Poradna duly
Jana Čurdová
@Iškaa u nas sviti od rana slunicko
tak snad to vydrzi i do zitra ![]()
@kamkakamka taky na me uklid nezabral, podbradek mam taky a o zadku a stehnech nemluvim. ale jak rikas, hlavne ze jsme jinak OK
ja budu lenosit odpoledne, u filmecku s muzem ![]()
@Schara tak telefon mit u sebe urcite. Ja se bojim nekde trajdat az ted, co mam po terminu. Si rikam rupne mi voda nekde v lese nebo na me prijdou kontrakce hned po 5ti minutach a bude vymalovano
ale tohle jsem resila az fakt po terminu. Jj houpani na balonu taky praktikuji a cekam az mi manzel uvolni koupelnu a zalezu do vany a pak ty schody ![]()
To jsem ani nevedela, ze je dnes uolnek, tak to mi ho urcite vytahne ![]()
@kamkakamka podbradku jsem si u sebe uz aky vsimla, ale to je preci jasnacka, ze tohe vseho po porodu zmizi. Blizim se k 22 kilum, coz je teda mazec vubec jsem s im nepocirtala, ale nijak me to extra netrapi, jsem rada ze jinak vsecnno je ov poradku.
@Iškaa ja uz beru porod i ve dne, v nedeli by mohl byt v porodce taky klidek
ja se normalne budu doslava radovat az prijdou prvni kontrakce:-) a na ted uplnek se zacinam upinat ![]()
Btw. dneska ma manzelovo babicka narozeniny, no rekne te sami, nebyl by to hezky darek pro babaicku
. A pak uz ted je jiste, ze bobek bude slavit svuj svatek na statni svatek, tak by mohl i ty narozeniny mit na statni svatek, neee ![]()
Ahoj holky, tak už to mám za sebou. Měla jsem termín 13.11.
8.11. jsem byla na kontrole u doktorky a ta mi řekla, že jsem stále otevřena na 1cm, že se nic nekoná, no a večer, tedy ráno ve 2:30 mi praskla voda a 9.11. v 9h. se nám narodila Sárinka 3200g a 50cm.
@Petra S Moc gratuluji!!! Tak to byla rychlovka!!! Závidím!!!
Tak si užívej miminka!!!
![]()
@Petra S Gratulace veliká
Přeji vám oběma hodně zdraví a úsměvů ![]()
(to je dobrá zpráva, že to přes ne úplně porodu nasvědčující nález může jít tak rychle)
Gratuluji k miminku a jelikož jedu zítra taky na kontrolu, tak bych to docela brala jako ty… žádné příznaky, ráno by mě mohla prasknout voda až přijde manžel z noční a hurá rodit…
Taky už si připadám jako blázen, dneska mě začalo bolet ráno trochu břicho a já jsem byla celá šťastná, že je to tady… ani nevíte jak já se asi i na tu bolest těším… to říkám teď hrdinka a potom budu říkat něco jiného…
Zjistila jsem, že holky musíme jen a jen čekat, protože nic nepomáhá…
U nás celý víkend poctivý sex, procházky, vytírání, horká vana…
Výsledek… jsem celá a úplně v pohodě…
Ale máte pravdu s tím dnešním úplňkem… Už jsem dostala tři sms s tím, dneska je úplněk!!! tak uvidíme!!! ![]()
@belhana ahojda, no na me teda uplnek nezabral
dokonce jsem spala jak mimino ![]()
Ja taky nic!!! Zitra jdu na monitor, tak jsem zvedava. Holky, vcera jsme se tak moc pohadali s tim mym, ze jsem normalne mela chut dat mu jednu mezi oci!!! Uplnek asi pusobil. Takze mame tichou domacnost. ![]()
Svítí u vás někde slunce? Tady je zase mlha, se mi ani ven na procházku nechce. Naštěstí mě teda před polednem na chvilku vytáhne ven pes, ale že bych si to v tomhle počasí nějak užila, to teda ani náhodou. Chjo.
@kamkakamka Tak to to moje odloučení s mužem má aspoň tu výhodu, že jak si jsme vzácní, tak si pak společný chvilky tuze užíváme a nechceme si je kazit, i když teda už jsem párkrát zvládla být i na skypu bubák - omlouvám to hormonama, snad to tak doopravdy bylo… Ať se brzy usmíříte ![]()
@Deeh Doufám, že hrozba vyvolání zabrala a už to máš přirozeně za sebou
Jestli ne, tak držím pěsti, ať jde vše rychle a hladce ![]()
@Iškaa Ahoj, u nas dnes nesviti, ale mlha neni, je zatazenou a dost fouka, jinak jsem byla na rohliky a je tam celkem teplo me prislo
takze ja odpo na prochajdu asi pujdu ![]()
@Schara Já se v poledne taky prošla, ale slunce tu bohužel navzdory předpovědi nevykouklo a to jsem se na něj tak těšila ![]()
Je vidět, že nás tu je čím dál míň, co, skoro všichni už si opečovávají svoje mrňousky, srovnávají se s novou situací a počítač jde logicky bokem…
Holky, klidně sem můžete navkládat další aktuální fotky drobečků, ať se potěšíme zatím těmi vašimi, dokud nemáme v náruči vlastní
Zajímalo by mě taky, jak jste na tom s velikostmi oblečků - jestli je akorát 56, nebo bylo třeba někde dokupovat menší třeba? A kolik se jich reálně za jeden den v průměru ušpiní? I když je mi zase jasný, že každé miminko je jiné…