TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3183
23.11.13 10:31

@Klairs no moc velika gratulace, devcatka! Preji Klarce, aby se ji na tom svete libilo a byla moc zdrava!!! - jinak se vam Klarka narodila ve stejny den jako ja - jen o nekolik let pozdeji… :lol: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
23.11.13 18:00

@Klairs Gratuluji a držím pěsti, ať jste obě zdravé jako rybičky :kytka: Malá je rozkošná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
23.11.13 18:01

@Schara a možná bude do zítřka mrňousek venku ;) Nevím, proč mě to tak napadlo, ale napadlo a třeba na tom něco bude :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14777
23.11.13 20:00
@wena8621 píše:
@magda82 no, my jsme doma i se žloutenkou, neměli místo :( jak dlouho trápili Vás?

týden byla kvůli žloutence v inkubátoru

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
23.11.13 22:48

Holky, tak jsem se vrátila z porodnice, od 16.00 jsem měla pravidelné bolesti podbřišku, vana nepomáhala, musela jsem prodýchávat, tak jsem po 21.00. Natočili monitor, kopce jako pra… Vyšetření…otevřená jen na 1 prst, tak mě poslali domů, že si mám dát ještě teplou vanu a odpočívat a kdyby to nepomohlo, tak se mám za 2 hodiny vrátit… :nevim: Nevím, proč už si mě tam nenechali…Bolesti neustupují..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
503
23.11.13 22:51

@kamkakamka Jee, bude další miminko.. :) :hug: a proč si Tě tam nenechali? Tak přeju, ať to dlouho nebolí a postupuje to rychle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
24.11.13 08:45

@kamkakamka jupiiiii, uvidime „czecubanatko“ :dance:… Taky moc nechapu, proc si Te tam nenechali :think: Ale to je jedno. DOufam, ze jsi po 2 hodinach odjela rodit a uz to mas vse za sebou a to krasne pred sebou :hug: :dance:

Holky, ja mam za sebou prospanou celou noc - teda od pulnoci do pul 8 do rana :dance: :lol: Takovych hodin nepretrziteho spanku mi dalo tolik energie :jazyk:

Lillinka mela teda taky zloutenku, ale diky Bohu jsem vcas zacala „vystavovat“ na slunicko a i kdyz byla prdelka „hranicni“ a ty hodnoty hlidali prisneji, pustili nas domu normalne, ale teda musela jsem davat na svetlo hodne - mam postylku pod stresnim oknem, tak to byla brnkacka :dance: Ale ta zlutice zluta se ji drzela doooost dlouho! Ovsem teda na nejake hranici, pri ktere jsme mohly domu, samozrejme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
24.11.13 08:46

@Iškaa ty taky, Brute? :lol: Jak to s Tebou vypada? Rodis, chystas se - co to je za otazku, ze? CHystas se urcite :lol:… Urcite mas nejaky priznak brzkeho porodu, kdyz pises, ze by to mohlo dneska vyjit, zeeee? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
24.11.13 09:39

@Barčí1411 Jé, teď koukám, jak jsem to napsala blbě nejednoznačně - myslela jsem to na Scharu, že to určitě do konce víkendu vyjde a vzhledem k tomu, že se včera celý den neozvala, tu třeba i jistá naděje je :kytka: :D
U mě zatím příznaky nic moc - trochu víc mě táhne a tuhne břicho, ale nic zásadního to není. Zatím mi to nevadilo, naopak, protože až od zítřka budeme komplet i s budoucím tatínkem a když už jsme to vydrželi do teď, mrzelo by mě, kdyby to těsně prošvihl :)

Týjo, od půlnoci do půl osmé - ať je takových nocí čím dál víc :palec: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1537
24.11.13 09:40

@kamkakamka Myslím na tebe, snad už to máš úspěšně za sebou a nebo se k vykouknutí mrňouska schyluje v nejbližších okamžicích :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
24.11.13 11:57

@Barčí1411 tu noc závidím. Nám se Terka začala budit pravidelně po 3 hodinách. A to vydržela i 4 nebo 4,5 hodiny spát, ale poslední 4 noci má v sobě asi budíka :D. Hlavně kolem 3 ráno nechce po krmení zabrat, takže 1,5 vzhůru no a než já usnu už téměř zase vstáváme :zed:.
Malá taky měla žloutenku, taky hraniční, ale pustili nás, já jí dávala k oknu v obýváku v kolébce a po týdnu doma už to nebyl japoneček :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
24.11.13 15:39

@Iškaa no, ja spis neumim cist poradne :lol: Ted taky koukam, ze tu @Schara „dlouho“ nebyla, tak kdo vi, kde ted je :) Ale prala bych ji, aby uz to mela taky za sebou :hug:

Holky, ale ja kojim castecne - nejak se mi nezvlada delat mlicko, takze mala dostala na noc UM - ale teda uz mela i pred tim a nespala celou noc, ted ano. Ona je celkove hodne spaci - tedy v porovnani s Emickou je to desnej spac, i kdyz pres den - hlavne rano, dopoledne - cuci i 3 hodky, to je potom sranda. Obdivuju holky, co maji deticky od sebe rok, nechapu, jak to delaji. Ja bych se zcvokla :lol: Dneska, diky fajn noci jsem vstala plna energie a zvladla vse behem dopoledne - jindy jsem zpomalena a obedvame treba ve tri :lol:

@verča 1 v kolikatem tydnu se mala narodila? Na nas tam byli prisny, protoze byla vahove malicka a jeste - pro ne „nedonosena“, nebo-li „hranicni“, jak mi porad predhazovali :nevim: Ale tak, po 4 dnech jsme se sbalily a sly dom :lol: :dance:
EDIT: jo, Lillinky se zloutenka drzela dobrej mesic - mela to belmo porad takovy nazloutly. Az posledni tyden, mozna 10 dnu je opravdu „cistounka“ a zadnej, jak rikas, Japonec :lol:

Ja jsem pred chvilkou prisla domu - byla jsem vyvencit holky, ale je tam hrozna kosa. Emina tam byla o pul hodky dyl, sla napred - na hriste, tak uz potom knourala, ze ji mrzne nos a ruce… Lill chrapala - jak jinak :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
24.11.13 19:04

@Barčí1411 rodila jsem ve 39. tydnu. Planovany cisar. Oni ram resili jestli nas pusti, ale nakonec se hodnoty nezvysovali, tak jsme mohli jit :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
24.11.13 19:09

Ahojd holky :mavam:
tak náš Filípek se narodil 23.11. v 5.45 a vážil 3,66kg :srdce: :srdce: :srdce: je to naše zlatíčko.

jinak já šla v patek normálně spát, žádný náznak poroduu´nebyl, usnula jsem o pulnoci a v v půl 2 mě vzbudily šílené bolesti, nepravidelné a když ani sprcha nepomohla, vzbudila jsem muže. Vyjeli jsme v pul 4 a a v 5.45 byl maly na světě. Jinak otevřela jsem se snad během půl hodiny. Jsem ráda, že to bylo rychlé. Jinak mě pak teda museli tlačit na břicho, malému padaly ozvy, měl šňůru kolem krku, říkal manžel.

akorát bojuju s přisátím, nejsem schpná mu dostat bradavku do pusinky. ale sestřičky jsou hodné a pomáhají, jen já už si připadám jak lepml :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2663
24.11.13 19:12

@Schara gratulace :hug: :kytka: mám radost! tak si užívej, není to vůlec legrace, ale stojí to všechno za to, když si prohlížíš toho spícího miláčka :*

edit: s kojením v porodce bojujeme všechny - nestresuj se! já se děsně stresovala a dodneska mám trauma, že kojím špatně! a vubec to kojení mě nebavéí a bojím se ho a stojí to za prd - nenech se rozhodit, ber to v klidu - buď to pujde nebo ne. Nedopadni jako já… ;)

Příspěvek upraven 24.11.13 v 19:14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital