TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9266
21.11.13 09:03

Ahojda, tak já dnes TP a jsem celá :mrgreen: a k ničemu se ani neschyluje. No prostě se tomu skřítkovi v tom mym břuchu líbí :mrgreen: v noci mě sice vzbudily celkem silné bolesti v podbřišku, jenže já nevím čím to je, jestli poslíčci a nebo oběd (omajda s fazolovyma luskama :) ) :lol: No zítra jeden na monitor do porodky, tak se s nima budu domlouvat co a jak dál, prtože dr. mě předal už do jejich péče. Prý se musí na monitor po termínu 2× týdně. No koukala jsem do kalendáře a abych ještě nerodila v prosinci :)

@belhana no to jo, to byste měnili jméno asi ne? máte nějaké v záloze?

@stephora malá je nádherná :) tak si jí pěkně užívej i jako miminečka :) prosím tě a já věřím, že to pěkně zvládáš ;) :kytka:

Přeju všem hezký den, já musím malinko uklidit, podlaha si o to vyložene říká :mrgreen: a udělat si obídek, dneska mám chuť na rizotko se sýrem :) a pak si lehnu na gaučík a budu odpočívat :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.11.13 10:16

@lilli.c tetko moje :* děkujeme :)
Barčí mi posílala fotku z tvé návstěvy u ní, doufám, že ti to nevadí - pokochala jsem se váma holky ;) posílám mnoho sil a trochu sluníčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.11.13 10:21

@Schara no, ted už to trichu zvládám, ale nic moc to není… ale lepsi se to ;) pooomaaalickuuu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
21.11.13 10:33

@stephora nie, nevadí. A keby aj…čo sa na tom zmení? :lol:
Nooo sluníčko by bodlo…nejak tu je divný tlak… Chcem piecť perníčky, tak nech na to mám silu. Chcela by som aby mi Eminka potom pomohla zo zdobením…ak teda Barčí nezatluče dvere že už k ním nebudem mocť… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.11.13 11:18

@stephora to je dobře, pomalu, ale jistě ;)

@lilli.c sluníčko má prý svítit až po neděli co jsem četla… tak posílám aspoň takhle :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
21.11.13 11:35

@lilli.c o tom pochybuju :) a Emca se te nemuze pry dockat :) neboj :) pernicky jsem pekla jen jednou, a zdobila, asi pred dvema roky - byly dobre, ale je s tim moc prace, to nedavam… ja si anhi neuvedomuju, jak brzo budou vanoce, jak jsem zaprazena s Olivkou - je ji 16 dni, zatim toho krom hygieny a trochy jidla moc jineho nezvladam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
21.11.13 12:31

Zdravím všechny více i méně unavené maminky, všechny v příštích hodinách a dnech nastávající maminky i všechny maminky lehce vzdálenější budoucnosti a přeji všem pevné nervy a úsměv na rtech, ať se děje co se děje :kytka:

Já jsem dnes po kontrole, vše je prý v pořádku, aktuální váhový odhad je 2,9 kg, čímž je (podle jednotlivých rozměrů) prťavec asi o 2 týdny za tabulkovými hodnotami, což mě zanechává úplně v klidu. Hlavně, že je v pořádku a přibývá. Na porod to zatím nevypadá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
21.11.13 12:51

@lilli.c vzhledem k tomu, ze tu mame stale tetomanii, tak spis abys nezatloukla ty dvere ty pred nami :-D

@Schara co ty tu jeste delas!? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
865
21.11.13 12:58

@stephora neboj, ja mať doma takého loupežníka jak máš ty malú tak by som zvládla akurát tak dojsť si na wc a ľahnúť do postele.

Ja perníčky robím každoročne už od mojich cca 12. Takže už je to rutina. Ale nikdy som ich nezdovila viacfarebne, čo chcem tento rok zmeniť… :lol:
A Barčí toho nakecá :lol: uvidíme, či sa na to Emina chytí… Mňa to jak malú strašne bavilo. Tak dúfam že by mohlo i ju :mrgreen:
Jak dieťa som vyslovene neznášala keď mi niekto niečo slúbil a ja blbec čakala že to i splní. Preto som na toto dodnes háklivá. Slúbila som Emi že mi pomože s cukrovím. Mazať linecké je nuda. Takže perníčky vyhráli :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.11.13 12:58

@Barčí1411 no to vis, me nechal dr. doma brzo kvuli tvrdnuti a ted budu prenaset :) to vidim, ze budu rodit v prosinci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
21.11.13 20:20

Holky, tak ja jsem taky porad cela. Cely den litam a nic. Ch jo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
21.11.13 21:20

Ahojík :)
TAk se hlásíme:) V úterý 12.11. se nám císařem narodila Terezka:) Měla 2550 g a 45cm :)

Domu jsme šli už v neděli :) šestinedělko docela mazec:( Doted netuším jestli kojím správně, ani nepoznám jestli maličká saje nebo si jen hraje :( O nějaké pomoci se nedá mluvit, hned první noc mi sestra oznámila, že oni mi malou můžou utišit stejně jako já- chováním- a jestli to nezvládnu, tak mám přijít… Parkrát ji zkusily narvat dudlíka, ale toho jim vždycky se zvracením vrátila… A dodnes ho nechce…

Terezka je přes den zlatá a hodně spinká, i na jídlo ji musím budit, ale za to večer a v noci…Jakoby mi vracela mé noční učení- jakmile se setmí, tak už neusne od 8 je schopná plakat klidně do jedný :( Nezabírá nic:( Vůbec si nevím rady…:(

Jinak mě po návratu čekalo překvapení v podobě nemocného Samíka – ve školce ho nechali venku běhat jen v teplákách a on v nich pak úplně promočenej byl celé odpoledne, takže ted nemůžeme vykurýrovat kašel :( V noci se nám tak střídají záchvaty Samíkova kašle s Terezčiným pláčem :,( Z čehož pláču už i já :(

Naštěstí byl ale manžel až do dnes doma, za to dnes nás opustil do služby po obědě a vrátí se nám až zítra odpoledne…

Jinak jsem se snažila vše přečíst a gratuluji všem maminkám a miminkům přeji jen to NEJ do života :) a čekatelkám přeji hladký a klidný průběh porodu, ať ty mrňavé uzlíčky můžete brzy držet v náručí :)

Posílám pár foteček :)
Pěkný večer :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
21.11.13 21:22

Naše štěstíčko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
21.11.13 21:22

@wena8621 moc gratuluju k holčičce, přeju zdravíčko a ať se vám brzy ten režim pěkně ustálí ;) :kytka:
edit: je moc krásná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
489
21.11.13 22:28

Ahoj hlásím se, že jsem celá… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...