Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara to ja mam pupek opravdu vylozene spicaty, to se neda prehlednout
. Jo a kdyz jsme u te zahy, hodne paliva manzela, tak to se taky pocita, ne
. Ja premyslim, ze udelam dnes hrabenciny rezy, msme jeste furu jablek a na buchtu mam chut uz dlouho.
@Iškaa taky jsme nemeli zadnou preferenci, jestli kluk nebo holka, hlavne aby to bylo zdrave… jako byvam znechucena, kdyz nekdo je zklaman, ze ceka holku/kluka, kdyz chtel to druhe.
Jinak teda mrnouse musim mit asi dost dole, ikdyz podle pupku to az tak nevypada, ale dokaze mi na mocaku radit fakt zdatne, jeste kdyz si pekne zavrti hlavickou
to jsou pak tlaky.
@Deeh no to mi povidej o rejdeni hlavickou na mocaku
to je lahoda, ale jen at rejdi… tech par dni jeste vydrzim. Taky mi bylo jedno jestli budem mit kluka ci holku, hlavne zdrave mimco, muz teda si kluka pral a je nadseny ![]()
Hrabenciny rezy jsem delala minuly tyden, jen se po nich zaprasilo
nejak ted pecu kazdy vikend, to jsem nikdy nedelala ![]()
@Iškaa jj presne tak, od toho je to preci TERMÍN a ty by se mely dodržovat ![]()
@Maky.C Cože??? Vždyť ještě včera jsme debatovaly, jak nikde nic.
MOC TI GRATULUJU!!!
To jsi teda měla rychlý porod, doufám, že u mě to bude stejné.
A pošli fotku Jiříčka, ať se můžeme pokochat. ![]()
Ahojík a moc veliké gratulace k přírustkům
Miminkům jen samé štěstíčko a maminkám mooře trpělivosti ![]()
Nás čeká v úterý ráno v 8 sekce, tak už se maličké nemůžu dočkat ![]()
Gratuluji k Jiříkovi a už nás tady moc není, co budeme rodit… tak doufám, že brzy taky napíšu, že už je naše zlatíčko venku…
Maminky užívejte si dětiček a v pondělí jedu na kontrolu, tak doufám, že potom budu psát, že už to vypadá na porod…
manžel nám to naplánoval v noci ze čtvrtka na pátek… tak já bych to docela taky brala…
![]()
Moc Vam vsem dekujeme holky a netrpelive ocekavame zpravy o dalsich narozenych brouckach. At Vam to rychle utika a at mate tak „pohodovy“ porod jako ja tentokrat. Takovy by si zaslouzila kazda…
Byl to porod, bolest ohromna ale nez jsem se stihla rozkoukat tak bylo po vsem. ![]()
Kolem osme vecer jsem zacala mit nepravidelne presto silne bolesti po 7-15minutach a behavku jako uz poslednich par dni… Az cca do pulnoci kdy se interval zkratil na 5-8minut jsem si myslela ze z toho zase nic nebude. cca v jednu me ale zlomila v pase takova kontrakce ze jsme okamzite vyrazili. ![]()
Pri prijezdu do porodnice jsem byla otevrena na 5cm takze rychle vyridit papiry, monitor a ve 2hodiny odchod na porodni pokoj. Bez klystyru, bez sprchy, bez niceho.. Ve 2:10 mi PA pichla vodu a po par kontrakcich se slo na vec. A ve 2:45 bylo nasvete to malicke stesti jehoz fotku prikladam…
Vyvazla jsem tentokrat bez nastrihu se dvema malickymi stehy. Porod placenty, siti bez umrtveni a nasledne 2 hodiny byly teda pekelne ale to uz mi bylo vsechno fuk ![]()
@Maky.C teeeeda fofr porod
To je dobre! A malickej je fakt kouzelnej a tech vlaaaasku, co ma ![]()
@Maky.C To je skvělý, že to byl takový fofr a i když to asi bylo vydatné, tak ne zbytečně dlouhé
A taky teda koukám, co má mrňousek vlásků ![]()
Holkyyyy, tak já už jsem snad poslední, kdo ještě nemá mimi u sebe???
Já se snad nedočkám. Kdepak všechny jste? Lítáte kolem mrňousků, co? ![]()
V úterý jdu na první monitor, tak jsem zvědavá, co mě tam čeká…
@kamkakamka no, já už jdu v úterý na císaře
A nějak se mi zde nedaří vysledovat, kdo ještě má mrňouska v pupíku… ale moc nás určitě nejni:)
@kamkakamka ahojda, ale nejsi posledni, drzim s tebou basu
akorat uz mam prvni monitor za sebou
v utery jdu na kontrolu ke svemu dr. ![]()
@kamkakamka Ahoj, nejsi poslední, poslední budu určitě já.
Chodím na monitory každý týden a nic moc se asi nechystá.. Otevřená jsem prý na jeden prst. Ale zrovna jdu do vany, protože mě tak střídavě bolí břicho a záda. Manžel už se těší, že dostane malou k zítřejšímu svátku, ale o tom dost pochybuju. ![]()