TP Listopad 2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1714
27.11.13 19:09

Holky, tak zitra uz nas pusti domu. Vite, co mi nejde do hlavy??? Sla jsem rodit se 73 kg, mam 3 dny po porodu a mam 71 kg??? Mala mela neco pres 3 kg, placenta, voda, krev. Jak je to mozne???,??:((( jsem natekla vic nez v tehu. Mela jste to taky nektera???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
27.11.13 19:10

Fotku poslu zitra, nejde mi to pres mobil, trva to dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.11.13 19:12

@Schara :palec: Super, ze kloboucky pomohly ;)

@Mája B no jo, Lillinka je proste prtavec oproti ostatnim :lol: Ale ona vas vsechny dozene :lol: Doufam, ze Vikcu to zarleni prestane. Ale je mala, do ted tu byla sama a vsichni jste kolem ni poletovali, hlavne maminka, ktera ma ted doma jeste jednoho prcicka, kterej potrebuje trochu vic pece… Pockej, za par dnu reknes, ze uz nezarli, ze ba naopak chce pomahat a tak :hug: Ja jsem kupovala do pusinky gencialku, ale desne to barvi, tak jsem patlala jen parkrat a ted uz je to OK :palec:

Jinak ja se snazim neohrivat, ale moc uz nekojim, takze nemam co rikat. Nicmene, kdyz potrebuju ohrat, strcim do ohrivace… Ale ja davam vic UM nez MM, takze tu ohrivacku vyuziju urcite vic nez kdybych kojila obcas bych potrebovala ohrat…
A z te strikacky je to fajn, ale taky to chce akci ciste ruce, protoze to pije prcek pres malicek - delala jsem tak chvili u Emicky, ale jsem asi moc pohodlna, takze jsem potom davala z flasky. Lillinku kojim a davam UM z flasi a zatim zadnej problem s tim, ze by prso nechtela - ba naopak se na nej vzdycky cela tresa… :lol: :srdce: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.11.13 19:18

@Barčí1411 ja doufam, ze s tim klobouckem nebude zadna strikacka a zadne ohrivani potreba :) doufam, ze to bude ok.

jo a pro pripad nouze kdyby nahodou, UM delate z kojenecke vody prevarene nebo neprevarene?? ja abych byla kdyztak nachystana pro vsecky pripady :mrgreen:

@kamkakamka ja jsem byla otekla tak ten druhy den po porodu… ruce i nohhy, pry je to jak se rozjizdi laktace. jinak jsem sla rodit s 79kg a dneska jsem mela 72. paradicka :) a co mala, je hodna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
27.11.13 19:39

@Schara poridila jsem si „konvicku“, ktera mi filtruje vodu, tu potom prevarim a hotovson. Kojeneckou ale nekupuju.. Ale to spis zalezi na Tobe, jak si to udelas… U Emci jsem prevarovala obyc vodu z kohoutku a zije :mrgreen: Kloboucky jsou fajn vec :palec: Ale at se Ti moc neodchlipavaji od prsa - muzou potom bejt prdy, protoze se tem prckovi dostane vic vzduchu…

U nas uz devcatka spi. Teda Lillinka bude vstavat na jidlo - chrape celej den…se probudila od 12hod. snad jen 2×, ale ihned zase vytuhla :lol: - to budu do noci cucet, jak si ze me dela srandu, protoze bude mit oci jako baterky a nezabere driv jak po pulnoci :lol: Emicka mi vytuhla z niceho nic - mluvil, mluvila, mucila kocku, aby lezela u ni a nejdnou chrapounela :lol: Milacek :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
27.11.13 19:48

Deeh, u nás 570,–kč :cert: :cert: :cert: :cert:

Barčí, no snad ji to přejde, ona ještě jak je marod, ať se Eminka brzo uzdraví :hug:

Kami, to odejde ani nebudeš vědět jak, já přišla dom s 9ti kily nahoře a už jsem na 4,5kila, tak to ještě dát a budu mít svých 50 :lol:

no a s tím krkáním je to věda, taky nekrkne a pak řve, ale krkne třeba až po hodině :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
753
27.11.13 19:52

@kamkakamka určitě je to možné, já byla také pak týden ještě strašně oteklá, nohy jako slon…Doktorka mi jen radila nohy pořád nahoru- hlavně nekojit se svěšenýma nohama a při spánku je mít vyvýšeně a každé ráno to bylo lepší…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1331
27.11.13 19:54

@kamkakamka ja mela slusne natekle nohy asi tyden, ted uz se to pomalu srovnava… takhle natekla jsem nebyla ani v tehu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9266
27.11.13 19:59

@Barčí1411 jo to me taky napadlo, ze si asi nasava i nejaky vzduch a muzou nas pak trapit prdiky :think: jenze bez toho kloboucku se proste tak pekne nenabasti. ta konvice me taky napadla, asi reknu muzi a koupime ji, ta se muze hodit kdykoliv.

@Mája B no jo, ale to ho preci nebudu nosit na rukou hodinu kvuli odkrknuti. nechavam ho prave tak tech 10-15 minut a pak sup do postylky.

holky a co delate v pripadech, kdy miminko place, nechce lezet a ani poradne chovat a vy vite, ze je nabastene, prebalene, proste, ze na prvni pohled nic neschazi. :think: to vite jsem doted byla teoretik co byl v podstate hozeny do vody :mrgreen: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
27.11.13 20:20

@Schara já taky pokládám a pak začne ječet, tak zvednu, jinak nám taky řve v lehu, takže chováme ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
722
27.11.13 21:37

@Schara pokud Terezka rve a nejde utisit, tak ji k sobe hodne privinu, dam treba tvar na jeji tvaricku nebo na celicko a vetsinou se brzy uklidni. Ale taky to muze byt bolave brisko. Zkus cvicit nozickama nebo teple na brisko, to u nas vcera zabralo, i kdyz plakala hodne dlouho a na konec usnula az se mnou v posteli, pritulena ke me… Trochu jsme si malou rozmazlili, nemame na to nechat ji brecet, berusku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1714
28.11.13 01:10

Jasmínka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3183
28.11.13 05:49

Ahoj holky.

tak u nas hrozna noc s Emcou… Chudinka moje mala. Jako teplota uz spadla - ted jsem ji merila, ale teda jeste vcera mela vyssi. Usnula mi v obyvaku a ja ji nesla do postele, ona se mi cestou vzbudila a zacala silene plakat, pak se do toho smala, uplne jakoby blouznila, byla zmatena…Az jsem si nadavala, ze jsem ji mela nechat spat na gauci…Ja z toho byla taky vypleskla… V noci mi usnula az kolem jedny, pak se budila a dost zmatene mluvila - spis teda se ji neco zdalo a jak nespala tvrde, tak si proste sedla a neco rekla… Ted chrni a doufam, ze bude, protoze toho moc nenaspala. Potom s ni zajdu k Dr. Ona posledni dobou vubec spatne spi, ach jo :roll:

Lillinka chrapala, vstavala jen 2×, to jsem kojila :dance: - potrebuju, aby se budila alespon na nocni kojeni, ja jinak pres den nekojim…

@Schara konvice se u nas pouziva hoooodne :palec: Mame ji ale kratkou dobu teda :lol: Jinak ja malou strkam do autosedacky, protoze ona jak se mrska, tak se autosedacka houpe a oblozim ji hrackama - teda tema zavesnejma :lol: Kdyz place hodne, tak vetsinou ji teda neco je - prdy a tak :lol: U nas je to teda spis to, ze chce vetsi pozornost, tak si sednu, polozim si ji na nohy a povidame si :lol: Rick ji spanelsky vysvetloval, ze se nema moc vztekat, protoze… A ona usnula :lol:

@kamkakamka no Jasminka je prenadherna! Vubec nevypada na novorozenatko! Takovych vlasku!!! A ten cumacek cistej, hladkej! Vypada skoro jako 4mesicni akorat malicky miminko :lol: :palec: Fakt uzasna :kytka: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4004
28.11.13 07:58

Barčí, ať je Emča brzy fit, to je na prd ty nemoci :,( :,( :,( :,(

Kami, ta má vlasů, čumím 8o 8o 8o 8o krásná je :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
43
28.11.13 08:43

Gratuluju k prckum :-). Silvinka se nam narodila 18.11. V 10:24. Vaha 3250 vyska 46cm. Porod byl rychly, vyvolany, ale o to krutejsi. Nebyla jsem otevrena, mala se drala ven, jsem hodne potrhana a nemuzu ani sedet. Ale jak rikaji ostatni stalo to za to! Hlavne, ze je mala zdrava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí