už taky trochu trápí, tak jsem si koupila ten Antimetil a uvidím.
Každopádně to, ze někomu je dobre není známka neprosperujiciho těhotenství. Proste jen každá reagujeme jinak. Kamoska třeba zvracela až do 5.mesice, me segre nebylo nikdy nic a má 4 zdrave děti. A hlavně buďte rady, nemáte fakt o co stát
jinak ty sílící testy nevím. Mne sílil, ale přišlo mi, ze jen do nějaké doby. Podle me je to pak omezené mírou barviva v něm obsaženeho.
@Aluschka @Myska1984 To je skvělé gratuluji
Já jdu až odpoledne, včera jsem kvůli tomu ani nemohla spát ![]()
@Betty139Betty1390 Taky mám nedávno zjištěnou Leidenskou mutaci, už jsem byla 2× těhotná a to jsem to nevěděla a v pořádku, jen při jednom jsem původně čekala 2 a jedno pak zaniklo, ale to s tím asi nemá souvislost nebo nevím. Teď je to mé třetí těhotenství a už jsem objednaná na hematologii na konec srpna.
L.
@zvedavka30 Já si dávám jednu slabší každý den, a když mám chuť na další tak už si dám caro, nebo když je to už večer.
Ahoj holky, gratuluji k úspěšným kontrolám ![]()
K té kávě, asi záleží co pijete, jestli turka tak bych omezila. Jestli klasický rozpustný s mlékem tak to nic není. Já teď kafe vyřadila úplně, ale to jen díky nevolnostem. Pokud pak budu mít chuť, tak si ji normálně s čistým svědomím dám ![]()
Jinak na ty nevolnosti opravdu doporučuji Helicid 10 a ten antimetil. Helicid beru ráno a antimetil odpoledne. Můžu prý klidně brát celé těhu, pokud mi bude pomáhat. Nechápu, že mi to v předešlých 2 těhotenstvích doktorka nenabídla. Trpěla jsem šíleně a teď to samý. Díky těmhle praskum jsem se dostala k mírným nevolnostem když dlouho stojím na nohou
takže nic co by se nedalo zvládnout ![]()
@Myska1984 já to budu držet co to jde. Jednak to minule dopadlo dost blbě. A za druhé myslím, ze budou smíšené reakce ze strany rodiny….čekáme třetí a už jsem stará ![]()
@Sale12 já taky testuju furt, jsem maniak. Včera dokonce tři testy přesně kvůli tomu co píšeš, čárka stejná až ten třetí pěkné vyskočila…no sem blázen, ale je to naše poslední, tak si to chci užit. ![]()