TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
489
12.11.13 14:11
@Schara píše:
@belhana jj byla takova tmavsi… taky me rikal, ze to nema byt jak pri ms, a to jsem dneska ani necitila, ze me vysetruje. jindy to obcas zabolelo… no chtela jsem jit na prochajdu, ale kaslu na to dneska. zitra je taky den.

Noo to bude v pohodě, já jsem taky nic necítila… to bude dobrý, hlavně žádná panika… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.11.13 14:14

@belhana no ja se uprimne dooost vydesila, jako kdyby to byla cmouha jedna dve… jenze ono toho vyteklo dost ( sorry za ten popis :mrgreen: ) no ted uz je to slabsi, tak snad ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.11.13 14:21

@Schara: A hlenova zatka ti uz odtekla? To by taky mohlo byt…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.11.13 14:23

@vercaaaa to si nemyslim. spis ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
12.11.13 14:33

@Schara : Když jsem byla min. týden na vyšetření dr. mi říkala, že po něm můžu špinit a mít stahy dělohy, ale nakonec jsem neměla ani jedno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.11.13 14:43

@vercaaaa kdyz ja se vydesila spis u toho mnozstvi… jinak to vypada uz ok, ale kdyby se to znova rozjelo, tak me doma nikdo neudrzi, to tam radeji budu 100× za hysterku nez jednou pozde :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
12.11.13 15:53

Taky nám doma hoří pro Marečka svíčka a hoří i na hřbitově. Když jsem mamce říkala, proč chci zapálit svíčku na hřbitově, měla zalitý oči a lítostí stažený krk, taky na vás všechny tři @lilli.c moc myslí. Držte se… :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
12.11.13 15:59

@Schara Taky teď po vyšetřeních špinívám - trvá to tak dva dny, ale nijak moc to není. Když se ti to nebude zdát, tak určitě radši jeď, lepší dvakrát zbytečně než jednou pozdě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.11.13 16:14

@Iškaa jj, uz to vypada dobre. priste uz se desit nebudu tolik :) asi je to tim prokrvenim, trochu me tekla krev i z nosu, tak jsem dneska nejaka rozdrazdena :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
12.11.13 16:56

@lilli.c držte se! Zapálila jsem za sebe i za holky! Moc na Vás a Marečka myslíme!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
130
12.11.13 17:38

Lilli moc.na Vas cely den myslim a drzim moc. palce, aby co nejdriv bylo u Vas aspon o trosku lip a aby se na Vas uz usmalo stesti a nikdy se Vas nepustilo, na zahrade uz hori svicka pro Marecka s pranim, at je mu u Andilku krasne :andel: :hug:
Vsem maminkam, ktere to maji za sebou gratuluji k miminkum a preji hromadu zdravi a na svete jen to nej
:kytka:
Vsem ostatnim, ktere porod jeste ceka preji at to maji rychle za sebou bez komplikaci a zdrava miminka

:hug:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
12.11.13 17:46
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
12.11.13 18:27

Ahoj holky. U nas uz svicka take hori…

Jinak jsem dnes byla na prvnim monitoru a vse je v poradku. Musim rict, ze se mi libil pristup celeho personalu od recepce az pa matrikarku. Opravdu jsem byla prekvapena. Mluvim o Podoli, abyste byly v obraze. Zatim se nic nedeje, takze pristi tyden jdu znovu na kontrolu. :) Musela jsem se na tom monitoru smat, jak mi sestricky cinkaly na brisko zvoneckem. :)))))))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1491
12.11.13 18:29

@kamkakamka no jo Podolí mé oblíbené! Tam jsem vždy měla výborný přístup :) hlavně u švagra :lol: smím se zeptat, koho tam máš? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
12.11.13 18:33

@kamkakamka to mas fajn, me mrnouse budili desnym hrkanim bricha, az to zabolelo… to bylo od jedne sestry a ta druha, hodnejsi milejsi mi rekla at si stoucham do briska sama. U toho hrknuti od sestry muz vypadal asi takhle : 8o :cert: a myslela jsem, ze po ni skoci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí