TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
19.11.13 19:31

@Schara …mam tu veselo :lol: Prdolku brzo dostanes a ja se tesim na alespon fotecku toho prcicka, co si dava pekne nacas! :dance:

@Iškaa tu nejmilejsi :dance: :hug:

@kamkakamka jen abychom se tu nedivily - i s Tebou, kdyby to prislo z cista jasna - jako u vetsiny :lol: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
19.11.13 20:00

@Barčí1411 :mrgreen: no jooooo musíš hneď na mňa prásknuť :mrgreen:

Dievčence moje! Moc moc moc blahoželám k narodeniu mimísek. Prajem vám nech vám robia len radosť. Koľko vás vlastne ešte zostáva? 2? 3?

Lejlo! Moc ti prajem, aby sa vám to skoro podarilo a aby ste do vianoc držali ten zázračný papierik s //. Verím, že tentokrát to dopadne dobre a ty si konečne užiješ detský plaš i smiech. Prajem ti len to najlepšie…to zlé máš už určite vybrané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
19.11.13 20:05

@lilli.c holky hlavne, ze se vam navsteva povedla ;) :hug:

no myslim, ze jsme 4 nebo 5?? ja nevim :) no ale musime vydrzet… vsak ono to prijde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
19.11.13 20:13

@Schara :mrgreen: jo, zlatíčko, povedla. :mrgreen: Len sa chechtám že než som dorazila domov tak to bolo na nete :mrgreen: Ja sa ale nehnevám. Len ma to pobavilo… Barunka je moje slniečko! :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
19.11.13 20:39

Ahoj holky,

tak koukám, jak se tu rodí, moc gratuluju k mimískům :)

vy co ještě nemáte porodíno, tak užívejte klidu, já mám křiklounka a nepavce, takže to občas nedávám, díky prdíkům,…už se těším, až bude tak za půl roku :D ve dne spinká pěkně, v noci mě zlobí… no musíme to nějak vydržet :D

tak rychlý porody tomu zbytečku :* :* :* :* :*

Lejlo, to půjde, ani nebudeš vědět jak rychle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
20.11.13 09:46

@lilli.c :mrgreen: vsak si jela domu sto let… :lol: Bud rada, ze jsem Te tu nevystavovala :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
20.11.13 10:01

@Barčí1411 ja za to nemožem že bývam na vesničke kde sa i muchy otáčajú… :mrgreen: Tak to trochu trvá. Mám predsa len auto, nie stíhačku… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
20.11.13 12:53

@lilli.c :lol: :lol: :lol: Tak mouchy mne dostaly :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
20.11.13 13:49

@lilli.c Mouchy pobavily i mě :palec: :mrgreen:

@Mája B Třeba to bude trvat míň než půl roku, než se zklidní ;) Jak se s bráchou porovnala Viktorka?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
20.11.13 15:00

@Iškaa je tady s náma mimi a tím to končí :lol: :lol: :lol: :lol: je víc fixovaná na tátu, ten na ni má čas, já moc ne :? :? :? :?

lilli :palec: :palec: :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
20.11.13 15:52
@kamkakamka píše:
Holky, tak dnes jsem byla na monitoru a na KO. Bolesti už mám druhý den, ale od minulého týdne se prý nic nezměnilo. Monitor jsme museli dělat 2×, protože malá spala, potvůrka. :lol: Já snad neporodím nebo co!!! :zed: :zed:

Mam takovy pocit ze az porodime my dve tak :andel: uz kazdy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
20.11.13 17:58

@belhana holky i já jsem stále vcelku :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
20.11.13 22:54
@Schara píše:
@belhana holky i já jsem stále vcelku :mrgreen: :lol:

No tak uvidime ktera prvni… Holky ja to vidim na 25 protoze cekame Kacenku a to ma svatek…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.11.13 08:17

Ahoj dámy,

všem novorozeným miminkům přeji krásný život, maminkám gratuluju a přeju pevní nervy! vím, o čem mluvím :mrgreen:

my se dál sžíváme a poznáváme s mojí Olivkou, už je to lepsí - hormony semnou tolik nemlátí a nebo jsem si prostě zvykla. Dnes je jí 16 dní, začínáme mít v tom denním shonu trochu řád, i když zatím jen maličko. Snažím se s ní chodit na procházky, dokud nemrzne, pak už nevylezem…

je to bez babiček a kamarádek hodne velký mazec, nemít partnera, tak to nedám ani náhodou, je to opravdu max vypětí a obdivuju všechny maminky, co si při miminku dělají školy. podnikají a pod. já nezvládám nic než péči o mimi a trochu o sebe - zatím, ale třeba se to zlepší.

držte se a mějte se :* pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
21.11.13 08:21

@stephora jééé broučku! ta je nádherná! A tá našpúlená pusina…

Hlevne že ste zdravé! Oliv za mňa vyobímaj a že tetka posiela sladkého hubana.. :hug: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí