Poradna duly
Jana Čurdová
@Iškaa uz neplanuje konkretni datum, uz povida, ale do konce listopadu porodis ne?
![]()
@Schara Tak to je celkem reálný přání
![]()
Jak se při sobotě máte? U nás se uklízí, už se i částečně peče cukroví, aby si ho užil i muž, který tu na Vánoce nebude, navečer pak vyrazím na sraz se střední, tak budu ještě asi naposledy před porodem společenská ![]()
@Iškaa ja jsem dneska pekla, varila ( i domaci nudle jsem delala) a uklizela… dokonce jsem vytrela na 4 kuchyn a obyvak, pak jsem to vzdala a vzala smetak na ten hadr, mam z toho akorat tak otlacena kolena
a boli me z toho vseho tak zada v krizi, ze sotva lezu. nj, jsem to asi krapet prehnala s tou aktivitou ![]()
no realne prani to je az moc ![]()
uzij si sraz pekne ![]()
Já chci jít taky na nějaký sraz!!! Přemýšlela jsem, že bych šla dnes s partnerem večer do restaurace s živou hudbou (má tam vystoupení), ale už mi to přijde takové divné před porodem.
A navíc se tam kouří, tak to asi zavrhnu. Jinak přes den lítám pořád někde, ale říkala jsem si, že už bych to měla taky omezit, protože většinou chodím sama a ještě k tomu jezdím autem, tak kdyby náhodou…
Doma však nevydržím, max. tak 1 den.
@kamkakamka no jak se nekde kouri, tak uz taky nechodim, ale do nekurackyho bych sla, jen nemam jaksi ted s kym
![]()
Ahoj holky, to čekání je hrozný co??? ještě zítra je semnou doma manžel a potom nastupuje na 6 dní na noční, tak jsem zvědavá jak to případně uděláme… No asi jsem z toho trochu nervozní, tak bych snad byla raději, kdybych vydržela až bude zase doma…
@kamkakamka taky pořád jezdím autem a vůbec si neuvědomuju, že už bych neměla… tak to jsem ráda, že nejsem sama, doma dostávám vynadáno, ale ta představa, že budu sedět doma a jenom ležet a čekat mě docela děsí… ![]()
@belhana holky ja taky jezdim, na vetsi nakup a nebo na kontrolu, to mam asi 10km, ale musim se tam nejak dostat. jinak teda delsi trasy uz radsi ne ![]()
@Schara píše:
@belhana holky ja taky jezdim, na vetsi nakup a nebo na kontrolu, to mam asi 10km, ale musim se tam nejak dostat. jinak teda delsi trasy uz radsi ne
A kdy máš termín?.. nebo jak jsi na tom?
@belhana termin mam ve ctrvtek a jsem na tom porad stejne jako minule utery, hlava dole, na prst otevreno, ale jinak nic, dr. mi rekl, ze se v utery jeste uvidime ![]()
Jsme v pořádku doma, odešla jsem včas, ať zas nemá mrňous úplně rozhozený režim. Navíc na mě dneska přišla rýma, tak mi v peřinách asi bude líp. Bylo to ale fajn a naštěstí se tam nekouřilo, toho jsem se trochu bála.
@Schara To jsi byla dneska hodně akční
třeba to nakonec i bude mít následky ![]()
@kamkakamka A pořád máš dost energie a cítíš se dobře, jak jsi psala před nějakou dobou? Já myslím, že nevadí, když chodíš sama, pokud u sebe máš vždycky telefon a můžeš si případně zavolat ![]()
@Iškaa Energie mám dost, dokážu ve městě lítat celý den.
Dnes jsem vyuklízela celý byt včetně vytírání podlah, zítra se dám do žehlení a vaření, a pak plánuju jít do města.
Jen už nevydržím moc sedět, protože mě malá tlačí pod žebry. Doma převážně ležím. ![]()
Dobre ranko devcatka, ja teda taky jeste donedavna jezdila normalne autem sama, do porodky to mam cca 15km, tak pro me nebyl problem tam dojet sama, ale manzel ted ted minuly tyden uz jezdil se mnou, jednak se chtel aspon na chvilku ulit z prace (ma praci asi tak 2 min. od domu), takze jsme si odskocili na kontrolu na nakup, pak na obed a zas byl zpet v praci
ale jinak treba na prochajdy sama se uz nejak bojim…
Dneska musim mrnouse nejak premluvit, aby sel ven, jinak zitra mame nejspis nastup do nemocnice. Takze dneska to vidim na dalsi prochajdu po schodech, mame tu na prehrade asi cca 200 schodu a zpet muzeme vyjet vytahem, protoze nahoru uz bych to asi neudychala
.
Ahojda holky, no když někde lítáme samy, tak hlavně mít telefon a myslím, že to bude v cajku ![]()
@Iškaa akční jsem byla a následky to má, bolí mě akorát tak záda
dneska jsem ještě splnila službu na chodbě v paneláku a už musím dnes trochu dáchnout, budu se houpat na baloně. Zítra půjdu na prochajdu a v úterý kontrola ![]()
@Deeh takže tebe už čeká nejspíš vyvolání co? no ale třeba zapůsobí ten úplněk dneska ![]()
Ahoj holky. Tak já zase nic, ani ťuk!!! Uklízení nezabralo. Takže vyžehlím, uvařím a půjdu trajdat po obchoďácích… ![]()
Včera jsem si v zrcadle všimla, že se mi začíná dělat takový malý podbradek!!!
No, nejvyšší čas porodit!!! V tom třetím trimestru jsem tedy nabrala dost, to jsem ani nečekala. No co, hlavně, že jsme zdraví!!! ![]()
@kamkakamka To je dobrý, že Ti energie pořád drží. Já jak najednou můžu, tak mám tendenci odpočívat a lenošit čím dál víc
Při sezení u stolu (u počítače třeba) mě nejvíc bolí záda, ale taky mám někdy pocit, že se mi škvrně pod žebra už nechce vejít.
@Deeh Moje mamka i ségra porodily den před tím, než měly jít na vyvolání, třeba to nějak působí na psychiku a dočkáš se dneska v noci - když jsi chtěla rodit na noc, tak to přece nemůže být jen tak přes den
Moc držím pěsti, ať se to opravdu nejpozději během noci rozběhne samo od sebe ![]()
@Schara Zítra by snad mělo svítit slunce (alespoň v Čechách), tak se to na procházku hodí
Dneska je to u nás ale jak u Rákosníčka - přes mlhu není vidět nic.