TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1714
14.11.13 22:43

Holky, měla některá z vás před porodem průjem??? Mě ještě minulý týden trápila zácpa a teď mám už třetí den průjem. Dočetla jsem se v jiné diskuzi, že to bývá těsně před porodem. :nevim: Chodím na wc prakticky po každém jídle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
15.11.13 07:17

@kamkakamka covece ty snad pujdes brzy rodit :-) opravdu se to rika, ze se tim cisti telo pred porodem, ale jaka je realita tezko rict. Ja mam normalni pravidelnou stolici, prujem zadny, tak snad se toho porodu uz taky dockam. Dneska me ceka dalsi KO v porodnici, jsme presne tyden po terminu a nic :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
15.11.13 08:41

@Deeh Kez bys mela pravdu! Dnes to pokracuje a k tomu se mi zacala nejak motat hlava, tak teda nevim, co to je. Ty uz prenasis??? Tak to si taky uzivas, co? Jinak zadne bolesti bricha apod. nemam, tak nevim, co to moje tell blazni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
15.11.13 09:07

@kamkakamka heled, bud to klapne nebo ne, uvidis ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.11.13 09:12

Ahoj holky tak 8 listopadu se nám narodila malá Sofie měla 3490g a měřila 51cm… nakonec císařským řezem ale jsme zdraví a čilí :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
15.11.13 10:19

@evickajurcikova Gratuluji k Sofince, je krásná, taková nezmuchlaná a hezky růžová, jako by už jí bylo třeba 14 dnů. :srdce: Taky čekáme Sofinku. Tak hodně zdraví! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
15.11.13 10:27

@evickajurcikova Juuu, ta je opravdu krasna :srdce: :dance: Moc vam gratuluji a preji moc zdravicka a at se male Sofince na tom svete dari :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
15.11.13 10:37

@evickajurcikova gratuluju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
15.11.13 12:21

Tak dnesni kontrola v porodce v poradku, dalsi zas v pondeli a pry si mam vzit sebou uz i tasku, kdybych se nahodou nerozrodila driv, tak doufam, ze se malej umoudria o vikendu vystrci ruzky :-)

@evickajurcikova moc gratuluji :-) koukam, ze tech cisaru je nejak dost tady, ale hlavne ze jste zdravi :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
15.11.13 14:51

@evickajurcikova Moc hezká je :) Gratuluju :kytka: Ať po všech stránkách prospíváte obě dvě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
15.11.13 14:55

@Deeh Držím pěsti, ať to o víkendu dopadne :hug: Kontrakce na monitoru asi ale máš? Jak silný? To mě zajímá i kvůli mně (i když vím, že každý je jiný), páč přenášení tak trochu očekávám…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
185
15.11.13 15:13

@lilli.c Myslím na Vás těm našim miminkum je tam určitě líp a nic je netrápí :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
15.11.13 17:47

@Iškaa no ja doufam, ze se opravdu o vikenduprcek umoudri, domlouvam mu, co jde. Byli jsme s manzelem na prochazce pro zakusky, kdyz se vsude radi, ze chuze taky pomaha :-)

Jinak minule dva monitory mi ta krivka delohy ukazovala kolem 3-8 a behem te pul hodiny pravidelne tri vetsi kontrakce ke 100,. Ale dnes krivka byla tak nejak porad mezi 7-15, ale vetsi kontrakce ani poradne ne a vubec nivc prsvidelnyho, nejvic to tsam vylezlo cca k 50. Tak jsem z toho jelen :-) ale ono se pry temii kontrakcemi prilis neda ridit. Zajimavy je, ze jsme se tam v porodnici sesly 4 zensky, jedna 8 dni po terminu, ja 7dni, pak jedna 4 dny po terminu a jedna akorat na termin. Na to, ze to je mensi porodnice s cca 600 porody za rok, tak docela sranda :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
15.11.13 19:07

Ahojda holky. dneska jsem byla take na monitoru, mrnousek je v poradku. Napsali mi tam drazdivou delohu, nejaky kopecky jsem tam mela. ale asi nic zajimaveho pro ne ;) jinak teda me dneska tvrdlo brisko dost, ale uz to preslo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
15.11.13 22:13

@Deeh Děkuju :) Se stovkou už by děloha mohla mít nacvičeno, tak snad se přestane ostýchat a brzy přejde do akce - těším se na zprávu, že je drobeček na světě :hug:

@Schara To je dobře, že je mrňousek v pořádku :kytka: Jaký další termín má manžel v plánu? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí