TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
489
13.11.13 22:57

@ misulka34 - Gtatuluji k chlapečkovi a hodně zdravíčka… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
13.11.13 23:09

@misulka34 Moc velika gratulace k chlapeckovi! Hlavne hodne zdravicka! 

Porod teda taky fofr - koukam, ze tu jsou porody samy rychlovky! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.11.13 10:21

@misulka34 Také se přidávám ke gratulaci :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
14.11.13 11:58

@misulka34 moc moc gratuluji a tise zavidim, ze uz to mate za sebou :-) pekne si maleho uzivej :kytka:

@kamkakamka to se mi nejak nezda, aby te doktor tlacil do vyvolani a hlavne jeste pred terminem… tim spis, kdyz si jeste rekl o prachy, aby jsi ho mohla mit u porodu. Ja bych do toho nesla, navic se rika, ze stejne doktor prijde k porodu opravdu jen na to posledni tlaceni, takze tam s tebou bude pul hodiny, kolik si rekl? Mnohem dulezitejsi mi pri porodu prijde por. asistenka, ta se stara o cely prubeh porodu, aspon tak to chodi tady.
Jinak ja mam dnes 6.den po terminu, zitra tedy kontrola, ale myslim si, ze o vyvolavani zatim rec nebude, furt si tak nejak rikam, ze mimi vi, kdy ma vykouknout :-) ale premlouvam ho zdatne, ze jako uz by mohl :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
14.11.13 12:55

@kamkakamka Na Tebe taky myslím, že máš mrňouska ještě v bříšku ;) Já jen přemýšlela, kdo by teď měl být první na řadě, pokud by se dodržely termíny. Ty jsi z těch, co si uvědomuju, vlastně předposlední (pak už jsem jen já a Michellie), což teda nic neznamená - vlastně už jsi v termínu, tak to na tebe může přijít samo od sebe klidně dneska :)
S tím vyvoláváním a nabízením přítomnosti u porodu se mi to taky nelíbí. Mně teda programovaný porod nabízeli přímo v nemocnici taky, ale v obou případech to bylo v reakci na to, jak dlouho mě nechají přenášet, aby mi muž nestihl dřív odletět pryč.

Jinak zrovna dneska, když jsem byla na monitoru, tak tam byly dvě paní na vyvolání a vypadalo to u nich docela na dlouho - obě už evidentně něco na vyvolání dostaly, ale ani jedna nevypadala, že by měla kontrakce a že by se něco vyloženě posouvalo :nevim:

U nás po dnešní kontrole stav stejný jako před týdnem, takže zůstávám v klidu, nic se zatím zřejmě dít nebude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
14.11.13 13:01

@Deeh 6. den po termínu… snad už to brzy přijde samo bez vyvolání, pravděpodobnost je s každým dnem větší :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
14.11.13 13:32

@Deeh No, však na mě to zapůsobilo hrozně špatně a přišlo mi, že to dělá kvůli financím, abych se s ním domluvila na termínu a byl tam a tím pádem by dostal peníze. Řekl si o 15.000,–!!! Jako nejsem blbka, vše mi to docvaklo…Nemám ráda, když si někdo říká o peníze, když chci někomu něco dát, tak mu to dám sama od sebe, protože jsem byla spokojená nebo požaduju „něco navíc“. To už jsem si u něho zaplatila na začátku nadstandart, ani vlastně nevím za co… :nevim: Ale jsem prvorodička a bylo to pro mě vše nové, tak jsem to tak nějak neřešila…Doktoři to prostě zkouší, no. Byla jsem minulý rok na gyndě v Krči, jen na prohlídce a doktor si nadrzo řekl o 1.000,–Kč a ještě měl sexuální narážky a na kontrolu mě pozval k němu na noční, no prostě hrůza. Už jsem k němu nikdy nešla…Není sranda sehnat dobrého a poctivého doktora… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.11.13 13:52

@lilli.c moc mě to mrzí Lilli :hug: svíčičku zapálím, to je to nejmenší. Jsem s Tebou v duchu stále, i s Marečkem :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
14.11.13 13:55

Ahojk holky - jsme s Olivií doma od neděle a je to fakt záhul, ale postupně se sžíváme, pořádně se snažím rozkojit, i když musím dokrmovat, no a postuně zjišťuju, co s tím uzlíčkem mám a nemám dělat - a často jsem bezradná a občas i brečím beznadějí, ale můj skvělej chlap mi strašně pomáhá a je to poklad.

hormony semnou mlátí, jsem plačtivá a často dojatá, nebo neštastná, když Oliv pláče a já nevímn proč :) ale myslím, že se to časem vstřebá :)

polám jednu fotečku mojí kočičky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
14.11.13 14:07

@stephora Ta je krásnáááááá!!! A vybrali jste krásné jméno!!! :) Neboj, vše bude v pohodě!!! To ty naše hormony, to přejde. A s mimčem to bude každý den lepší a lepší, než si najdete nějaký režim a zvyknete si. Já jsem teda prvorodička, nemám zkušenosti, ale vidím to u kamarádek, co mají mimča a tak nějak s tím počítám taky. Je super, že máš hodného partnera, který je ti oporou a pomáhá ti. To já mám taky, ale ještě tady budu mít nějakou dobu maminku, která mi bude pomáhat, tak jsem za to ráda. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
14.11.13 15:04

Ahoj holky. :) Gratuluju k miminkům, jsou všechny tak krásný! Už se taky těšíme, na monitory chodíme běžně dvakrát po sobě, protože malá ráno prostě spinká. :) A váhový odhad ze včera je 3283g, tak snad nebudeme mít obříka. :lol: Mějte se všechny krásně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
14.11.13 15:44

@kamkakamka joj 15tis. tak to je mazec, to bych asi sokem zapomnela zavrit pusu, to mi prijde od doktora primo nestydate!

@stephora musi to byt zvlastni situace zzivat se doma s miminkem, hrozne se na to tesim a zaroven desim :-) a ty hormony vubec nezavidi, tak atse ti co nejdriv uklidni :-)
A opravdu krasne jmeno jste vybrali :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
14.11.13 16:09

@stephora je krasna :kytka: to zzivani a hormony nas cekatelky taky ceka ;) nebudes v tom sama :) tak si malou poradne uzivej, prej to rychle utece :)

@kamkakamka to je mazec, jako ja vim, ze nekteri lekari si nechavaji platit kdyz ho chces u porodu, ale takhle se nabizet… nereknu kdyby si za nim prisla ty a ptala se ho na to…

ja byla na narocne prochazce, jsem prejezena a uplne unavena na usnuti :) jdu na asi zdrimnout… ikdyz asi ne, at spim v noci. radsi dam teplou sprsku ;) jinak zitra me ceka dalsi monitor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
14.11.13 16:44

@lilli.c upřímnou soustrast :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: posíláme s Eliškou mnoho sil :hug: :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
14.11.13 19:44

@stephora z toho si nic nedělej já to měla úplně stejně ty první dny pro mě byly dost náročný a nebýt mé mamči tak jsem to snad ani nedala ;), taky jsem často brečela a když malá plakala tak já taky :). Naštěstí to přešlo po prvním týdnu doma :*.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí