Poradna duly
Jana Čurdová
@Iškaa taky jsem byla na prochajde, 2 hodky, zmrzla jsem, ale bylo to super
jinak mi neni nic, jeste jsem si udelala obed na zitra, protoze jedu na kontrolu a kdyz dorazim jsem hladova, tak se rovnou budu moct nazuchnout
taky tu nesvitilo, zatazeno a desne foukalo, brrr.
@Iškaa Tak u nás byla po příchodu z porodnice aktuální velikost 42
a to měli jen jeden typ overalku v kiku, myslím že velikost 56 bude mít tak v půl roce
, ale malá se narodila dříve a měla jen 2 kg ![]()
Ahoj holky.
Tak jsem dnes byla celý den venku s kámoškama, pak jsem pochodila obchůdky a koupila jsem si v Lindexu noční košilku do porodky, před chvílí jsem přijela a stejně mám ještě plno energie. Malá se dnes celý den mele v bříšku, tak se třeba už chce dostat ven.
Zítra jdu na monitor a KO, tak snad už bude nějaká změna!!! ![]()
Já jsem nakoupila skoro vše 56 a 62, mám i pár věcí 50, ale fakt jen pár, protože to je fakt na chvilku. Malá má tak 3300, tak se snad vejdeme do 3500. ![]()
@Iškaa tak nám byla velikost 56 nejdříve velká, měla jsem jen 1 overálek 50,ale teď už jsme na 56, i když dupačky jsou větší, ale dám ponožky a je to o. k.
Jinak někdy jsme celý den v jednom oblečení a někdy i 3× převlíkám, když si ublinkne nebo rovnou ohodí sebe i mě
. Je pravda, že jsem bodíčka dokupovala, protože jsem nestačila prát a sušit
To uvidíš, vše se dá dokoupit hned… Já myslela, že velikost 56 bude na chvilku, tak mám v zásobě dost věcí 62, ale to nám ještě nějakou dobu potrvá než Terka doroste a to měla 3 250g při narození a z porodnice jsme šli s 3 100g. Minulý týden vážila 3 550g, takže bych řekla normální mimčo ![]()
Ahoj holky.
@Schara prdolinek si vyckava do posledniho dne, koukam
Tesim se na zpravicky, ze uz je venku ![]()
Jee, holky, nam byla taky vel. 50 velka - donedavna… Dneska uz jsem oblikla malicke vel. 62 - je ji vetsi, ale ne moc - vel. 56 uz je ale tesna. behem tydne vytahla strasne moc…
JInak taky prikladam fotecku z dnesniho „valenicka“ ![]()
Jé, díky moc za fotky, mrňousci jsou krásní ![]()
Děkuju i za info ohledně oblečení - moje zásoba začíná na 56 a vypadá to, že by trpaslo mohlo mít těsně nad tři kila, tak to snad prvních pár dní zvládnem a pak už to bude podle toho, co píšete, akorát. ![]()
@Schara píše:
@belhana ahojda, no na me teda uplnek nezabraldokonce jsem spala jak mimino
Ahoj no tak já taky nic, za to na dnešní kontrole… to bylo maso..
první co bylo, tak nám nemohla sestra na pásech vyhledat srdíčko, byla to nekonečná chvilka, poprvé tam semnou seděl chlap a jen jsem viděla jak kolabuje… potom ale když ho našla za asistence jiné sestry, tak byla hrozná úleva… tím to ale nekončilo… bojuju posledních 14 dní s tlakem 150/90 je u mě normální hranice… takže beru prášky a měřím doma…
V neděli jsem měla celý den kolem 155/90 až 95 takže hrůza… nevěděli tudíž co semnou… tak mě poslal doktor na Uz abychom věděli přibližný odhad miminka… na Uz měřily odezvy, které jsou na hranici a mimi váží 2,60 kg… což doktor čekal více… takže předtím říkal, že nebudeme na nic čekat a budeme vyvolávat porod… potom mě poslal na krev a na moč, zda tam také nejsou nějaké zvýšené hodnoty… tam naštěstí vše v pořádku…
Vzhledem k tomu, že jsem tu krev a moč měla ukázkovou, tak mě ještě týden chtějí nechat a byl by moc rád, kdybych ještě ten týden vydržela… i vzhledem k té váze mimča…
takže jsem měla hlavu jako škopek… nejdřív jsem byla ráda, že jedu domů, ale doma jak o tom člověk přemýšlí, tak jsem si říkala, že bychom všichni byli klidný, kdyby už to bylo za náma a měli si mě tam už nechat…
takže te´d záleží vše na tlaku…
jakmile bude vysoký tlak, tak okamžitě nástup s taškou…
Ahojda ![]()
@Barčí1411 jj ten skřítek si dává na čas, my jsme oba s mužem dochvilní, občas chodíme všude i s předstihem, a nemáme rádi když nekdo dorazí pozdě, tak snad to naše dítě bude po nás
tak snad dorazí na čas
neboj nic jak bude venku, dám vědět ![]()
@belhana tak snad se ten tlak umoudří a bude se pěkně celý týden držet ať to vaše mrně ještě neco nabere ![]()
@Iškaa já mám taky vše od 56…a váhový odhad nemám, ale počítám, že to bude akorat, že v břiše žádné mrně nemám, ale spíš takové to tabulkové dítě
doufám, že ta není schovanej megaobřík, ale to zas nevím, kde bych ho schovávala
![]()
holky hezký den, já jdu dneska dopoledne na kontrolu a jsem zvědavá jak pořídím ![]()
Ahoj holky!!!
Tak u mě už se asi něco chystá, konečně něco cítím!!! Bolesti v podbřišku skoro celou noc, teď ráno mě vzbudilo tvrdnutí, tak jsem zvědavá. Za chvíli jdu na KO a monitor, tak už by si mě tam klidně mohli nechat. Do toho jsem ale dostala rýmu a bolí mě v krku…myslíte, že to něčemu vadí??? Nemůžu nějak nakazit mimčo? ![]()
@kamkakamka jeee, ze by/ :lol; Drzim palce, aby jo :lol; TFUJ, TFUJ, TFUJ ![]()
@Schara no, tak ma 2 dny, toz doufam, ze ted „predstih“ bude nejdyl zejtra v noci ![]()
No, ja se mooooc tesim na ty vase „poslednatka“
Nunanci
![]()
@Barčí1411 nu uvidíme
ja se jdu zkulturnit, at se me dr. nelekne
a pak vyrazim
jinak mala je krasna
je stale hodnoucka co? A co Emicka? Porad pomaha jak velka segra? a co Rick rika na malou?
Ahoj holky všem moc gratuluju k mimískum
a těm co ještě neporodili přeju fofrovej porod ![]()
My s manželem oficialně od včera
tak snad se brzo zadaří.
Jsem pořad doma tak doufam že už brzo budu z jinýho duvodu. Naštěstí pracuju u chlapa v rodinný firmě tak se to dá snažím se trošku pracovat z domu ale zas to nepřehaním ![]()
Na tu moji prdelinku musím pořad myslet ale snažím se na ni myslet tak trošku jinak, strašně mě jako dvaadvacetiletou maminku změnila a za to ji budu vždycky vděčná.
Jaký je u vas počasí tady je hnusně mlha..
Usídlil se ve mě nějakej bacil chřipajzna hnusná a připadám si jako by mě skolila
@belhana Tak to kdyby měli na monitorech problém najít srdíčko, kolabovala bych asi taky. Tím spíš, pokud máš takhle hraniční tlak. Držte se ještě ten týden a pak sem přidej dobrou zprávu
![]()
@Schara Ať kontrola dobře dopadne.
Mně taky lidi říkají, že mám malé břicho, tak bysme na tom s váhou prťousků mohly být podobně - uvidíme, až vykouknou ![]()
@kamkakamka I tobě držím na kontrolu pěsti
Taky už dva dny smrkám a pevně doufám, že se z toho stihnu dostat, než se trpaslo rozhodne vykouknout. Mimčo bys asi nakazit mohla, ale když si budeš pokaždý, než he vezmeš, mýt ruce a hlídat si, abys pšíkala a smrkala co nejdál od něj, mohlo by to zvládnout bez bacilu
Spíš tobě by plný nos mohl komplikovat dýchání při porodu a ubírat trochu sil, ale ty se s tím zase popereš líp než miminko ![]()