Poradna duly
Jana Čurdová
@Iškaa jj zaktualizovala, ten můj se zastavil na 40.týdnu, tak abych měla přehled, jak na tom vlastně jsem
… to tam bylo napsaný ![]()
@Schara Já mám koupený krém značky Mixa - doporučovala mi ho (a tu značku obecně) kamarádka - je na obličejík i tělo a je na něm napsáno, že je vhodný i do zimy, tak uvidíme.
@Iškaa tohle jsem si uvědomila, že mi vlastně chybí
ale tak to se dá koupit teď z fleku ![]()
Holky, tak já mám taky rýmu, ale ne nějak moc rozjetou…Mám ji už asi tak 3 dny, tak snad to brzy přejde. ![]()
Pohyby jsem ráno cítila, tak jsem v klidu, už tam opravdu nemá moc místa. ![]()
Jinak bych chtěla rodit zítra, táta má totiž narozeniny (děda), tak by měl radost. Bratr má 27.11., tak to by bylo taky fajn. ![]()
Holky, mám nateklé prsty na rukou, tak mám ruku jako upracovaný chlap…
Stejně tak obličej, jsem jak malé prasátko, hlavně ráno.
![]()
@kamkakamka rýmu nemám, ale prstíky jak buřtíky mívám, já zase spíš večer. Tak se rychle vykurýruj, ať nerodíš s plným nosem, to musí být nepříjemné.
@Schara pouzivame kremik proti mrazu a vetru
Ale ne vzdy teda…
Jsem na tohle lempl, ale mam ho doma a sem tam maznu i tu velkou, popr. sebe a Rick ho pouziva velmi rad ![]()
@kamkakamka 27.11. je krasny datum na porod
To mame s Rickem vyroci svatby a muj bratr ma taktez v ten den narozeniny
![]()
@Barčí1411 Tak to je náhodička. To jste měli svatbu už docela v zimě, ne? Nemrzla jsi v šatičkách? ![]()
@wena8621
gratuluji, můžu se zeptat jak dlouho jste byly v porodnici, s jakou váhou vás pustili?
@Barčí1411 děkuju už je to lepší
@kamkakamka to byla jen formalni svatba - saty jsem nemela
Ta opravdacka svatba bude pristi rok v Portoriku
.. Jooo, listopad je plnej velkych udalosti ![]()
@magda82 tak to je dobre! ![]()
@magda82 Maličká se narodila císařem v úterý s váhou 2550 a domu nás pustili v neděli s váhou 2510g a dneska už má 2660 g ![]()
Všem přeji pěkný den ![]()
Holky ahojda, tak mám za sebou monitor, je v pořádku. V pondělí mám přijet na kontrolu, ale jinak doktorka říkala, že by se od 41+0 mělo hospitalizovat a hlídat a do 41+6 má být dítě venku. tak uvidíme jak dopadneme ![]()
@wena8621 píše:
@magda82 Maličká se narodila císařem v úterý s váhou 2550 a domu nás pustili v neděli s váhou 2510g a dneska už má 2660 gVšem přeji pěkný den
tak to je fajn, my museli kvůli žloutence zůstat dýl
![]()
@magda82 no, my jsme doma i se žloutenkou, neměli místo
jak dlouho trápili Vás?
Ahoj holky, ja jdu taky na kukacku na miminka a nahlasit nas poklad:Klarka se narodila 14.11. s 50cm a 3970g - tise zavidim rychle porody – my si „uzivaly“ vyvolavani cely den, ale dulezite, ze je to za nami a stesticko uz mame doma!