Poradna duly
Jana Čurdová
S hlbokým zármutkom vám oznamujeme, že nás dnes, 12.11. o 14.15 navždy opustil náš milovaný Mareček. Odišiel v pokoji a tichosti, v náručí maminky a silným stiskom ruky tatinom. Posledné, čo počul bola pieseň od Darinky Rolincovej, Anielik moj kde lietaš(v mamininom podaní).
Moc vám, dievčence ďakujeme, všetku vami poslanú energiu sme dostali a bezezbitku spotrebovali. Bol to pre nás hodne náročný a bolestivý zážitok, ale veríme, že pre Marečka moc doležitý. Bol celú dobu u maminy a tatina. Boli sme u jeho zrodu i v jeho poslednej chvilke…
Určite na vás už z nebíčka pozerá a diví sa koľko ľudí ho milovalo…pozná to, to si píšte! Niekolkokrát som mu vravela že ich spozná tak že tam horí sviečka…
Za všetko vám, dievčence moje moc ďakujeme!
Příspěvek upraven 12.11.13 v 18:48
@lilli.c
posilam moc moc dalsi energie a sily, kolik lze
. Uprimnou soustrast
@lilli.c uprimnou soustrast, i u nas hori svicka a myslime na vas cely den
Posilame energii, abyste meli silu toto tezke obdobi zvladnout
@lilli.c Upřímnou soustrast. Svíčka u nás taky hoří a věřím, že Mareček se na vás bude shora dívat a bude vědět, že jste ho měli moc rádi. Věřím, že se na vás brzy usměje štěstí a tyhle těžké chvíle zvládnete. ![]()
@anlendy. No, možná se budeš divit, ale nemám tam vůbec nikoho. Tím víc mě to překvapilo!!!
Já jsem si totiž dala Podolí jen jako rezervu v Praze a byla jsem připravená rodit v Příbrami, tam to mám tak nějak podchycené. Ale když jsem dnes viděla ten přístup, tak to asi přehodnotím… ![]()
Ahojda holky, tak ja jsem tak nejak vzhuru, ale nejradeji bych zase zalezla pod perinu. Navic porad trochu spinim, tak snad to behem dne prejde
. Kdy to preslo vam? Jinak dneska nc delat nebudu, chtela jsem uklidit, ale nechce se mi, max zaleju kytky, protoze ty se taky tvari zvadle, jak ja. K obedu jsem si vytahla z mrazaku vyvar a uzeny maso a bude… jaky pak crcani s tim. a navecer me dorazi na chvili na pokec kamaradka. A co vy nastavajici maminy? jak se mate vy? nebo jste uz nektera ten vas poklad dnes v noci dostala ven?
@Schara mne teda to spineni prestalo jeste ten den.
Ja se akorat chystam do porodky na dalsi monitor, tak jsem zvedava, co bude. Vcera vecer mi malej v brisku radil jak das, uplne se vlnilo cely bricho, az jsem se lekla aby se neco nedelo a ted rado je tam zas az moc podezrele klid, tak jsem rada, ze tu kontrolu dnes mam.
Tak pekne lenos ![]()
@Deeh me vcera vecer maly taky divocil
ale ja snedla pekny kus cokolady, skoro celou tabulku, mela jsem na ni desnou chut
a rano byva taky klidnejsi
tak at je vse ok na monitoru, me ceka v patek ![]()
@lilli.c
Určitě už si spokojeně hraje s jinými andělíčky, usmívá se shora na své rodiče a je tuze rád, že mohl mít právě je, protože bez jakékoli pochyby jsou vyjímeční ![]()
@Schara Mně to špinění pokaždé vydrží asi dva dny a třetí pak ještě malinko jen trošku v náznaku. U nás zatím žádná změna, kontrolu mám zítra, ale nepředpokládám žádné novinky, protože se cítím pořád tak nějak stejně (akorát kyčle mě v noci začínají bolet víc než dřív).
My k obědu dneska máme králíka se slaninou a bramborovou kaší - králíka dodala teta z vesnice, upekla ho ségra a podělila se pak s námi, tak to je i bez práce ![]()
Co se pohybů týká, mám pocit, že naše mrně nemá rádo pondělí, to je vždycky ještě flegmatičtější než jindy.
@Iškaa dekuju
jj kycle, ale me boli jak kdy, nekdy v noci jo jindy ne, asi zalezi jak se moc prelezim… ono popravde, kolik lidi ma rado pondeli??
kralik a jeste bez prace, to je parada ![]()
@Schara tak dnesni monitor opet v poradku jen jim tam teda usinal, tak se to protahlo, zajimavy je ze mi monitor ukazuje cca pravidelny kontrakce po nejakych 10-13min. Ale ja to temer necitim. No a kontrola zas v patek… uz nejak ani neverim, ze bych se kontroly nedockala a misto toho sla rodit…
Obed jsme dneska vyresili, ze jsme se na nej zastavili cestou z porodky, mazel se chtel ulejt z prace aspon na chvili, tak jel na ko se mnou ![]()