Poradna duly
Jana Čurdová
@Schara Jo to je pravda.
Někdy si říkám že půjdu klidně na dvě hodiny kopat krumpáčem někam na stavbu jen když mě někdo zbaví toho malého skřeta.
![]()
@stephora gratulujeme a přejeme s Terezkou hodně zdravíčka a štěstíčka vašemu pokladu ![]()
@stephora Obrovská Gratulace
Teda míry máte ukázkové
@Mája B Teda takováhle aktivita 12 hodin po CS obdivuji
, já byla ještě 3 den celkem k nepoužití, než mi vytáhli dreny a jizva přestala bolet až tak 6-7 den, ale možná je to i tím, že ji nemám klasickou, ale od pupiku dolů, což je mimochodem pěkný hnus ![]()
Ahoj holky. Tak kolik nas jeste zbyva??? Uz ani moc ne, co? Jeste jednou gratuluju vsem, co uz maji miminka v naruci. No, a my ostatni se snad taky brzy dockame.
Otehotnela mi ted kamaradka, po prvnim pokusu, tak to oznamila partnerovi a ten ji rekl, ze ji nemiluje, nechce s ni zit a dite, ze nechce… Tak je z toho na prasky. Pry se o dite nemuze financne starat, ze neni pripraveny atd. Tak se rozhodla pro interupci, sama to pry nezvladne. Rekla mu o tom a on ji druhy den prinesl 2000,– Kc jako na ten zakrok. A to jeste s recmi. No nemam slov.
Jsem rada za meho chlapa, nekteri jsou fakt hovada!!! A nejhorsi je, ze jsem je seznamila ja a dala bych za nej ruku do ohne, byl vzdy hrozne hodny, pozorny… Zase se mi potvrdilo, ze lide se projevi az tehdy, kdyz prijde nejaky problem.
Myslim, ze my mame hodne tatinky, ne? I kdyz nas nekdy stvou. ![]()
@kamkakamka To je fakt hnus
, přesně jak píšeš, když vidím, co se kolem děje, tak jsem šťastná za to jakého mám manžela ![]()
Ahoj dievčatá! Maminám moc blahoželám! A drobečkom moc prajem aby mali krásny, šťastný a spokojný život plný lásky a pochopenia.
A tým z vás ktoré ešte čakajú, nech je to pre vás ten najkrajší zážitok na svete. Nech máte krásny porod bez stresu a zbytočnej bolesti.
Moc na vás všetky myslím, dievčence moje! Držte sa!!
![]()
Dievčatká moje! Mám na vás velikú prosbu. Je mi teda blbé, že to píšem sem a v čase keď sa postupne stávate maminami a máte hodne hodne iných starostí ale aj tak…
Marečkovi zistili velmi vážnu a vzácnu chorobu. On je 5.prípad vo svete čo je zdokumentovaný… Jeho šance na život minimálne, čo ovšem už vieme/viete dávno. V utorok ho odpojíme, kedy umrie ale nevieme. Je možné že bude umierať pár minút, pár hodín či dní. Proste neviem. Preto by som vás všetky čo možete strašne moc moc moc poprosila či by ste Marečkovi nezapálili sviečočku (v utorok-stredu). Ja mu budem rozprávať nech z nebíčka pozrie na svet a všade kde uvidí svietiť sviečočku je niekto kto ho má rád a kto naň myslí…
Moc vám za to ďakujem! Je to pre mňa hodne doležité a preto vás o to moc prosím… Ste super ženské a preto si myslím že to pochopíte!
Ešte raz ďakujem
@lilli.c Je mi to opravdu moc líto…
Musí to být opravdu moc těžké a velmi obdivuju, jaká jsi silná žena!!!
Určitě sama víš, co je pro maličkého to nejlepší…Svíčku určitě zapálím, ať má ten malinký Andílek radost. Tam nahoře se už nebude trápit, bude tam s ostatními Andílky a bude se mít krásně.
Moc na vás myslím a neumím vyjádřit písmenky, jak moc je mi to líto…Držte se!!!
![]()
@kamkakamka tak ja byla dneska na termin porodu v porodnici na kontrole, natocili mi monitor a pak doktor povidal, ze je vse v poradku a za dva dny se mam zas ukazat, pokud nebude chtet maly ven driv. Prekvapilo me, jak mu docela litalo srdicko od 120 do 170 tepu, ale tak asi to neni nic neobvykleho… a jedna slabsi kontrakce se taky objevila na monitoru. Ale dneska me teda ten pupek nejak tlaci a je cely tvrdy, chudak uz tam asi nema moc mista. Ale velikost netusim, naposledy jsem mela utz nekdy kolem cca 30tt.
No ale reknu ti je ti hnus ten tvuj kamarad, tohle je tak smutny
. Ja neustale musim dekovat za meho muze, ac bych ho samozrejme taky nekdy nakopala, tak jinak ne na me moc hodny a vim, ze se na nej mohu ve vsem spolehnout.
@lilli.c na tve strasti se hrozne tezko neco pise, protoze mi prijde at napisu cokoliv, stejne to nemuze jakkoliv zmirnit vasi bolest… presto, jsi pro me neskutecne silny clovicek a mas muj nesmirny obdiv, jak to vsechno zvladas, kdyby tak slo jakkoliv pomoc, nevahala bych… zapalit svicku je to nejmensi, co muzu pro Marecka udelat, pokud nebudu zrovna v porodnici, to ji pak zapalim hned jak se vratime domu.
Pevne verim, ze ted uz vam prestane osud klast tyhle priserne prekazky a budete se moc zacit opet radovat se zivota. Od srdicka bych vam to moc prala ![]()
Drz se, posilam tolik sily, kolik lze!
@lilli.c Je mi to strašně moc líto, obdivuji jak jsi silná.
Přesně jak píše @kamkakamka - opravdová soustrast se nedá slovy vyjádřit..
Pokud nebudu v porodnici, budu svíti oba dva dny.
Určitě se tam nahoře bude mít moc krásně. ![]()
@Deeh @kamkakamka Taky jsem dnes byla na kontrolním monitoru. Záznam jsem ani neviděla, sestřička ho hned odnesla k doktorce, ta mi po sestřičce vzkázala že nález je fyziologický a že mám přijít v pondělí jak jsem objednaná…Opravdu prima konzultace
. Termín jsem měla včera a už mě to čekání a zkoumání jestli úúúúúž vážně nebaví.
Dala jsem se teda do uklízení, vaření, praní a žehlení abych se zabavila. Odmítám už neustále spekulovat kdy to bude protože mi jinak asi hrábne…dneska to celkem jde-práce mám dost. Ale co budu dělat zítra to netušim
![]()
Každou chvilku mi pekelně tvrdne břicho a malému se to vůbec nelíbí tak už by s tím mohl něco dělat..
![]()
Ahoj holky, tak jedu z kontroly v porodnici.
jsem dnes 40+1 a prcek podle utz 3,8kg - říkali, že jestli nevyleze o víkendu tak si mám v pondělí přijít zas a v týdnu bych šla na vyvolání, protože rodím poprvé a malá už je velká, tak aby mě nenechali dlouho přenášet.. tak jsem z toho trochu nesvá, doufám, že se o víkendu přihlásí sama a nebudu muset na vyvolačku
@lilli.c Líp než kamka a Deeh bych to nenapsala - připojuji se k jejich slovům. Moc na vás vzpomínám a v úterý a středu vzpomínat budu ještě víc. Zrovna v úterý se nejspíš dostanu i na hřbitov, tak kromě svíčky doma zapálím za Marečka jednu i tam u kříže. Moc si přeju, ať vám ještě aspoň trošku síly vydrží a dál si s mužem zvládáte být oporou
![]()
@Deeh Našemu mrněti taky lítal tep v intervalu, jaký jsi napsala, a taky doktorka řekla, že to je úplně v pořádku, tak určitě je ![]()
@Klairs A řekli ti, jestli se třeba už otevíráš? I když jak víme na příkladu Máji, nic to nemusí znamenat…
@Maky.C To je hloupý, že jsi to neviděla, i to, že ti k tomu doktorka nic neřekla, přitom jim musí být jasný, že v tomhle období je každý zvědavý na jakékoli informace ![]()
Ještě se pořád neozvala Míša a i evickajurcikova psala, že nastupuje kvůli diabetu do nemocnice a není od ní žádné info. Snad je u obou vše v pořádku…