TP leden 2023

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
2.5.22 13:03

Taky nejsem schválena.
Já se dnes objednala na kontrolu a jdu až 17.5. (6+4)
Hele já jsem optimista v tohle. Ale mam za sebou už jedno úplně bezproblémové těhotenství. Takže nějak nevidím důvod proč by se to tentokrát nemělo povést. A navíc mě starší dost zaměstnává a není úplně mnoho času nad tím laborovat.

• Citovat
  • Upravit
2494
2.5.22 13:19
@Anonymní píše:
Taky nejsem schválena.
Já se dnes objednala na kontrolu a jdu až 17.5. (6+4)
Hele já jsem optimista v tohle. Ale mam za sebou už jedno úplně bezproblémové těhotenství. Takže nějak nevidím důvod proč by se to tentokrát nemělo povést. A navíc mě starší dost zaměstnává a není úplně mnoho času nad tím laborovat.

Tak ja to zažívam poprvé takže jsem ze všeho vystrasena 🙏 ale snažím se na to nemyslet, ale moc mi to zatím nejde 🤦🏼‍♀️

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.22 13:23

Ahojda, tak to vypadá že se k vám přidám.
Zatím teda strašná panika, jaksy jsme uz ditko neplanovaly.Ale tak co má být se stane :oops:
TP zatím 6.1.2023
K dr zatím jít neplánuji je moc brzy. Vidím to tak na 7- 8 týden, jen musím zavolat zda si nemusím píchat k vůli laidenu.
Omlouvám se za anonym, ale zatím nechci aby mě někdo poznal nahodou ;)

• Citovat
  • Upravit
2494
2.5.22 13:30
@Anonymní píše:
Ahojda, tak to vypadá že se k vám přidám.
Zatím teda strašná panika, jaksy jsme uz ditko neplanovaly.Ale tak co má být se stane :oops:
TP zatím 6.1.2023
K dr zatím jít neplánuji je moc brzy. Vidím to tak na 7- 8 týden, jen musím zavolat zda si nemusím píchat k vůli laidenu.
Omlouvám se za anonym, ale zatím nechci aby mě někdo poznal nahodou ;)

Gratuluju, jestli to tedy je spis pozitivní panika 😊 🙏

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.22 13:38

Dekuju,
Ja se asi ještě nerozhodla jaká ta panika je :lol:
Ale snažím se myslet pozitivně. Jako vím jistě že si to prte nechám. Ale upřímně hned jak porodím a bude vše ok mažu na sterilizaci :lol:

• Citovat
  • Upravit
2494
2.5.22 13:45
@Anonymní píše:
Dekuju,
Ja se asi ještě nerozhodla jaká ta panika je :lol:
Ale snažím se myslet pozitivně. Jako vím jistě že si to prte nechám. Ale upřímně hned jak porodím a bude vše ok mažu na sterilizaci :lol:

😂 😊 a ty už tedy děti mas nebo jsi už nějak starší? 😊

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.5.22 13:56

Máme 3
Jen si říkám jak to dám, bude mi 37, ale jsem fakt tlustá a ještě ten laiden. No bude to zajimavy. Opravdu už jsem dítko neplanovala :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
871
2.5.22 14:18
@Cruell5 píše:
Holky jsem jedina kdo ma sileny strach aby bylo vse v poradku? Hrozne se bojim aby nebylo neco spatne 🙏 do 11.5. to snad nevydrzim 😭

To nejsi sama, já mám děsný strach. Snažím se tomu moc nepropadat, ale moc to nejde. Jednou si říkám, bude to dobré a jindy si říkám, nepovedlo se to dvakrát, možná se to nepovede znovu.. připravují se na obě varianty i když na tu špatnou se připravit moc nedá :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2494
2.5.22 14:40

@Veve9 tak to me moc mrzi 😞 ja to zazivam poprve a strach mam hrozny, furt me to nuti projizdet ruzne diskuze a pak jsem z toho vystresovana 😭

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
637
2.5.22 16:17

Holky, take mam pozadane, a tesim se, jak se budeme spolecne tesit a podporovat :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
4.5.22 21:22

Tak se taky pridavam :) dnes pozitivni testy 😍a zejtra mam narozeniny :D takze se pridavam ke skupině býků 😍 darek jsem si otevrela den predem :D uz bych to nevydrzela :D dnes mam 2 dny zmeskanou MS. Zitra zavolam na gynekologii a objednam se na pozdejsi termin :) musim si vcas zaridit volno v praci :) jinak pocituju naprosto neskutecny stesti a zaroven strach. Tak doufam, ze bude vse v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.5.22 21:44

Moc ti gratuluji a vítej mezi lednacky.
A všechno něj k narozeniinam

• Citovat
  • Upravit
2399
4.5.22 21:59

Je založena soukromá skupina. Odkaz je o stránku před myslim :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
823
5.5.22 04:09

Dekuju 😍 😍 😍 o clenstvi požádáno ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7680
5.5.22 10:40

Gratulace všem :kytka: jdu to zkusit do skupiny :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí