TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
549
9.11.13 03:26

Holky tak poslusne hlasim dalsi prirustek.:-) 9.11 ve 2:45 rano, hodinu a pul po prijezdu do porodnice se nam narodil Jirik. 3960g a 52cm. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
9.11.13 06:15

Holky, k prckum gratuluji a tise zavidim, ze uz to mate za sebou. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
9.11.13 07:29

Dievčatá! Vy ste sa rozjeli!
Všetkým maminám veeeeelká gratulácia!
:hug: :kytka:
Všetky maminy detičky za mňa vyobímajte a vypusinkujte! :hug: :hug: :hug: :hug: :* :* :* :* :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
9.11.13 08:59

@Maky.C tyyyy brdo! Ticho pred bouri a helemese :lol: Strasne moc gratuluji k Jirickovi - mimochodem moc krasne jmeno, doma mam Jiricku nekolik :dance: :srdce: Jirikovi preji moc zdravicka a spokojeny a stastny zivot! Tobe pohodove sestinedelko a co nejmin probdelych noci :) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.11.13 09:00

@Maky.C Tak to moc gratuluju k chlapeckovi :kytka: :hug: tak ono to vyslo jak si rikala, kdyz muz odesel na firemni akci :) u nas muz byl taky pryc, ale prisel brzy a naprosto strizlivej a uvedomelej :mrgreen: prej mu to hlava nedovolila :) tak pekne uzivej miminka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
9.11.13 09:02

@Maky.C moc moc gratuluji, to je muj sen rodit na noc :-) koukam, ze skoro 4kilove mimnko, ale porod rychly, ne :-)
Tak si Jiricka sazlouzene uzivej :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
9.11.13 10:02

@Michaela99 @Maky.C Gratulace veliká! :kytka: Přeji zdravé „mrňousky“ a i vy ať jste co nejdřív bez poporodních obtíží :hug:
Mělo tu už nějaké miminko narozené v termínu pod 3,5 kg? Mám pocit, že se všechny pohybují spíš kolem 4… :-O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
9.11.13 10:06

Příspěvek Deeh o snu rodit na noc mi připomněl - sousedka tu předevčírem pronesla teorii, že miminka narozená přes den, jsou všeobecně klidnější, zatímco ta narozená v noci to pak mají trochu prohozené a jsou plačtivější. Co si o tom vy, co máte mrňata už doma, myslíte? Já bych v tom viděla jednu z dalších pověr typu špičaté břicho - kluk / ubrání krásy - holka / pálení žáhy - vlásky atd., ale těžko říct :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.11.13 10:21

@Iškaa Ahojda :) co jsem treba sondovala u nasich, tak ja jsem se narodila taky neco mezi 2. a 3. rano a byla jsem pry hodna jako mimco a bratr je okolo obeda a byl taky v pohode ;) ono se to asi jen rika ;) a co jinak u tebe? nejaci poslicci, nebo klidek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
9.11.13 10:31

@Iškaa ja se narodila ve tri odpoledne a prvni 3 mesice si pry se mnou nasi uzili, v noci jsem mela brecici obdobi a pekne vytrvale :-) nikdo nevedel co se mnou, ale bylo to pry silene. Jinak teda spicate bricho opravdu mam a kluk by to byt mel. Zaha me za cele tehotenstvi nepalila, ale na vlasky jsme fakt zvedavi, protoze oba mame hodne huste vlasy a dle nasich rodicu jsme pry byli oba nejvlasatejsi miminka v porodnici, takze si rikam, aby se nam nenarodila opicka :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.11.13 10:49

@Deeh no ja mam v brisku taky klucika, ale sama nedokazu posoudit, jestli mam bricho do spicky, me osobne se nezda a nekdo rika jo a nekdo ne. Takove ty vety typu: no jo to je jasny kluk. Ale pritom mam i bedary a tak :) jedine, ze by to byl krasnej kluk :mrgreen: coz teda urcite bude :) a zaha me paliva a to dost posledni mesic, takze vam dam vedet jestli mame vlasace, ale my mame s muzem tmave a huste vlasy taky oba :mrgreen:

jsem upekla makovec, takovy ten na plech a je moc povedeny :) si dam po obidku asi peknou naloz a to si pak uziju s tim palenim zahy, ale nedej si :lol: :mrgreen: kdyz je to tak dobre.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
9.11.13 11:07

@Schara U mě zatím s výhledem na blížící se termín porodu žádná změna - poslíčci nic, břicho mi možná pořád trochu roste, ale zatím neklesá, takže mě mrňous akorát víc tlačí do žeber, ale jinak si nemám na co stěžovat - ani žáha mě nepálí. Ty nějaké změny pozoruješ? Už bys rodit mohla ;)

@Deeh @Schara My jsme se ségrou obě narozené kolem půlnoci a prý jsme nebyly ubrečený miminka, tak to tu teorii taky nepotvrzuje. Kamarádka břicho špičatý neměla ani trochu a kluk to byl. Já břicho celkem špičatý mám, ale tipují nám častěji holčičku - myslím si, že proto, že by nám / si ji víc přáli, i když my sami žádnou preferenci pohlaví nemáme a nebudeme zklamaní ani v jednom případě. Přejeme si jenom, aby bylo trpaslo zdravý :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
9.11.13 11:08

@Schara Makovec bych si taky dala a taky bych neodolala bez ohledu na následky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
9.11.13 11:12

@Iškaa No ja bych i rada porodila, ale klidne pockam do terminu :) jinak mrnous ma pry hlavicku uz v male panvi, otevirat jsem se zacala, tak klidne i muzu. Na monitoru mi napsali mirne drazdivou delohu, ale tezko rict, jestli to nebylo tim stouchanim do toho naseho spiciho raubire :) i kdyz sem tam to bricho uz ztvrdne bolestiveji a obcas i ten podbrisek zaboli s tim ze to streli i do zad, ale to taky nemusi nic znamenat :) na kontrolu jdu v utery ke svemu dr. tak jsem zvedava, jestli tam bude zmena :) a mohl by zkusit i hamiltona ;), i kdyz si myslim, ze ho udela az tesne pred terminem :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
9.11.13 11:29

@Schara Jo, to jsem si taky říkala, že je dobře, že se trošku otvírám, protože by pak před termínem šel udělat hamilton. Snad to ale ani u jedné z nás nebude potřeba a pidižvíci vezmou termín jako nejposlednější závazný den pro procvičení svých hlasivek ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí