Poradna duly
Jana Čurdová
@misulka34 Moc velika gratulace k chlapeckovi! Hlavne hodne zdravicka!
Porod teda taky fofr - koukam, ze tu jsou porody samy rychlovky! ![]()
@misulka34 moc moc gratuluji a tise zavidim, ze uz to mate za sebou
pekne si maleho uzivej ![]()
@kamkakamka to se mi nejak nezda, aby te doktor tlacil do vyvolani a hlavne jeste pred terminem… tim spis, kdyz si jeste rekl o prachy, aby jsi ho mohla mit u porodu. Ja bych do toho nesla, navic se rika, ze stejne doktor prijde k porodu opravdu jen na to posledni tlaceni, takze tam s tebou bude pul hodiny, kolik si rekl? Mnohem dulezitejsi mi pri porodu prijde por. asistenka, ta se stara o cely prubeh porodu, aspon tak to chodi tady.
Jinak ja mam dnes 6.den po terminu, zitra tedy kontrola, ale myslim si, ze o vyvolavani zatim rec nebude, furt si tak nejak rikam, ze mimi vi, kdy ma vykouknout
ale premlouvam ho zdatne, ze jako uz by mohl ![]()
@kamkakamka Na Tebe taky myslím, že máš mrňouska ještě v bříšku
Já jen přemýšlela, kdo by teď měl být první na řadě, pokud by se dodržely termíny. Ty jsi z těch, co si uvědomuju, vlastně předposlední (pak už jsem jen já a Michellie), což teda nic neznamená - vlastně už jsi v termínu, tak to na tebe může přijít samo od sebe klidně dneska ![]()
S tím vyvoláváním a nabízením přítomnosti u porodu se mi to taky nelíbí. Mně teda programovaný porod nabízeli přímo v nemocnici taky, ale v obou případech to bylo v reakci na to, jak dlouho mě nechají přenášet, aby mi muž nestihl dřív odletět pryč.
Jinak zrovna dneska, když jsem byla na monitoru, tak tam byly dvě paní na vyvolání a vypadalo to u nich docela na dlouho - obě už evidentně něco na vyvolání dostaly, ale ani jedna nevypadala, že by měla kontrakce a že by se něco vyloženě posouvalo ![]()
U nás po dnešní kontrole stav stejný jako před týdnem, takže zůstávám v klidu, nic se zatím zřejmě dít nebude ![]()
@Deeh 6. den po termínu… snad už to brzy přijde samo bez vyvolání, pravděpodobnost je s každým dnem větší ![]()
@Deeh No, však na mě to zapůsobilo hrozně špatně a přišlo mi, že to dělá kvůli financím, abych se s ním domluvila na termínu a byl tam a tím pádem by dostal peníze. Řekl si o 15.000,–!!! Jako nejsem blbka, vše mi to docvaklo…Nemám ráda, když si někdo říká o peníze, když chci někomu něco dát, tak mu to dám sama od sebe, protože jsem byla spokojená nebo požaduju „něco navíc“. To už jsem si u něho zaplatila na začátku nadstandart, ani vlastně nevím za co…
Ale jsem prvorodička a bylo to pro mě vše nové, tak jsem to tak nějak neřešila…Doktoři to prostě zkouší, no. Byla jsem minulý rok na gyndě v Krči, jen na prohlídce a doktor si nadrzo řekl o 1.000,–Kč a ještě měl sexuální narážky a na kontrolu mě pozval k němu na noční, no prostě hrůza. Už jsem k němu nikdy nešla…Není sranda sehnat dobrého a poctivého doktora… ![]()
@lilli.c moc mě to mrzí Lilli
svíčičku zapálím, to je to nejmenší. Jsem s Tebou v duchu stále, i s Marečkem ![]()
Ahojk holky - jsme s Olivií doma od neděle a je to fakt záhul, ale postupně se sžíváme, pořádně se snažím rozkojit, i když musím dokrmovat, no a postuně zjišťuju, co s tím uzlíčkem mám a nemám dělat - a často jsem bezradná a občas i brečím beznadějí, ale můj skvělej chlap mi strašně pomáhá a je to poklad.
hormony semnou mlátí, jsem plačtivá a často dojatá, nebo neštastná, když Oliv pláče a já nevímn proč
ale myslím, že se to časem vstřebá ![]()
polám jednu fotečku mojí kočičky ![]()
@stephora Ta je krásnáááááá!!! A vybrali jste krásné jméno!!!
Neboj, vše bude v pohodě!!! To ty naše hormony, to přejde. A s mimčem to bude každý den lepší a lepší, než si najdete nějaký režim a zvyknete si. Já jsem teda prvorodička, nemám zkušenosti, ale vidím to u kamarádek, co mají mimča a tak nějak s tím počítám taky. Je super, že máš hodného partnera, který je ti oporou a pomáhá ti. To já mám taky, ale ještě tady budu mít nějakou dobu maminku, která mi bude pomáhat, tak jsem za to ráda. ![]()
Ahoj holky.
Gratuluju k miminkům, jsou všechny tak krásný! Už se taky těšíme, na monitory chodíme běžně dvakrát po sobě, protože malá ráno prostě spinká.
A váhový odhad ze včera je 3283g, tak snad nebudeme mít obříka.
Mějte se všechny krásně.
@kamkakamka joj 15tis. tak to je mazec, to bych asi sokem zapomnela zavrit pusu, to mi prijde od doktora primo nestydate!
@stephora musi to byt zvlastni situace zzivat se doma s miminkem, hrozne se na to tesim a zaroven desim
a ty hormony vubec nezavidi, tak atse ti co nejdriv uklidni ![]()
A opravdu krasne jmeno jste vybrali ![]()
@stephora je krasna
to zzivani a hormony nas cekatelky taky ceka
nebudes v tom sama
tak si malou poradne uzivej, prej to rychle utece ![]()
@kamkakamka to je mazec, jako ja vim, ze nekteri lekari si nechavaji platit kdyz ho chces u porodu, ale takhle se nabizet… nereknu kdyby si za nim prisla ty a ptala se ho na to…
ja byla na narocne prochazce, jsem prejezena a uplne unavena na usnuti
jdu na asi zdrimnout… ikdyz asi ne, at spim v noci. radsi dam teplou sprsku
jinak zitra me ceka dalsi monitor…
@stephora z toho si nic nedělej já to měla úplně stejně ty první dny pro mě byly dost náročný a nebýt mé mamči tak jsem to snad ani nedala
, taky jsem často brečela a když malá plakala tak já taky
. Naštěstí to přešlo po prvním týdnu doma
.