Poradna duly
Jana Čurdová
@stephora psala jsem ti do SZ ale i tady ti moc moc gratuluji a jméno má krásné!
posilame ![]()
@stephora
Paráda. Ať jste obě brzy jako rybičky
Na Tvoji výšku má slušné míry. A jméno je dobrý - dá se s ním hezky hrát do různých tvarů, to já ráda ![]()
@lucyfree Malá je moc krásná. Bez kojení to sice není ideální, ale po tom, co máte za sebou, je to už skoro maličkost
![]()
@stephora moc moc moc gratuluju
a preju zdravicko. tobe at se brisko rychle zahoji
a jmeno je krasne.
@Schara @kamkakamka Jste mi termínově nejblíž, tak reaguju na vaše včerejší příspěvky z kontrol. Já jsem po dnešní kontrole prý taky otevřená na prst, ale na monitoru byla děloha naprosto v klidu, ani jediný kopeček nebyl, tak ta aktivita před dvěma týdny byla asi vyvolaná i tím, jak jsem ještě pořád někde lítala a ohýbala se při věšení miniprádla a uklízení do skříněk a podobně; teď už jsem docela v klidu a asi to děloze svědčí. Vypadá to, že nebudeme mít obříka, protože dnešní váhový odhad je 2,5 kg, i když by to nebylo přesné, tak za tři týdny bychom 3,5 kg překonat neměli. To UZ měření je teď už ale opravdu hodně hrubě orientační, protože za dva týdny se mrňouskovi zmenšila hlavička o 3 dny…
![]()
@Iškaa me vahovy odhad nedelal nikdo a asi uz nebude, nevadi a na monitor jdu zitra odpoledne, jsem zvedava. a jsem zvedava, jestli mi tam neco skoci taky, protze dneska jsem behala s vysavacem, odpo na prochazce a pak me pekne tahlo brisko musim priznat, ted ok. a zitra dopoledne musim obehnout par obchodu
jinak manzel mi porod naplanoval na pondeli
ty vahove odhady jsou +/- 500g ![]()
@stephora moc moc gratuluji a krasne jmeno jste vybrali
tak si prcka uzivej ![]()
@stephora Velká gratulace!!!
Krásné jméno!!! Jsem ráda, že je vše v pořádku. ![]()
Stepko, moc gratuluju, super a holka velka:-) me jizva nijak zvlast neboli, zejtra se pujdu ptat na propustenhi. trochu tu ze me nemohli, ze 12hod po cisari jsem tady behala po oddeleni:-) snazime se kojit, ale uvidime;-)
@Schara Jo, já si právě říkám, že i kdyby to teď byly s maximální možnou odchylkou 3 kg, tak za tři týdny je reálné přibrat nejvíc asi 0,5 - 0,6 kg, tak to je pořád dobrý
Zítra se ozvi s novinkami z monitoru - jsem zvědavá, jak bude vypadat u Tebe, když jsi dlouhodobě řešila tvrdnutí
Je fajn, že manžel má jasno a ví, kdy se nevzdalovat od telefonu ![]()
@Mája B Ty jsi nezmar
Užij si klid a odpočinek, než pak doma budeš mít dva mrňousky na střídačku ![]()
@Iškaa píše:
@Mája B Ty jsi nezmarUžij si klid a odpočinek, než pak doma budeš mít dva mrňousky na střídačku
Přesně, moje řeč. Já už taky měsíc doma říkám že se hrozně těšim jak si v té porodnici odpočinu.
Jen se obávám že budu tem úplně stejný případ jako Mája… Jak je člověk rozběhaný kolem prvního čertíka, těžko se brzdí…
Když si třeba moji rodiče vezmou dcerku na prodloužený víkend, vydržim lenošit jeden den a pak už jsem nervní. Naposledy jsem takhle (v 32.týdnu) vymalovala v baráku tři místnosti, přeskládala krámy na půdě a vyplela půl zahrady… No magor ![]()
@Iškaa napisu urcite jak jsem dopadla, taky jsem zvedava
muj muz je nastesti stale u telefonu, az na par chvil, kdy si jde zahrat fotbal nebo tak, ale i to rikal ze uz bude hlidat, tak uvidime kdy me to chytne, jestli bude doma nebo ne. radeji bych kdyby byl ![]()