Poradna duly
Jana Čurdová
@Monča96 píše:
Ahoj holky, tak už máme kontrolu úspěšně za sebou. Miminko je v pořádku a na konci měsíce pojedu na screening
Gratuluju! Krása 😍
@Monča96 píše:
Holky jak jste na tom citově? Já jsem hrozně citliváale jako opravdu. Včera jsem byla s dcerou na ORL a plakalo tam miminko a já se málem taky rozbrečela.
![]()
filmy, seriály někdo někde brečí a já hned bulim taky
dneska šla dcera poprvé do školy a taky jsem to málem neudržela
rozbrečí mě úplně všechno
Já byla na koncertě a malem jsem brečela u písničky o malé holčičce
takže pohoda ![]()
Ahoj holky, taky nikam moc nepřispívám, ale říkala jsem si, že tím, že čekám první miminko, tak by jste mi mohli občas třeba poradit, podpořit a nebo klidně navzájem 🤣 🙈 my máme potvrzené, srdíčko bije, dneska jsem 9+1, ale včera jsem byla na kontrole a trosku mě pan doktor vyděsil, ze je menší než by mělo být 🙈 ale říkal, ze to dozene, tak snad, mela jsem taky prave nepravidelnou MS takže si myslim ze by klidne třeba o týden mohlo být menší, to by pak vycházelo. Jinak termín porodu podle poslední MS mám 1.4.2023 ale zase na prvním ultrazvuku mu to ukázalo 6.4 🙈 🤷♀️ Tak uvidíme ❤️️
@Lenula91 Ahoj vítej a v pohodě, mě se u prvního těhotenství lišil termín snad o dva a půl týdne podle MS a podle prvního screeningu, bylo to z důvodu hodně nepravidelné MS.
@AmyLane Noo, tak snad 🙏 ja jsem se prave objednavala teď už na screening, tak jsem zvědavá …12 září jdu v 7:20 tak si myslim, ze to jsou ty odběry a pak mě asi pozvou znova? 🙈 🤷♀️ Ja jsem úplně ze vseho jak Alenka v říši divu 🤣 🤣 🙈
@Lenula91 píše:
@AmyLane Noo, tak snad 🙏 ja jsem se prave objednavala teď už na screening, tak jsem zvědavá …12 září jdu v 7:20 tak si myslim, ze to jsou ty odběry a pak mě asi pozvou znova? 🙈 🤷♀️ Ja jsem úplně ze vseho jak Alenka v říši divu 🤣 🤣 🙈
To naprosto chápu. Já taky nevím kdy a jak se objednat. Co mám dělat já a co doktorka ![]()
@Kata94 píše:
Zažila jsem to samé a pak se taky hrozně bála mimoděložního. Když jsem byla na ultrazvuku poprvé, tak ještě nic neviděla. Proto jsem se tak moc bála. Ale hodnoty hcg rostly a na další kontrole už bylo nejenom něco vidět ale i tlukoucí srdíčko ❤️️❤️️
Vůbec se nedivím. Mě ještě pobolívalo na levé straně podbřišku a jako všechno je to naprosto normální a na druhou stranu to může znamenat i nějaké trable. Ale naštěstí je všechno tam kde má být. ![]()
@LucieHol píše:
Holky ja sem nervózní z toho pondeli u doktora..pořád se mi nechce věřit že by to fakt vyslo. Bojím se udelat další test abych se uklidnila.mela jsem 4 pozitivni ale stejně.. mám doma 8mi letou slečnu, ale manžel „své“ děti nemá..tak snad to dopadne jak má
Držím palce!!!
@AmyLane díky za sdílení. Přijde mi, že to člověka vždycky uklidní, když slyší, že je to normální.
Příspěvek upraven 02.09.22 v 12:17
@Helllisek
Já měla taky právě pár dnů, kdy najednou odešly nevolnosti a únava. Probudila jsem se a cítila jsem se živější
ale asi po třech dnech jsem se opět vrátila do starejch kolejí a zas jsme s únavou a pocity na zvracení nej kámojdy
![]()
jj prý se to děje často, ale vždycky když mi houpne trošku žaludek, tak si říkám uffff. ![]()
@Helllisek píše:
@zvedavka30jj prý se to děje často, ale vždycky když mi houpne trošku žaludek, tak si říkám uffff.
jj a zatím jen nevolnosti nebo i bylo dokonáno na wc?
![]()
@zvedavka30 píše:
jj a zatím jen nevolnosti nebo i bylo dokonáno na wc?![]()
Jenom takovej těžkej žaludek zatím. Musím jíst menší porce.
@Helllisek Ano, mám to stejně, žaludek na vodě, většinou stavy jak po propitý noci, krkám ale vyloženě na wc se
nejdu